Jurginas rašė:Labai jau gerai čia norit, nusipirkt spiningą 2 in 1 - L ir UL. Jei pirkt du kotus brangu, bet vis tiek nori tokių specifikącijų, tai pirk vieną, pvz. nuovo finezza T. Galėsi ir microjigint ir minnow voblerius 8 cm tvičint. O tas mitchellas tai su UL gal nelabai ką bendro turi. Kaip lightas tvičui ar upėtakiui gal ir nieko, bet tikrai jau ne 0 nr sukrėm mėtyt anas bus.
Na tas tavo siūlomas Finezza, tai totaliai man ne pagal kišenę.. O šitas Mitchell'as tai daugiausiai kiek sutikčiau mokėt (iki 300), kadangi esu pakankamai žalias ir retokai žvejoju.
Esmė tokia, kad norėčiau pagaudyt šapalų, upėtakių (ir aišku ešeriam būtų gerai). Tai vat ir nežinau kas geriau Light ar Ultralight? Aš tokios nuomonės, kad visada geriau šiek tiek stipresnis kotas, nes visada norisi didesnę žuvį ištraukt, bet nežinau ar šituo atveju mano nuomonė teisinga

Aš taip primečiau, kad visokie karkvabaliniai vobleriukai šapalams būna apie 2-3g, tai kaip ir tiktų, o tuo pačiu iki 8g vobleriais galima ir kažką rimtesnio suviliot

Guminukais mažais kažkaip nemėgstu žvejot, sunkesniems masalams turiu spinigėlį iki 25g.
Trumpai drūtai - kam labiau skirtas Light, o kam Ultralight, čia manau man labiausiai rūpimas klausimas...