ačiū vyrai, jūs iš ties malačiai
, šitiek informacijos 

Jeigu tu ginčijiesi su idiotu, jis veikiausiai daro tą pati
optimistas:) uzdarysiu as sezona sia savaite irgi:)renaldas rašė:Tai kad sitas dar nesibaige
o kur klaipedoj fyderiu galima bandyt paieskot? ar irgi neymanoma misija?:Drenaldas rašė:Kazkodel man susisviete, kad Liveris rase fiderio ten ieskos, zuru daba, kad siaip kazko ieskos
Kad kas man pasakytu kokio man reikiarenaldas rašė:Ziurint kokios firmos tau koto reik?
Pas mane parduotuvej stovi ron thompson c14 pro feeder. 3.6m 4-8lbs. tai cia mediumas skaitos? Pasveriau, 205gr. Pusiau toks parabolikas, smagus. tik kad blanko sieneles labai plonos, pabarskinus y blanka jaucias net jaucias. baisu kad neluztuTaddas rašė:Juliau pasizek salmo turi OKUMA SOLITRON,labai neblogas kotukas,bent man jis lipo ir nera sunkus,palygnus su kitais
Paziurek PMJulius's rašė:Kad kas man pasakytu kokio man reikiarenaldas rašė:Ziurint kokios firmos tau koto reik?shimano kazkodel netraukia. Vien del virsuniu nebuvimo. Preston'u nepaciupinesi - kate maise uz daug pinigu. Su drennan'ais - ta pati situacija. trabucco? Kas dar?
patikek,kaip paemiau okuma,taip ir prilipo,dabar noreciau dar 110 ismetimo,tik ilgis biski man netinka 3,9Raimondas rašė:Man irgi noretusi ta Okuma Solitron pakratyti, bet jauciu Siauliuose ju nera. Kazin kaip del trabucco kotu, ka esat girdeje?