Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, svareliai, šėryklėlės, signalizatoriai, naudingi priedai
 #427449   kitas
 01 Gru 2012 21:13
oi, kiek tų filmukų prisižiūrėjęs, iš vieno tą, pasiimi, iš kito aną, o kaip viską sujungti į vieną jūs padėjot....prievilai, jaukai, masalai man jau nėra naujiena. Pagaunu vieną kitą žuvį ir su savo gamybos pašarais...šiemet tikiuosi suprasti grunto naudojimo subtilybes, visa kita išskirus jauko persijojima man nėra svetima.
--
Laukiu naujo sezono
 #427460   kitas
 01 Gru 2012 21:51
na saliginai nesibaigė....ryt jei bala neužšals bandysiu prie balos nusigaut, gal varnos nenušaus....gerai jums ten vakariečiams, šiaurėje viskas anksčiau pasibaigia ir vėliau prasideda :-niak'
 #427506   Julius's
 02 Gru 2012 10:00
renaldas rašė:Ziurint kokios firmos tau koto reik?
Kad kas man pasakytu kokio man reikia :) shimano kazkodel netraukia. Vien del virsuniu nebuvimo. Preston'u nepaciupinesi - kate maise uz daug pinigu. Su drennan'ais - ta pati situacija. trabucco? Kas dar?
 #427525   Julius's
 02 Gru 2012 11:20
Taddas rašė:Juliau pasizek salmo turi OKUMA SOLITRON,labai neblogas kotukas,bent man jis lipo ir nera sunkus,palygnus su kitais
Pas mane parduotuvej stovi ron thompson c14 pro feeder. 3.6m 4-8lbs. tai cia mediumas skaitos? Pasveriau, 205gr. Pusiau toks parabolikas, smagus. tik kad blanko sieneles labai plonos, pabarskinus y blanka jaucias net jaucias. baisu kad neluztu :) nu su juo daugiau 50gr nezadu metyt, bet visvien:)

Rite. Turiu exage rb 4000, nuliova,puse metu ji jau laukia naujo koto :D bet taip uzmeciau ant to koto, nu kad didokas biskiuka jis man, galvoju, gal perleist kamnors ir pasimt 3000? ka manot?
 #427532   RoBass
 02 Gru 2012 12:06
Julius's rašė:
renaldas rašė:Ziurint kokios firmos tau koto reik?
Kad kas man pasakytu kokio man reikia :) shimano kazkodel netraukia. Vien del virsuniu nebuvimo. Preston'u nepaciupinesi - kate maise uz daug pinigu. Su drennan'ais - ta pati situacija. trabucco? Kas dar?
Paziurek PM ;uolrait
 #427551   kitas
 02 Gru 2012 14:20
žiūrau, žiūrau ir matau, kad vyrams žmoną lengviau išsirinkt nei feederio kotą :grin: ....aš irgi rinkausi, rinkausi, o pirkau tokį kokį parduotuvėj radau...provincijoj sunku su lengvais ir vidutiniais feederiais, nupirkau trabucco antrax., nieko negaliu pasakyt, bet psihologiškai jau baigiu su juo suaugt.. :cig.
 #427562   Taddas
 02 Gru 2012 14:42
Raimondas rašė:Man irgi noretusi ta Okuma Solitron pakratyti, bet jauciu Siauliuose ju nera. Kazin kaip del trabucco kotu, ka esat girdeje?
patikek,kaip paemiau okuma,taip ir prilipo,dabar noreciau dar 110 ismetimo,tik ilgis biski man netinka 3,9
seip kotukas jeginis bent man ,rankena nuploninta ,isilginta ,svoris ciut virs 200g
  • 1
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 332
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė