http://www.15min.lt/naujiena/sportas/kr ... -23-302841
gal vis tik tikrai del alacho isvaziavo.
Toks jau sitas plugas. Islenda karta per pusmeti, nesamoniu priskaldo ir vel dingstaedmundaxx rašė: O man pasirodė, kad tu būsi iš kokių atsilikėlių namų... Tokių briedų senokai niekas parašęs nebuvo.
Tai as ir neabejojau kad del to, tik Pacesas suabejojo. Taciau jis zinojo kur vaziavo ir turejo isvis atvaziuot tik issiaiskines kas bus ant marskineliu, jei jau jam tai taip svarbu. Dabar paliko komanda bedoj vidury sezono. Ir aplamai paskutines keleta rungtyniu jis jau zaide be ugnies, matesi jog kazkas negerai....p.arturas rašė:http://www.15min.lt/naujiena/sportas/kr ... -23-302841
ale vat matai. jei tik nesergi uz kauna tai iskart plugas. indomiai mastote zalfaniukaiaudrutis rašė:Toks jau sitas plugas. Islenda karta per pusmeti, nesamoniu priskaldo ir vel dingstaedmundaxx rašė: O man pasirodė, kad tu būsi iš kokių atsilikėlių namų... Tokių briedų senokai niekas parašęs nebuvo.
tema yra krepsinis, tai ir diskutuoju, o ir LR niekur neminejau. Ar nuomones issakymas yra nesamone? gal truputi parodykit pagarbos, mat ne uz zalgeri tai jau blogis. nei vieno plugu ar dar kazkuo atejes nevadinu.Wytux rašė:Eee... biudzetininkai- gal komentuokit savo LR ir nerasinekit nesamoniu. Nu nesergat uz Kauna tai ir nafik cia izeidinet, juolab, kad apie kasi nelabai raukiat man rodos. Plugas ne todel, kad pries Zalgiri, o todel kad nesamones rasineji. O apie 'paloskes' ant treningu tarpusavyje private padiskutuokit, nes nelabai tai ka turi bendro su krepsiniu.
Jei turetum funkcionalias smegenis, susigaudytum, jog tavo pirminis isstojimas negalejo nesusilaukt neigiamos reakcijos. Taciau kadangi tavo smegenu funkcionalumas kelia abejoniu - gali ir nesusigaudyt, jog pats eilini karta sukelei si apsizodziavimaCreativ rašė: tema yra krepsinis, tai ir diskutuoju, o ir LR niekur neminejau. Ar nuomones issakymas yra nesamone? gal truputi parodykit pagarbos, mat ne uz zalgeri tai jau blogis. nei vieno plugu ar dar kazkuo atejes nevadinu.
Kaip ir tikejaus pao ir efes laimejo.
kaip gi suprasiu apie krepsini jei uz kowna nesergu? ane?
ne ne daktareli, tokius zalfanius kaip tu, trezva galva palazdavot megstu, labai jau idomi jusu reakcija. taip kad apie smegeneliu funkcionaluma pats pasidomek, bo tik keli zodeliai ir jauciasi tamstos inirsis.audrutis rašė:Tokius ryskius simptomus galima pastebet ir nebunant atestuotu.... tiesa, pagal issisokelio pasisakymu laika galima daryti ir kita prielaida - jis cia ilenda tik stipriai padaugines
Inovatyvus pusgalvi, visgi varzovai Zaliem CSKA, netgi kai zaidziama 5 pries 6 gaunasi kad varzovai (del tokio tendencingo teisejavimo VTB lyga viena diena praras ne Rusijos komandas)...Creativ rašė:CSKA,REAL iš kitos planetos tad jie nevaržovai
nesupratau, tai jonas dar nesportine gavo? uz ka? be garso ziurint neina suprast...edmundaxx rašė:Mačiau ryte šitą, Butleris kaip ožys sulošė.
tu man neporink ka daryti. ok? daktaras cia vienas yra, man iki jo dar toli. o jei nepameni apie rasliavas del teiseju tai jau tamstos bedaWytux rašė:Tu gal pirma rungtynes paziurek pries komentuodamas teiseju darba ar apsimetinedamas daktaru
Užuojauta tau. Gal susimetam visi, vainiką kokį tau nupirksim?Creativ rašė:tu man neporink ka daryti. ok? daktaras cia vienas yra, man iki jo dar toli. o jei nepameni apie rasliavas del teiseju tai jau tamstos bedaWytux rašė:Tu gal pirma rungtynes paziurek pries komentuodamas teiseju darba ar apsimetinedamas daktaru