Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1

Renkame Jaunųjų žvejų varžybų 2012 nugalėtoją

Gedcka V (29)
33
32%
RytisJ (20)
56
54%
Mr. Nobody (5)
6
6%
audriuxx (11)
1
1%
LOR'kiss (6)
2
2%
xandrisx (11)
Balsų nėra
0%
Traskis (12)
5
5%
Rokas M (3)
1
1%
 #402031   vava
 01 Rgs 2012 13:42
Sveikiname visus varžybų dalyvius su Rugsėjo 1-aja ir varžybų pabaiga ''plot
Liko paskutinis etapas - išrinkt nugalėtoją :!:

Truputis informacijos ir pastebėjimų:
Dalyvaut varžybose pareiškė norą 29 jaunuoliai.
Parašyta apie 120 reportažų (skaičius nėra tikslus, nes kai kurie dalyviai i vieną pranešimą sudėdavo kelių skirtingų dienų žūklės įspūdžius).
Gaila, kad kai kuriuos reportažus teko perkelt į kitą forumo vietą, nes jie neatitiko varžybų taisyklių.
Nuvylė jaunuoliai, kurie neparašė nei vieno savo žūklės aprašymo, bet dar labiau apgailestauju dėl keleto dalyvių, kurie, rimtai startavę, vėliau "atleido vadeles". Žinau, kad buvo kai kurių trukdžių, bet.... gaila
Varžybų pradžia tikrai žadėjo gražią kovą, nes, skirtingai nuo praeitų metų, kur buvo vienas aiškus lyderis, mačiau kokius penkis dalyvius, kurių reportažai rodė rimtą nusiteikimą varžyboms. Bet nebūtinai laimi tas, kuris gerai startuoja... :)

Taigi, darau balsavimą, kuris vyks savaitę laiko. Kviečiu aktyviai dalyvaut balsavime visus forumiečius. Paskaitinėkite dar kartą reportažus, pasigrožėkite dalyvių laimikiais, pavartykite jų įdėtas nuotraukas ir atiduokite savo balsą už tą, kuris Jūsų nuomone yra labiausiai vertas pagrindinio prizo ;uolrait
Dalyvius surašiau tokia eilės tvarka, kokia jie matosi reportažų skiltyje. Dalyvių, pateikusių mažiau nei tris reportažus, į kandidatų sąraša neįtraukiau. Šalia dalyvio vardo įrašytas reportažų skaičius.
Susumavę rezultatus, paskelbsime tiek pagrindinio prizo, tiek kitų prizų laimėtojus :!:

TEGUL NUGALI GERIAUSIAS :!: :!: :!:
 #402079   Mr. Nobody
 01 Rgs 2012 20:50
Teks likti nuošalėj, na nebepirmas kartas kai pralaimiu, nors smagu pasivaržyti buvo, pasidalinti įspūdžiais :)
 #402087   Sportininkas
 01 Rgs 2012 21:13
na gal ir nelaimesiu nes reportazu tik pora parasiau bet siu metu tiksla pagauti upetaki igyvendinau ir dar koki.. (42 cm) tai man prizas gaunasi tas tikslo igyvendinimas :) o kitiem sekmes
 #402606   audriuxx
 03 Rgs 2012 21:32
Dziaugiuosi paragaves dalyvio duonos.:)Sios varzybos skatimo temtis,megint naujus zvejybos budus. Zinoma,noriu padekot (ir dekoju) ZT administracijai,remejams,forumieciai ir be abejo konkurentams uz sukelta itampa bei pavyda... :/brazasista ..
 #404021   xandrisx
 08 Rgs 2012 18:55
Na ką, dekoju už surenktas varžybas Žvejo Tribūnos administracijai, buvo smagu sudalyvauti, gaila, kad paskutiniais mėnesiais apsileidau ir pasidaviau be rimtesnės kovos. Sveikinu busimą nugalėtoją. ;-var-var.
 #405190   vava
 12 Rgs 2012 13:43
Mieli varžybų dalyviai ir stebėtojai,
viskas, kas turi pradžia, turi ir pabaigą (gal matematikai ir bandytų ginčytis, bet tiek to :) ).
Baigėsi mūsų varžybos, reikia įvardint nugalėtojus bei prizininkus.
Šiek tiek užtrukome su nugalėtojų paskelbimu, nes norėjome iki pabaigos išsiaiškint, kiek balsavimui dėl nugalėtojo vardo turėjo įtakos nesąžiningi kai kurių žmonių veiksmai.
Pamatėme, kad galutinio rezultato tai nekeičia, todėl skelbiame, kad:
1. "Jaunųjų žvejų varžybų 2012" nugalėtojas yra RytisJ. Nugalėtojas gauna prizą St.Croix spiningą (iki Avid serijos imtinai).
2. Varžybose užėmęs antrąją vietą Gecka V gauna prizą ritę Abu Garcia ORRA SX20
3. Apdovanojame ir kitus tris varžybų dalyvius, parašiusius virš 10 reportažų. Tai yra: audriuxx, xandrisx, Traskis. Šiems dalyviams padalinsiu tribūniečio Nerius atsiųstus prizus - spininginius masalus bei kitus rėmėjų prizus.


Noriu padėkot visiems dalyvavusiems, visiems skaičiusiems ir sąžiningai balsavusiems :)
Didelis dėkui mūsų pagrindiniam rėmėjui UAB TRITURUS ''plot
Ačiū UAB Fema, forumiečiams Neriui ir MariuiM už pagalbą ir prizus ''plot
Ačiū UAB SURVIVAL už logistikos paslaugas ''plot
 #405193   vava
 12 Rgs 2012 13:47
Apdovanotieji susisiekia su manim dėl prizų atsiėmimo.

audriuxx, xandrisx, Traskis atsiuncia savo adresus su pašto indeksu.
Geckai V prizą išsiųsiu turimu adresu.
RytisJ apgalvoja, kada jis galėtu būti Vilniuje ir apsilankyt Triturus parduotuvėje ir atsiunčia informaciją man tolimesniam veiksmų derinimui su rėmėju
 #405240   Gedcka V
 12 Rgs 2012 14:39
Sveiki,
varžybos buvo tikrai įdomios. Buvo smagu varžytis su dalyviais, bet gaila, kad kurie gerai pradėję, kažkodėl aprimo. Bet labiausiai buvo įdomu, varžytis su Ryčiu J, kuris, taip pat varžėsi dėl pagrindinio prizo, kaip ir aš. Bet jis buvo geresnis ir dėl to sveikinu laimėtoją :) :gutgut . Taip pat, labai dėkoju visiems rėmėjams, varžybų organizatoriams,bei teisėjams ir Tribūniečiams, kurie už mane balsavo :gutgut :gutgut :gutgut, AČIŪ Jums.

Na, antra vieta išties labai gera :gutgut, kuri dar ir parodo, jog mano reportažuose, vis dėl to, kažko trūko :roll: . Laukiu nesulaukiu, kada savo rankose galėsiu laikyti paties laimėtą ritę... :cig.
 #405244   Edosius
 12 Rgs 2012 14:42
Gedcka V rašė: Laukiu nesulaukiu, kada savo rankose galėsiu laikyti paties laimėtą ritę... :cig.
Ir su ja ištraukti pirmą žuvį, o poto parašyti reportažą ;uolrait
 #405260   MariusM
 12 Rgs 2012 15:14
Kažkuris jaunuolis buvo pagavęs nemažą šapalą nors ir nepilnai išpildė mano sąlygą, bet bent jau pabandė, tegul parašo man į pm savo adresą, susitarsim dėl mano prizo perdavimo.
 #405273   RytisJ
 12 Rgs 2012 15:57
Gedcka V rašė:Sveiki,
varžybos buvo tikrai įdomios. Buvo smagu varžytis su dalyviais, bet gaila, kad kurie gerai pradėję, kažkodėl aprimo. Bet labiausiai buvo įdomu, varžytis su Ryčiu J, kuris, taip pat varžėsi dėl pagrindinio prizo, kaip ir aš. Bet jis buvo geresnis ir dėl to sveikinu laimėtoją :) :gutgut . Taip pat, labai dėkoju visiems rėmėjams, varžybų organizatoriams,bei teisėjams ir Tribūniečiams, kurie už mane balsavo :gutgut :gutgut :gutgut, AČIŪ Jums.

Na, antra vieta išties labai gera :gutgut, kuri dar ir parodo, jog mano reportažuose, vis dėl to, kažko trūko :roll: . Laukiu nesulaukiu, kada savo rankose galėsiu laikyti paties laimėtą ritę... :cig.
Pritariu tau :) Smagu, kad motyvavai visą varžybų laiką :gutgut Smagu buvo :) Turbūt žvejojau daugiau nei betkada mano gyvenime ir pasakysiu atvirai man tikrai sekėsi šią vasarą ;-) Smagu, kad atsirdo tokių žmonių kaip Žilvis, kuris pamokė kaip gaudyti džigu ir pagauti didžiausius ir pirmuosius legalius starkius džigu, nors dar ir tada nedalyvavau čia, tikiuos dar teks pažvejot su juo kada :) Taipat smagu buvo žvejoti ir su Augiu :/braj; :gutgut Nors kartu ir nelabai kažką sugavom, bet svarbiausia yra kompanija :gutgut Be jos turbūt niekaip neišbučiau 5-10 val. ant marių vandens ::hai-bai . Ačiū kažkam, kad pabrėžė jog reiktų ir kitur žvejot, keisti vietą, tikrai padėjo ir pagavau pirmą upėtakiuką :) Taigi ačiū visiems balsavusiems, skaičiusiems, kritikavusiems. Ačiū Žvejo Tribūnai ir tikiuosi bus proga, kad kažką sugausiu ir pasirodysiu rudenį bei žiemą, Iki :/braj;
 #405570   shelwius
 13 Rgs 2012 08:37
RytisJ rašė: Smagu, kad atsirdo tokių žmonių kaip Žilvis, kuris pamokė kaip gaudyti džigu ir pagauti didžiausius ir pirmuosius legalius starkius džigu, nors dar ir tada nedalyvavau čia, tikiuos dar teks pažvejot su juo kada :)
Pažvejosim, Ryti, dar ne kartą ;-) Smagu, kad pats greit mokais ir turi noro žvejot. Džiugu, kad tampi prizininku :gutgut Nei žvyno !
 #405745   Sportininkas
 13 Rgs 2012 16:06
pasirodo ir as kazka laimejau ;) uz didziausia sapala nors ir nevisai oficialiai kaip taisykle parasyta bet vistiek laimejau nes daugiau niekas nepasireiske su sapalais ''plot
 #406813   vava
 17 Rgs 2012 10:45
Praėjęs penktadienis buvo vienas maloniausių vienam iš varžybų dalyvių - RyčiuiJ.
Sutarę laiką, laukėme Ryčio Vilniuje, Triturus parduotuvėje. Vaikinai, truputį "pagrybavę" po Vilnių, pagaliau atsirado ten, kur ir buvo sutarta. Prasidėjo puikioji dalis - spiningo, atitinkančio jaunojo žvejo poreikius, paieškos.
Rinkosi pats vienas

Paveikslėlis

Rinkosi su Sauliaus pagalba

Paveikslėlis

Naudojosi Xrapo patarimais

Paveikslėlis

Paveikslėlis


Ir pagaliau atrado tai, ko norėjo - spiningą, kuris bus jo bičiulis žūklėses ir padės kovoti su įvairaus kalibro žuveliokais ''plot

Paveikslėlis


Dar kartą sveikinimai nugalėtojui ir padėkos TRITURUS ''plot ''plot ''plot
 #406814   Vegys
 17 Rgs 2012 10:48
:gutgut tiek Rytis, tiek Triturus ! Pagarba abiems !
 #406893   RytisJ
 17 Rgs 2012 15:14
Ačiū visiems :) Smagu buvo pakratyt spiningą ;-var-var. Bet deja žveybos su juo teks palaukt, nes paaiškėjo grįžus iš Vilniaus, iš šviesto piršto nuotraukos, kad jis yra lūžęs :( Visą savaitę prabuvau su lūžusiu pirštu ir net nemaniau, kad jis gali būt lūžęs kol šeimos gyditoja nepastebėjo to :? Teks man palaukt žvejybų dar 4-5sav., jei nereikės operuot ir sukišt pasislinkusią kaulo skieveldrą :? Teks mokytis žvejot su įtvaru :-D Dar kartą ačiū už puikius prizus visiems :gutgut Stengsiuos kuo greičiau išbandyt naująjį spiningą ;-var-var.
 #406899   RytisJ
 17 Rgs 2012 15:28
Avid/AVS86MF2 :) :gutgut užmetimas 1/4-3/4oz fast action ir ilgis 8,6ft :) Rinkausi džigui tiek iš valties, tiek nuo kranto :)
 #407004   RytisJ
 17 Rgs 2012 19:03
Stengiuos :-D Kai apsiprasiu su įtvaru manau reiks, kad ir neilgai pabandyt tą kotelį :gutgut :koliorava
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė