tiesa kibimai nei pas kolegas kaimynus buvo žymiai dažnesni.. nors gal čia ir traperis savo padarė 

Gyvenimas veža visus, - tik skirtingu greičiu...
pensininkas eilini karta isminciu mandravoja ir uz visus daugiausiai zino kas ka veikiapensininkas rašė:Antas savo stichijoj - teorijos daug, o praktikos - 0
Antas rašė:pensininkas eilini karta isminciu mandravoja ir uz visus daugiausiai zino kas ka veikiapensininkas rašė:Antas savo stichijoj - teorijos daug, o praktikos - 0![]()
Tai ar isbandei savo nauja kotuka, kaip jis? Kokie pliusai, kokie minusai?vyrgaz rašė:Šiandie nulėkiau pažvejot-susirišau nesimetrinę kilpą, kurioje šėrykla buvo apie 2-3 cm žemiau kasytės mazgo..nu ir ką jūs galvojat- pynėsi kas antru-trečiu metimu..Paskum susirišau nesimetrinę, kurioje šėrykla buvo apie 1,5cm žemiau pynutės mazgo..Išbandyt nespėjau..Nulėkė su vavos dovanotu fox'u..Atsileido mono/pintuko sujungimo mazgas..Ir kaip šitaip nesisekt..Dar eilinį sykį pirmu metimu nuo karabino nuskrido 1 uncijos slyvutė..toli nuskrido..Susinervyjau, rišau paternosterį tiesiai ant pintuko..
kadangi sakai, jog sroveje jis labai geras, tada labai gerai...vyrgaz rašė:Bandžiau du kartus- vieną nemune- tam jis ir skirtas- minkščiausia viršūnė (60gr) gražiai išsilenkia kai nuo srovės įsitempia valas..Tik kad žuvys neįspūdingos- vien aukšlės..Su ja mėčiau šėryklas nuo 40 iki 80 gr be jokios baimės..Nor ir atstumai nedideli buvo..Kotas lengvas, rašo kad užmetimas iki 90gr, bet viršūnėlės 60-90-120 gr užmetimo..E-parduotuvėj biski pameluota yra.. Jei tie žiedeliai, kokie yra ant viršūnėlių ir koto yra dideli, tai tada aš norėčiau pamatyti mažus žiedelius..![]()
Taigi, upei tai tikrai geras kotas, bet norint žvejoti stov. vandenio telkiniuose, reikia minkštesnių viršūnėlių..
tai cia toks ir brokas...ziurejau parduotuvej ta kota, nu visai nieko pasirode.kad kitaicai tai teisybe, nes ant plionkes kuri yra ant rankenos, parasyta kinija ir ant pacio galo rankenos uzklijuotas lipdukas, su uzrasu - pagaminta kinijojvyrgaz rašė:Susitvarkiau..paėmiau peilį smailiu galiuku, sukau sukau, ir iškrito..pasirodo epoksodkės lašas buvo pakliuvęs į žiedelį..daba viskas tvarkoj, t.y. kaip kitaicas padarė..RoBass rašė:tokie brokai nedziugina sirdies...tai gal eina kaip nors pratekinti, pragrezti.....ar zadi keisti ziedeli?
As irgi mastau apie kede, bet galvoju gal sia pasiimti http://www.zuklys.lt/index.php?page=cat ... tegory=562, o pribombasus galima ir paciam pasigaminti jei rankas turiNerius rašė:Jei kas sumastysit siustis kazka is Korum kedziu ir priedu as prisijungciau. Man reikia kedes ir poros priedu. Tai jei kas ka galvojant galim kooperuotis.
nu tu ir beširdis...Skridžas rašė:O pas tave rankos yra?
As tik zvejoju, o rankas tevukas turiSkridžas rašė:O pas tave rankos yra?
Sauni kede guruGuru rašė:aš tai kaip biednas Lietuvis šitą nužiūrėjęs http://www.parduotuve.zvejokliai.lt/ked ... nger-chair
Laukiam laukiamLiveris rašė:Rytoj idesiu foto savos gsmybos kede kurios savikaina man isejo 25lt
Tai ir KK įdėk ;) projektas baigėsi jau???Liveris rašė:Rytoj idesiu foto savos gsmybos kede kurios savikaina man isejo 25lt
O as sakau,jei jau tevukui dovana dovanot tai ji kaip reikiant turi but.Ramekas rašė:As irgi mastau apie kede, bet galvoju gal sia pasiimti http://www.zuklys.lt/index.php?page=cat ... tegory=562, o pribombasus galima ir paciam pasigaminti jei rankas turiNerius rašė:Jei kas sumastysit siustis kazka is Korum kedziu ir priedu as prisijungciau. Man reikia kedes ir poros priedu. Tai jei kas ka galvojant galim kooperuotis.
As manau kad Mindaugas turejo omeny, kad sedint tokioje kedeje rankos bus nepatogioje padetyje nes nera porankiu...As asmeniskai ziuriu tik su prankiais...Guru rašė:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nu tu ir beširdis...Skridžas rašė:O pas tave rankos yra?