DainiusM rašė:vitoli... man rodos ta tavo konstrukcija su storacieniu nerzaveikiniu vamzdziu tona svers...
Geriausia žinoma būtų diurali, bet tai jo sulenkimas problematiškas. Reik lenkiant įkaitint prie didelės temperatūros o po to staigiai atšaldyt irgi prie didelio - .(žinios iš google)Jei neatšaldžius, jis darosi labai trapus. Tai va ir mislinu daryt gal iš diuraliuminio vamzdžio tiesaus, o per kampus dėt "L" tipo sujungimą į vamzdžio galus. Šiandien popieriuje jau pasibraižiau išmatavimus susidėjau. Mislinu. Kai bus gatavas, indėsiu padabot
Rapolas rašė:Turiu su pusiau kietu dugnu- lygiai 2.85m. Didelio komforto stovėti nejaučiu, bet įmanoma paspiningaut (tvičint- rizika jau didesnė).
Kad su pripučiamu "vaiku" išsivožt lengvai galima už borto- tai net neabejoju

Manau nelabai mačys ta "pagalvė". Buvau pasidaręs tokioje valtyje iš taip vadinamo storadūro. Stovėt tik iš bėdos ir kai visai be vėjo ir tai da keliais turi atsiremt į suolą. Kitaip gali fyst ir undenį

Reikalas ne tame o KILYJE. Jei būt valtis su kyliu, galėtum ir šokt. Su AirDecu teko plaukiot ir stovėt taip pat

Tik reik jį reikiamai pripūst. Jei pvz. balionauose spaudimas 0,25baro, kilyje jau turi but- 0,35baro o pa2iame AirDece visi 0,6baro. Tada ir stovėt liuosai galėsit. Jei pastoviai surinkinėt, tai kad nebūt fisalynės su grindim, iš AirDeco galima ir neišleist oro. Laisvai telpa net mano Uazikan šonu

Na jei jūsų eldija ne 4metrų.
AirDecas turi būti tip top pagal valties dugną, kad viską pripūtus, jis kietai insispraustų tarp balionų. Bet visvien, dugno niekas nespaus iš apačios, nes valtis plokščiadugnė. Manyčiau, kad neverta rizikuot ir dėt jį nes kaina jo tai

bus. O naudos minimaliai. Čia tik mano nuomonė. Gal kas nors patars ir kitaip?