Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...

 #958   kamstis
 26 Vas 2006 23:18
:cool: Noriu pasakyti ,kad likau maloniai nustebintas,zveju parduotuveje Silainiu turgelyje vakar pirkau matylius,paprasiau vienos porcijos ir gavau :shock: Vos i dvi dezutes sutalpinau,jei tokios ten dydzio porcijos tai ateityje reikes pirkti puse ;-) ir to kiekio mums su Kamstuku pilnai uztektu vienai zuklei :grin:

 #960   Agis
 26 Vas 2006 23:26
Jeigu as gaudyciau ant matyliu, tai pirkciau tik pas akvariumistus, tokiu svieziu, dideliu ir normaliu porciju nerasi nei vienoje Klaipedos parduotuveje.

 #973   spiridonas
 27 Vas 2006 10:13
:arrow: Agis , kur akvariumistai yra? koks adresas

 #977   Agis
 27 Vas 2006 10:43
Naujajame turguje treciadieniais, sestadieniais ir sekmadieniais ties laiptais i antra auksta.

 #982   Mike
 27 Vas 2006 10:54
Jei kas dar nežino tai Romadoj iki vasario 28 dienos Mepps sukrėms 40 proc. nuolaida. Buvau penktadienį Kaune. Radau ko reikia. Šiaip, manyčiau tikrai verta, jei yra galimybė, ypač žiūrint į Mepps kainas.

 #1000   mantesas
 27 Vas 2006 12:28
Na as romadoje jau senai nebesilankau nes kai pamatai kad balalaika kainuoja 9 lt o kitur ir po keturis tokia pati yra tai pereina noras ir i kitas prekes ziuret kai pagalvoji kokias kainas laiko:) kas liecia metylius tai klaipedoje zukles klasikos parduotuveje prie signalo jo visadsa ideda labai daug ir dar nuolaida padaro geriau nesu niekur gaves:)

 #3791   Vegys
 25 Kov 2006 15:44
kritika :

- rovana VCUP'e - vasara PIRKAU kokia 10 mikriku beigi dar pora smulkmenu : pinto valo 10 m (ne spulia, matuojamo), tai ismuse visa rite. Po to kolei sugebejo minusuot ir tt tai uztruko VALANDA !!! Vietoj pardavejo kaip supratau dirbo jo sunus ar pan.

- ta pati rovana vcup'e : norejau pirkt pirstines. Apziurineju. Prieina moteris-pardaveja. "kaip sitos ?" - klausiu. "nepatvarios labai" - atsako. Viskas aisku - nepirksiu. Ale moteris moterim. Pasiimu kitas, man patinkancias, prieinu prie pardavejo, klausiu ka jis apie jas masto. "girdejau kad nepatogios" - atsako sis. Viskas aisku - nepatogios, nepirksiu :) beje, tokias pat nusipirkau, tik jau Fabijoniskiu 2. Sakau "girdejau nepatogios? " O pardavejas atsako "spiningaujant - per siltos. Gaudant balta zuvi - geros". Toks atsakymas mane tenkino.

Megstamos parduotuves :

- fabijoniskiu 2. Pagrindinis pliusas - pardavejai. Su jais visad malonu pabendraut. Pataria ka nusipirkt - niekad neusivyliau.

- kiaura para dirbanti parduotuve uz senuku - del to kad dirba kiaura para ! :)

 #3831   mantesas
 26 Kov 2006 19:35
Klaipeda zukles klasika pati geriausia parduotuve mano atzvilgiu. metyliu daug deda nuolaidas daro pataria irgi neblogai.

 #3848   Liuciferis
 27 Kov 2006 08:46
mantesas rašė:Klaipeda zukles klasika pati geriausia parduotuve mano atzvilgiu. metyliu daug deda nuolaidas daro pataria irgi neblogai.
Man sita parduotuve irgi patinka :gutgut

 #3849   eLPi
 27 Kov 2006 08:49
Matau jog Virgio ir Sauliaus parduotuves reitingas gana aukstas. Beje, sios parduotuves adresas Klp - Birutes g. 2.

 #3858   tuomahaukas
 27 Kov 2006 10:08
Dėl VCUP'e esančios "Rovanos" pritarčiau Vėgiui- man ten irgi kažkokie nesusipratimai vis atsitinka: nu niekaip negaliu gaut išsamios ir aiškios informacijos apie "produktus su klaustuku"- toks įspūdis kad aš kalbu prancūzų, o kitoje prekystalio pusėje- senovės hebrajų kalba :donknow' Tikrai nenoriu varyt ant ten dirbančios chebros, bet manau kad nelabai "sustyguotas" personalas ten, nes "Akropolyje" ir ypač prie "Senukų" kalbą kiek lengviau sekasi rasti :roll: Tiesa, jų tinkle gerokai ryškiau akcentuojama dėl kokybiškos avalynės, palapinių, miegmaišių, nepopigiaiskų aksesuarų, tad greičiausiai pardavėjai "labai universalūs" yra ir vien į žūklės produkciją nesusikoncentruoja :roll:

 #4564   Skumbrotas
 03 Bal 2006 20:34
Patariu nepirkti "Shakespeare" ženklu pažymėtų Kinijoje pagamintų bridkelniu :twisted: :!: Atlaikė vieną sezoną, per žiemą kabėjo nešildomoje patalpoje, buvo pajudintos tik keletą kartų, bet sugebėjo sulūžinėti keliose vietose tiesiog lygioje vietoje. :twisted: Pigus daiktas yra pigus š..., nors ir žinomos firmos vardu pavadintas.
Sugebėjo sugadinti jūrinės žvejybos sezono atidarymą, pribėgo vandens iki velykų, blin... Galima sakyti, kad atidariau ne tik žvejybos, bet ir maudymosi sezoną...

 #4799   mariko
 06 Bal 2006 12:47
Browning valas Cenitan visiskas slamstas :evil: . net nespejau nuvyniot nuo pakuotes, o susidare kokios 5 barzdos !!! :evil:

 #9699   tuomahaukas
 30 Bir 2006 10:09
Minivojažas po parduotuves švenčių dienomis :twisted:

"HiperRimi" ( Žimūnų g. 2, Vilnius) žūklės skyrius yra jėga ! !yeee!
Negana to, kad parduodamas visiškas chlamas, (turgaus lygio ir dar klaikiau), pagrinde valdo "Atemi" subproduktai (pseudospiningai, teleskopai, tipo donkės, pačios geriausios blizgės ir sukrės- :'viau ), priversta pigių ir biski pachaltūrintų tipo "trabucco" pašarų (nuspirkau, pauosčiau ir pakramčiau "kuojinį"- kvapas "atsargus" toks, turbūt ant saujos atraktorių saują malinių deda... skonis geras... tik kas ten taip tarp dantų giržda, ar tik ne sijotas smėlis ? :twisted: ). Dar labai patiko, kad pastatė šaldytuvą su dzykais ir sliekais :gutgut ... Po savaitės pilniai prikimšto šaldytuvo turinys sumažėjo gal 10 pakuočių, viskas kas liko- maloniai nuteikia :-vimt tiesiai sau po kojomis.
Galbūt netikslinga tokius skyrius ("Rimi", "Senukai") lazdavoti, bet kyla klausimas- nafig tada jie išvis reikalingi ? Ir kas per dunduliukai formuoja prekių užsakymus ? :conf

Šalia- "Rovana". Valio, dzikų nusipirksiu. Nėra ! Išpirko. Šiaip jau man labai įdomu, kam parduotuvei dirbti švenčių dieną, jei nėra jokių masalų ? Bet irgi negalima pykt- galbūt kam nors reikia ne dzykų, o ląstų, žiūronų arba slidininko kostiumo- praduotuvė juk "plataus profilio" :-ou-je . (Beje, kol prekinausi, parduotuvę aplankė dar 2 potencialūs pirkėjai. Spėkit, ko ieškojo prieš važiuojant į žūklę ?... Teisingai- abiems reikėjo būtent ląstų, žiūronų ir slidininko kostiumo :lol: ). Reikia jauko, universalaus. :!fig! ! Užtat "Dragon"- navalom. Sako kad labai geri. Nesiginčysiu, bet ir nepirksiu. Gerai tik tiek, kad po krūva "Dragon'ų" radau užsiticharinusius pora "Faidės" pakelių kuojoms. Tie "neįkyrūs", turiu savo komponentų, patiuninguosiu. Tiek to, imu.
Dar neprošal dugninei šėryklėlės ant vamzdelio. :!fig! . Labiausiai nudžiungu kad nėra svarelių komplektų ( :!: :,-wow )- kuo toliau, tuo labiau norisi ne važiuot žūklaut, o prisiliurlint alaus :-ou-je

Parduotuvė Algirdo g. Dzykų yra ! Svarelių komplektai- opiat dvatcatpiat: šustra "Split Shoots" dėžutė su svorio neatitinkančiais, ne per centrą įpjautais, nebūtinai apvaliais svareliais. Ačiū, jau vieną tokią turiu- laikau ten visai kitokius svarelius. Užtat yra mažytė "Jaxon". Teks imti.
Retorika: jei jau aš toks protingas sistemėlių daryme ( :lol: ), gerb. parduotuvių vadovai, suteikit man galimybę įsigyti dėžutę su 300 vnt. vienodo svorio svarelių (pvz. 0,3 g), negu laupyt juos iš "universalių" komplektėlių ir spręst ką daryti su likusiais :roll: O gal aš tiesiog blogai ieškau ? :oops:
Čia pat išgirstu dar vieną naujieną: žvejys nori įsigyti metinį leidimą mėgėjiškai žūklei- :!fig! . Nėra jų. Jau visą mėnėsį nėra, aiškina kad parduotuvės jų paprasčiausiai negauna (čia kritika, žinoma, ne parduotuvių adresu). Į klausimą "kaip man tada žvejoti ?" gaunamas paprastas, vienareikšmiškas atsakymas: "be bilieto". A ką daryt ?... :donknow'

Tokia vienos dienos apžvalga- norint nusipirkti keletą elementarių daikčiukų šventinės dienos žūklei (pakelis jauko, dzykai ir svareliai)- tenka aplankyti 3 parduotuves. Seliavi... :klasta!:

 #9704   Vegys
 30 Bir 2006 10:39
tuomahaukas rašė:gerb. parduotuvių vadovai, suteikit man galimybę įsigyti dėžutę su 300 vnt. vienodo svorio svarelių (pvz. 0,3 g), negu laupyt juos iš "universalių" komplektėlių ir spręst ką daryti su likusiais :roll: O gal aš tiesiog blogai ieškau ? :oops:
Taigis neapsimoka pardavinet 300 vnt vienodu svareliu. Tokius labai ilgai naudosi ir ilgai nepirksi nauju. Nori kad ZV parduotuves subankrutuotu ? :) O nusperki dezute "universaliu", sunaudoji pacius populiariausius greit (nepopuliarus taip ir lieka nepaliesti) ir begi pirkt svareliu vel.

 #9705   Vegys
 30 Bir 2006 10:44
Buvau Druskininkuose ZV parduotuveje salia IKI. Man asmeniskai patiko, dedu pliusa tai parduotuvei. Parduotuve aisku nedidele, bet pardavejas (o gal ir savininkas) visai smagiai papasakojo kaip kas kimba. Kainos - zemesnes nei Vilniuje ant keliu litu (pvz Shallow shad rap kainavo berods 26.9 kai pats pirkau Vilniuje uz 29.9).

Teko apsilankyt Alytaus Romadoje - patiko naktiniu slieku kaina. Uz 3 dezutes naktiniu (sake kad viso 60 slieku - manau tiek ir buvo) paprase 10 LT ! Vilniuje butu kainave 30 LT. Kitkuo - nesidomejau. Tik siek tiek as ant ju greziu danti del to, kad pernai ikiso 10 vnt 3 unciju svareliu su skyle per viduri, o ne su suktuku (nors prasiu butent tokiu), neturiu as ju kur panaudot, slankiojanciu sistemu upej nenaudoju ....

 #9710   tuomahaukas
 30 Bir 2006 13:30
mariko rašė:Browning valas Cenitan visiskas slamstas :evil: . net nespejau nuvyniot nuo pakuotes, o susidare kokios 5 barzdos !!! :evil:
Paveikslėlis
- ne geriausias iš geriausių , bet ir ne šlamštas.
Vyniojant nuo pakuotės 5 barzdas padaryt reikia gabumų turėt... :-ou-je
Priežastys turbūt slypi kitur :roll: :twisted:

 #13931   tuomahaukas
 11 Spa 2006 11:32
tomoshius rašė::evil: Pasiklausau reklamos per laida "Vienam gale...." perkantiems viena rite ar meskerykoti antram -40 proc.,galvoju reiktu desipirkti spinigui rite ...Nuvarau vakar i "Romada"(pasitikslinu ant sienos pakabintos reklamos raso tapati) isirenku pigiausia meskere ,kad gauciau norimai ritei -40 proc. Pradedu rinktis rite..nusiziuriu Shimano stradika uz 650 lt. na sakau imu ir ka??????pardavejas sako jog sitoms ritems netaikoma nuoaida nes jie nera tiesioginiai importuotojai :shock: ...sakau jam jog ju reklama neteisinga-o jis tipo "pofig"....gryzau susinervines
:shock: Manu jog tuom turetu susidometi vartotoju teisiu gynimo tarnybaLaida su ju reklama galite pasiziureti http://www.tv.lt aiskiai pasakyta visoms ritems ir meskerykociams

:evil: :evil: :evil:

 #13932   tuomahaukas
 11 Spa 2006 11:33
kamstis rašė:Nieko cia nuostabaus :!: Kaune isviso Romada ne Romada :-D Jie aplamai apie jokias nuolaidas niekada nieko nezino,nebent tokioms prekems,kuriu niekam nereikia :evil: Esam reklamos aukos ir tiek ,o kai uzeini i parduotuve ,tai yra tikimybe ,kad kazka nupirksi vot taip :evil:

 #13935   Agis
 11 Spa 2006 11:55
Manau sy klausima galima buvo ispresti vietoj be emociju.Paprasciausia paprasyti pardavejo savo darbdavio telefono ir pasiteirauti kaip cia yra.As beveik linkes galvoti, kad cia pardavejo ismislas :roll: Del vieno ar kito atvejo manau negalima daryti nuomones apie visa "Romada" Anksciau ir mane nervindavo alaus saldytuvas BOkstu gatveje, kur amzinai stovedavo kazkoks apsisnarglejes senis, save zveju tituluodamas.Saldytuvas dingo, senio nebera, ir vel malonu uzeiti.
Kai pirkau voblerius praeitoje savaiteje, tai galiojo nuolaidos kaip ir reklamoje.Taigi visadamanau verta pasidometi aukstesniame lygyje apie parduotuves veikla, juk savininkas nesuspes visur apziureti, juo labiau prie visuotino pardaveju trukumo :lol:

 #13937   tuomahaukas
 11 Spa 2006 12:06
Nu va... :donknow' :evil:
Dasireklamavo ... :lol: Jau maniau kad kokį šūdgalį teleskopą už 10 lt nuspirkęs galėsiu pasidairyti į padabną spiningą ar ritę...
A tos "Daiwos" man nereikia, man reikia to, ko ir tomoshiui... :twisted:

 #13939   Skumbrotas
 11 Spa 2006 12:38
:idea: Jei jums stradiko reik, tai kreipkitės į Aleksandrą, po 500 su priekiniais stabdžiais, su galiniais turėtų būti pigiau, kokie apie 450 (tiksliai nežinau). Atmetus tą bereikalingą privalomai reikalingą pirkti romadinį šlamštą už kokius 30lt jums ir išeis tie 40proc. nuolaida :idea: :!:

 #13941   Xrapas
 11 Spa 2006 12:46
Nemėgstu arogantiškų pardavėjų, todėl "Romadoje" ir Fabijoniškių 2 lankytis vengiu :neutral:

 #13942   Magnumas
 11 Spa 2006 12:59
fabijoniskiu du tai daznai aptarnauja pats savininkas...nelabai jie man arogantiski :roll: o romadoj tai nervina...nori ka nors isigyt,tai turi palaukt kol ponai parukys :evil: o tomoshiaus atvejis tai isvis...

 #13943   tomoshius
 11 Spa 2006 13:33
Agis rašė:Manau sy klausima galima buvo ispresti vietoj be emociju.Paprasciausia paprasyti pardavejo savo darbdavio telefono ir pasiteirauti kaip cia yra.As beveik linkes galvoti, kad cia pardavejo ismislas :roll: Del vieno ar kito atvejo manau negalima daryti nuomones apie visa "Romada" Anksciau ir mane nervindavo alaus saldytuvas BOkstu gatveje, kur amzinai stovedavo kazkoks apsisnarglejes senis, save zveju tituluodamas.Saldytuvas dingo, senio nebera, ir vel malonu uzeiti.
Kai pirkau voblerius praeitoje savaiteje, tai galiojo nuolaidos kaip ir reklamoje.Taigi visadamanau verta pasidometi aukstesniame lygyje apie parduotuves veikla, juk savininkas nesuspes visur apziureti, juo labiau prie visuotino pardaveju trukumo :lol:



:? :? Na tai pabandyk pasiziureti reklama per www.tv.lt ir nuejas Klaipedoje i Romada (pasiskaites ant sienos pakabinto reklamini skelbima)nusipirkti Shimano rite ir dar koki Lumio kota-tada gal susidarysi kitokia nuomone apie tai...,nes kiek supratau isidirbineja ir pas jus :evil: :evil:

 #13944   Xrapas
 11 Spa 2006 13:42
Magnumas rašė:fabijoniskiu du tai daznai aptarnauja pats savininkas...nelabai jie man arogantiski :roll: o romadoj tai nervina...nori ka nors isigyt,tai turi palaukt kol ponai parukys :evil: o tomoshiaus atvejis tai isvis...
Gal dėl Fabijoniškių esu ir ne visai teisus :roll:
Asmeniškai Šiaučiuvėnui neturiu jokių priekaištų- taktiškas ir žūklės įrankius išmanantis vyras.
Truputį morališkai "nukentėjau" nuo kito darbuotojo, kai pabandžiau derėtis dėl spiningėlio: buvo pasiūlyta "dešovkės" ieškoti Gariūnuose... ;-)
Kitą kartą, besirausdamas nukainuotų voblerių dėžėje, išgirdau dviejų pardavėjų komentarą: "ligonis..."
Šiaip ten nemažai prekinausi, ir Croix'są būtent Fabuose pirkau, bet kažkodėl užsukdamas jaučiuosi nesmagiai :(

 #13945   Vegys
 11 Spa 2006 13:43
Xrapas rašė:Nemėgstu arogantiškų pardavėjų, todėl "Romadoje" ir Fabijoniškių 2 lankytis vengiu :neutral:
O as Fabijoniskiu 2 lankausi tik del to, kad patinka pardavejai. Cia matyt kiek zmoniu, tiek nuomoniu ....

 #13946   Xrapas
 11 Spa 2006 13:51
Vegys rašė:
Xrapas rašė:Nemėgstu arogantiškų pardavėjų, todėl "Romadoje" ir Fabijoniškių 2 lankytis vengiu :neutral:
O as Fabijoniskiu 2 lankausi tik del to, kad patinka pardavejai. Cia matyt kiek zmoniu, tiek nuomoniu ....
Pilnai sutinku. Galų gale matyt ne pardavėjai svarbiausia, o parduotuvės asortimentas ir kainos. :roll:

 #13947   Skumbrotas
 11 Spa 2006 14:07
Aš irgi dažnai pasirausiu tose dėžėse "viskas po litą", bet ligoniu manes nelaiko, nes žino, kad aš ten ieškau ne kuo pigesnio šlamšto, bet dalykėlių, kuriuos perdirbus galima pasidaryt gerą daiktą. Pvz kokios visai niekam tikusios blizgutės lapelį prisabačinus prie guminuko išeina superinis masalas ešeriams! :lol:

 #13948   Xrapas
 11 Spa 2006 14:40
Skumbrotas rašė:Aš irgi dažnai pasirausiu tose dėžėse "viskas po litą", bet ligoniu manes nelaiko, nes žino, kad aš ten ieškau ne kuo pigesnio šlamšto, bet dalykėlių, kuriuos perdirbus galima pasidaryt gerą daiktą. Pvz kokios visai niekam tikusios blizgutės lapelį prisabačinus prie guminuko išeina superinis masalas ešeriams! :lol:
Mano nurodytu atveju esmė tame, kad laikyti gali kuo nori. Bet vadinti, ir dar taip, kad girdėčiau :shock:
Pats dirbu paslaugų teikimo sferoje, nuolat bendrauju su įvairaus plauko interesantais ir užsakovais. Ką apie juos begalvočiau, niekad neleidžiu sau su kolegomis garsiai komentuoti jų elgesio arba spėjamos visuomeninės padėties...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 42
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė