Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #426302   Skridžas
 27 Lap 2012 14:22
Tai yra ir specelai būgneliams dėžučių,bet viskas remiasi i pinigus o aš galima ir i kojine suvinoti,bet aš kalbu apie estetika ir praktiškuma....
 #426309   Rapolas
 27 Lap 2012 14:35
Skridžas rašė:Tai yra ir specelai būgneliams dėžučių,bet viskas remiasi i pinigus o aš galima ir i kojine suvinoti,bet aš kalbu apie estetika ir praktiškuma....
Nu tai jo, galima dėžutę ir iš raudonmedžio pasigamint, bet tuomet jau porolonas nelabai su estetika draugaus, manau ;)
Jei klausimas buvo, tik kaip porolone išgręžt skylę (kaip pavyzdyje), tai tuomet aš tyliu..
 #426313   Skridžas
 27 Lap 2012 14:47
Taigi idėjau virsuje nuoroda kaip estėtyškai atrodo paraolonas,nu negi sunku pažiurėtėi preiš lendant i diskusijas...Neturi ka patarti eik i blevyzgas ....
 #426331   Xrapas
 27 Lap 2012 15:12
Skridžas rašė:...kalbu apie estetika ir praktiškuma....
Namie atsarginius laikau tokioj dėžutėj:

Paveikslėlis

Į žvejybą vežuosi tokiam variante:

Paveikslėlis

Gal estetikos ir trūksta, bet praktiškumo tikrai nepasigedau :lol:
 #426551   Airis
 28 Lap 2012 14:22
kur galetu gauti eva gabaleli 5cm ilgio, apie 4 plocio ir 2-3mm storio?
gal ka nors eitu is kokiu kanceliariniu prekiu prikonstruoti.
 #426585   Xrapas
 28 Lap 2012 16:26
Airis rašė:...gal ka nors eitu is kokiu kanceliariniu prekiu prikonstruoti.
Kažką tokio mačiau MAXIMA žaislų skyriuj, kažkokios cackos skirtos žaidimams vonioje.
O kam reikia? Gal ką įdomaus sumislyjai? ;-) :lol:
P.S. SauliusM buvo davęs kažkokių įpokavimo plokščių. Baltos, iš pačiupinėjimo labai panašios į EVA...
 #426733   Xrapas
 29 Lap 2012 07:23
Airis rašė:... truputi patiuninguoti reikia.
Turiu tik tokį:

Paveikslėlis

Artimiausią dešimtmetį rodbuildingo bacila negręsia, galiu į ką nors mainyt :lol:
 #426779   Airis
 29 Lap 2012 10:19
cia labai grazus daiktas.pasilaikyk ateiciai,gal prireiks. man reikia tik juosteles, isbedos, su kokia silta izoliacija graziai pavyniosiu
 #426997   egiduks
 29 Lap 2012 22:23
Airis rašė:cia labai grazus daiktas.pasilaikyk ateiciai,gal prireiks. man reikia tik juosteles, isbedos, su kokia silta izoliacija graziai pavyniosiu
paieskok pigiu tapkiu plezui, ju padas buna is panasios medziagos padarytas.
 #427637   looking4snow
 02 Gru 2012 21:32
Neradau kabliu temos Poledines zukles skyriuje, tai rasau cia. Kokius kablius naudojate lydekoms is eketes istraukti? Iki siol kisau rankas arba naudojau toki paprasta is storesnes vielos sulenkta, bet toki nepatogu transportuoti - butinai reikia dezes jam isideti. Domina teleskopiniai variantai, kuri pvz., nors ir i kisene galima butu isikisti. Gal turite patys pasidare ka nors patikimo? Masciau apie antena nuo mages, bet nesugalvoju kaip patikimai padaryti, kad neisitrauktu tos sekcijos viena is kitos, rimtesne zuvi keliant.

Zodziu, kaip pasidaryti patikima teleskopini kabli, kad esant storam ledui, butu imanoma istraukti uzkibusia lydeka, kuri niekaip nenori kisti galvos i ekete, o ranka irgi nepasiekia?
 #427654   Wytux
 02 Gru 2012 22:36
looking4snow rašė:...Masciau apie antena nuo mages, ...
Tevukas toki pasidares turi, karsiam sueina, del didesniu lydeku nezinau ar atlaikytu .. manau problema ne kad dalys issitrauks, o kad lengvai susilanstys ta antena...
 #430060   Xrapas
 10 Gru 2012 12:13
looking4snow rašė:... Masciau apie antena nuo mages, bet nesugalvoju kaip patikimai padaryti, kad neisitrauktu tos sekcijos viena is kitos...
Gal moteriško sudedamo lietsargio rankena tiks? Ištraukta ji berods fiksuojasi...
Valtinį kablį lydekoms buvau pasidaręs iš paprasto, nesudedamo vyriško lietsargio rankenas, kėlė ir 8 kg :lol:
 #430171   Vitolis
 10 Gru 2012 17:35
Gal kas turit pasidarę kokį indomų dėklą žieminiams spiningėliams, kad būt kartu su ritele? Pasidalinkit. Manau pabandyt ką nors iš mažesnio diametro polietileninio vamzdžio gabalo. (būna balto, dėl kriauklės sifonų) Tik va nedašunta, kaip pasidaryt, kad ir ritukę galima būt apsaugot.
 #430223   Wytux
 10 Gru 2012 19:55
O tu Vitoli apie su kieta apsauga ritem svajoji?
Nes as sau kaip tik darysiuosi kazka tokio- vamzdis,kad kotai lystu, o gale is storesnes odos toki kaip kapsa ritems su uztrauktuku pripirdolinsiu -tik reikai samadielna Farbila uzbaigt ir palaukr kol Genzas parvaziuos- kad mierkes tixliai nuimt :-D
 #430225   looking4snow
 10 Gru 2012 20:06
Xrapas rašė: Gal moteriško sudedamo lietsargio rankena tiks? Ištraukta ji berods fiksuojasi...
Vo ideja. :gutgut Pasidomesiu, gal kaip tik koks suluzes is po rudens pas ka nors dar metosi. :grin:
 #430323   Vitolis
 10 Gru 2012 23:53
Wytux rašė:O tu Vitoli apie su kieta apsauga ritem svajoji?
Nes as sau kaip tik darysiuosi kazka tokio- vamzdis,kad kotai lystu, o gale is storesnes odos toki kaip kapsa ritems su uztrauktuku pripirdolinsiu -tik reikai samadielna Farbila uzbaigt ir palaukr kol Genzas parvaziuos- kad mierkes tixliai nuimt :-D
Ritei, tai gali būt aišku ir minkštas kapšas, na su kokiu nors tipo poralonu iš vidaus. Bet tas "šūdvamzdis" turėtų būt ilgio iki pat koto galo ir dar su zapasu, o ten tipo dangtelis nuimamas. Tada reiktu to vamzdžio gale, nuo rankenos puses, kokią tai išilginę įpjovą daryt, kad ritės koja pralystų. Nu isivaizdini Wycka. O potim tą vavzdį aptraukt su kokia materija ir gale jos padaryt išplatėjimą ritei su užtrauktuku. Nu matau aš tą dėkliuką jau mintyse, tik sumeistravot belieka :-D O į patį vamzdį dar inpirdolint to poraloninio izoliacinio vamzdžio, kad spinas šiltai ir minkštai ten gulėtų. :)
 #430340   Xrapas
 11 Gru 2012 08:10
Vitolis rašė:Gal kas turit pasidarę kokį indomų dėklą žieminiams spiningėliams, kad būt kartu su ritele? Pasidalinkit. Manau pabandyt ką nors iš mažesnio diametro polietileninio vamzdžio gabalo. (būna balto, dėl kriauklės sifonų) Tik va nedašunta, kaip pasidaryt, kad ir ritukę galima būt apsaugot.
Taigi va Marčius jau sukūręs ::liux :
http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... 12#p191012
 #430375   Vitolis
 11 Gru 2012 09:29
Xrapas rašė: Taigi va Marčius jau sukūręs ::liux :
http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... 12#p191012
Marčiaus idėja gera, tačiau mano galva nevisai išbaigta. Bet dėkui, kad priminei jo konstrukciją. Buvau pamiršęs. Man svarbiau blanko apsauga, o ritukei konstruosiu ką nors minkštesnio :)
Tiesa, kokie klijai gerai klijuoja kanalizacinį vamzdį?
 #430385   SauliusM
 11 Gru 2012 09:42
Vitolis rašė:Man svarbiau blanko apsauga, o ritukei konstruosiu ką nors minkštesnio :)
o tai kodel tada ta firmini "Nature Vision Inc." dekla zieminiam spiningam nukopijuot nenori? ir klijuot nieko nereiktu. nors aisku, kam ji kopijuot, kai ji nusipirkt kainuoja pigiau nei viens japoniskas vobleris... kai Genza pirkau, tai iskart ir ta dekla pasiemiau ir dabar ramybe.
va 12 vnt kainuoja tik 48,95$ tai kaip ir 4$ vienetas. tai ar yra prasme kazka klijuot kai gali uz tiek firmini to paties gamintojo kaip ir Genzus kur gamina dekla paimt?
http://www.saferwholesale.com/12-pack-3 ... 0saber.htm
tai aisku dabar masini vamzdecu uzsakyma darysit?
nu plia plia... jumoras :lol: ne kad iskart su vamzdecais paeme butumet, kai Genzus emet...
 #430397   Vitolis
 11 Gru 2012 10:02
SauliusM rašė:
Vitolis rašė:Man svarbiau blanko apsauga, o ritukei konstruosiu ką nors minkštesnio :)
o tai kodel tada ta firmini "Nature Vision Inc." dekla zieminiam spiningam nukopijuot nenori? ir klijuot nieko nereiktu. nors aisku, kam ji kopijuot, kai ji nusipirkt kainuoja pigiau nei viens japoniskas vobleris... kai Genza pirkau, tai iskart ir ta dekla pasiemiau ir dabar ramybe.
va 12 vnt kainuoja tik 48,95$ tai kaip ir 4$ vienetas. tai ar yra prasme kazka klijuot kai gali uz tiek firmini to paties gamintojo kaip ir Genzus kur gamina dekla paimt?
http://www.saferwholesale.com/12-pack-3 ... 0saber.htm
tai aisku dabar masini vamzdecu uzsakyma darysit?
nu plia plia... jumoras :lol: ne kad iskart su vamzdecais paeme butumet, kai Genzus emet...
Tai kur tada pizduk buvai su gerais patarimais ką? '''bum
 #430399   Vitolis
 11 Gru 2012 10:06
Nu atsiprašau Sauliuk. Tik dabar padabojau kas te per dalyks. Fe man nepatink. Čia panašus į tuos prailgintojus kur aborigenai ant pimpių sau mauna :-D Bet kažką panašaus reiks pasidaryt :) Tik nesmailėjantį :-D
Paskutinį kartą redagavo 1 Vitolis. Iš viso redaguota 11 kartus.
 #430400   SauliusM
 11 Gru 2012 10:07
Vitolis rašė:Tai kur tada pizduk buvai su gerais patarimais ką? '''bum
Tai pliat, rasau jau ne pirma kart apie tuos deklus. tik kad jus kaip mazi vaikai akis isdege viska perkat. jau tas jusu masinis Genzu pirkimas konkretus cirkas buvo. sedejau ir zvengiau kaip is vaiku darzelio.
 #430401   SauliusM
 11 Gru 2012 10:08
Vitolis rašė:Nu atsiprašau Sauliuk. Tik dabar padabojau kas te per dalyks. Fe man nepatink. Čia panašus į tuos prailgintojus kur aborigenai ant pimpių sau mauna :-D
tu gyvai i ta daiikta kada pasiziurek pradziai. kolkas kazko kulturingesnio nesu mates. nu nebent firmini dekla nuo muselines meskeres paimt.
http://www.cabelas.com/fishing-rod-tube ... case.shtml
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 31
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė