nu pavadys kaip pavadys,bet va del soko ir as nesuprantu,tuo labiau,kad as gaudau tik mono valurenaldas rašė:Jei atvirai, tai man isvis nesuprantamas reikalavimas butinai naudot soka, kaip ir minimalus 50cm pavadys, nu bet yra kaip yra
nu pavadys kaip pavadys,bet va del soko ir as nesuprantu,tuo labiau,kad as gaudau tik mono valurenaldas rašė:Jei atvirai, tai man isvis nesuprantamas reikalavimas butinai naudot soka, kaip ir minimalus 50cm pavadys, nu bet yra kaip yra
nu tai fipsedo taisyklese tai numatyta,juk lygiuojames in pasaulirenaldas rašė:Nu taip paprotink man logiska atsakyma, is kokiu lubu paimtas tas 50cm?
tai gal tu pradzioj pazvejok metus ar du fideriu, o paskui "tiesas skleisk"kitas rašė: p.s. mano žinios teorinės,
a todel kad pol metra apvalus skaiciuks ir pavadelines papigiai nebetinka:D o kad ilgesni uz 20cm tai del method feeder tipo. bet pats nelabai pagaunu kodel:) nu taisykles tam kad rsiktu ju laikytis cia turbut :Drenaldas rašė:Nu as ta suprantu, kad jie cia ta brieda sumaste, bet vat man idomu is ko jie ta ismaste, kodel butent pol metra, o ne 40 ar 60 cm...
juliau,jei bkitais metais dalyvausi varzybose ir bus priimta,kad sokas butinas,pamirsk sukucius su keramika ,nes soko mazgas per ji stopudovai nepralysJulius's rašė:kas del inlaino sukuciuku, tai juk yra ir ale spec inlaininiai, su keramika, kad nepazeidinet valo. cralluso est tokiu. dar klausimukas, kurie brandiniai graduoti udukai pigiausi? nes sensaso 57lt uz rinkinuka ale daugoka
nu jauciu sita klausima reik uzduot kitur ,protingiesiem kurmiaimrenaldas rašė:Nu as ta suprantu, kad jie cia ta brieda sumaste, bet vat man idomu is ko jie ta ismaste, kodel butent pol metra, o ne 40 ar 60 cm...
viena akim y ekrana ziurejau tuo momentu :D puodukai ar indukai :D tiksliai nepamenu kas turejo butrenaldas rašė:Udukai? cia kokia kalba?
kokios parduotuves jais prekiauja? Ten visas rinkinukas? Ir tas "stoparikas" 100gr turbut irgi yra?Taddas rašė:jei del indeliu matriosku,tai trabuko buvo pigiausi,bet ju kazkaip baba,pvz as uz maverio mokejau 30 pinigu,o senso tikrai pigiau galima gaut nei 57 lt.
juliau ,tau nieks nedraudzia zvejot ilgesniu nei 0,5m pavadeliu,svarbu ne trumpesnis ,o del method,tai nejuokink voveriu,nes method sistemoj pavadelis bunane ilgesnis nei 7-10 cm,anoj zinutej,kai parasei,kad 20 cm,tai net sypsenele sukelei,o dabar kai 40,tai visa juokaJulius's rašė:kokios parduotuves jais prekiauja? Ten visas rinkinukas? Ir tas "stoparikas" 100gr turbut irgi yra?Taddas rašė:jei del indeliu matriosku,tai trabuko buvo pigiausi,bet ju kazkaip baba,pvz as uz maverio mokejau 30 pinigu,o senso tikrai pigiau galima gaut nei 57 lt.
P.S. Laukiam fipsedo atsakymo apie shokus, ir pavadeliusRenaldai, gausi atsakyma tikiuos
kodel taip yr
Kodel ne 40 tai aisku. Nes tai jau artejimas prie method feeder, ko jie labai jau bijo. o kodel ne ilgesni tai kad zvejotum bent biski arciau seryklos :D
juliau ,tau nieks nedraudzia zvejot ilgesniu nei 0,5m pavadeliu,svarbu ne trumpesnis ,o del method,tai nejuokink voveriu,nes method sistemoj pavadelis bunane ilgesnis nei 7-10 cm,anoj zinutej,kai parasei,kad 20 cm,tai net sypsenele sukelei,o dabar kai 40,tai visa juokaTaddas rašė:Julius's rašė:kokios parduotuves jais prekiauja? Ten visas rinkinukas? Ir tas "stoparikas" 100gr turbut irgi yra?Taddas rašė:jei del indeliu matriosku,tai trabuko buvo pigiausi,bet ju kazkaip baba,pvz as uz maverio mokejau 30 pinigu,o senso tikrai pigiau galima gaut nei 57 lt.
P.S. Laukiam fipsedo atsakymo apie shokus, ir pavadeliusRenaldai, gausi atsakyma tikiuos
kodel taip yr
Kodel ne 40 tai aisku. Nes tai jau artejimas prie method feeder, ko jie labai jau bijo. o kodel ne ilgesni tai kad zvejotum bent biski arciau seryklos :D
Taddas rašė:o kas tas atstovas?
Noreciau susipazint su juo