Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Klausimai, pastabos ir pasiūlymai moderatoriams
 #470825   Tadunce
 23 Bal 2013 20:26
Gal neatrodys, kad rašau "pasikėlusiai", bet aš čia turiu teisę rašyti atsakymus, pastebėjimus, paprašyti sustabdyti prasidėjusią diskusiją šioje temoje.

Bet esamoje situacijoje daugiau nerašysiu nesant reikalo, kad po to nebūčiau dar kaltinamas provokavimu :)
 #470830   SauliusM
 23 Bal 2013 20:31
alkanas rašė:moderatoriai, siulau duoti sauliui laiko atvesti nuo tribunos, ty dekite jam bana nors savaitei, pailses, ramesnis gal bus :gutgut
zjb :gutgut palaikau sita ideja. pailsesiu nuo tarybos klausimu postinimo i foruma ir atsakinejimo i visus su taisyklem ir panasiai susijusiais klausimais. cia pora nauju rimtu istatymu nusimato del verslines ir limituotos zukles sia savaite, nu bet ai p.x. ir nuo bendravimo su klubo remejais, kad duotu prizus tiek klubo renginiam tiek, ir forumo metiniam susitikimui, tiek ir jauniu varzybom ir t.t. pailsesiu. ir nuo visokiu pacuku akis draskanciu pailsesiu. kaip tik visa kita savaite einu atostogu. tai galit banyt. nors zvejot ramiai galesiu. alkanas, aciu tau, tu tikras draugas. pats taip genialiai nebuciau sugalvojes. :/brazasista
 #470833   SauliusM
 23 Bal 2013 20:34
Tadunce rašė:Gal neatrodys, kad rašau "pasikėlusiai",
ne ne, jokiu budu... gal tik jauciasi mazuma izeistos tamstos ambicijos bet ne daugiau.
Tadunce rašė: bet aš čia turiu teisę rašyti atsakymus, pastebėjimus, paprašyti sustabdyti prasidėjusią diskusiją šioje temoje.
jei, tamsta, gerai pagalvotumet, tai turite ir zymiai daugiau ivairiu teisiu.
 #470844   hamis
 23 Bal 2013 20:46
Esi tarybos narys. Kaip susidariau nuomonę tiesiog kalnus verčiantis žmogus. Viskas puiku ir pagirtina :gutgut
Bet kaip tarybos narys ir vienas iš "forumo veidų", kaip pats save įvardini, esi absoliučiai netolerantiškas kitų žmonių nuomonei kuri neatitinka tavo pažiūrų. Bendravimo maniera ir nahališkumo lygis kaip kiemo snarglio, kuris tik daro gėda tam pačiam forumui ir daugelis žmonių nusigręžia tiesiog duodami "įsikėrojusiam" veikėjui kelią.
Mažų mažiausiai pasiūlysiu tau asmeniškai susitvarkyti "leksikoną", nes tai nepriimta jokios tarybos nariui ( juk dėl to pats skundeisi kai tau klube aštresnį žodį pasakydavau), neloti ant kiekvieno nepritariančio tavajai nuomonei, nes forumas ne asmeninių santykių ir savo tiesų įrodinėjimo vieta! Graudu jau darosi skaityti ir trinti "tokio didvyrio" nuotykius forume, verkšlenimus ir gąsdinimus moderatoriams per asmenines žinutes.
Nors turi ir padėkoti už visą tai, dabar į kiekvieną išsišokimą žiūrėsime daug rimčiau.
 #470852   SauliusM
 23 Bal 2013 21:06
hamis rašė:Esi tarybos narys. Kaip susidariau nuomonę tiesiog kalnus verčiantis žmogus. Viskas puiku ir pagirtina :gutgut
Bet kaip tarybos narys ir vienas iš "forumo veidų", kaip pats save įvardini, esi absoliučiai netolerantiškas kitų žmonių nuomonei kuri neatitinka tavo pažiūrų. Bendravimo maniera ir nahališkumo lygis kaip kiemo snarglio, kuris tik daro gėda tam pačiam forumui ir daugelis žmonių nusigręžia tiesiog duodami "įsikėrojusiam" veikėjui kelią.
Mažų mažiausiai pasiūlysiu tau asmeniškai susitvarkyti "leksikoną", nes tai nepriimta jokios tarybos nariui ( juk dėl to pats skundeisi kai tau klube aštresnį žodį pasakydavau), neloti ant kiekvieno nepritariančio tavajai nuomonei, nes forumas ne asmeninių santykių ir savo tiesų įrodinėjimo vieta! Graudu jau darosi skaityti ir trinti "tokio didvyrio" nuotykius forume, verkšlenimus ir gąsdinimus moderatoriams per asmenines žinutes.
Nors turi ir padėkoti už visą tai, dabar į kiekvieną išsišokimą žiūrėsime daug rimčiau.
o dar vienas su senom izeistom ambicijom islindo. tu mano nuomone apie tavo pasiulymus ir patarimus irgi jau senai zinai. o del privatu, tai labai gerai parasei. labai smagu, kai kazkam kazka parasai i privata, o visa tai nutransliuojama ir paskui aptarinejama moderatoriu kambary. ir parases vienam moderatoriui gauni atsakyma apie tai ka rasei is kito moderatoriaus. cirkas ir tiek, jau ir asmeniskai zmogui i privata nebegali nieko parasyt. siandien jau su 3 moderatoriais private susirasinejau tuo klausimu. patys va su tokiais bajeriais is privato viesumon ir iskelet viska. dabar dziaukites tuo ka patys susikuret. arba galit banyt. man jau p.x ir giliai. as irgi zmogus ir irgi turiu savo principus galu gale. ir po to kai pats zinai kiek atariau klubo reikalam keliais vaiksciot ir lankstytis nesiruosiu kai kazkokiam pacukui iskyla noras prisipi.st. as matai ir art turiu visuomeniniais sumetimais uz puse klubo ir paskui dar visiem skolingas jaustis ir lankstytis. B.Y.B.I.O. jei niekam nereik to ka as darau ir visiem nusishikt ant visko. tai ir as nesidraskysiu daugiau tada. ir visa ta lygiava kad visi forumo nariai yra lygus yra blefas ir marazmas nuo pat to momento kai isikure klubas, kuris pradejo vykdyt visuomenine veikla ir tai isejo smarkiai toliau uz forumo ribu. jau vien tai kad kazkas moka uz visa sita dalyka savo pinigus o kazkas ne, ir kazkas gaista dirbdamas tiek klubo tiek forumo islaikymui savo laika o kazkas ne, jau akivaizdu, kad nariai nebera lygus. bet jei kazkam labai patinka strucio pozicija, tai toliau sito nebematykit, paslepkit galvas smely ir vaizduokit lygybe. nebuciau sito rases viesai, bet patys moderai su savo elgesiu ir prisipraset. o as asmeniskai isizeidziau, ir turiu tam pilna teise, nes irgi esu zmogus o ne kazkoks supi.stas biorobotas skirtas dirbt klubo tikslam. gali dabar toliau verkt del leksikono.
 #470859   hamis
 23 Bal 2013 21:16
Aš nelabai suprantu, ar tave per prievartą vertė? Gal su botagu kas varė? Juk žinai ką ėmei daryti tai ir daryk ar medalio nori? Gal visi forumo nariai turi susimesti "skladkę" ir tau paminklą pastatyti? Gal jau nebejuokink žmonių tikrai gėda darai. Keli save aukščiau kitus, pačiam ne gėda, ar tas garbės troškimas yra didesnis už sveiką protą? Juk pradėdamas dirbti žinojai kas laukia, o jei kaip pats sakai per sunku tai gal tu ne tas žmogus? Ir ar dabar eilinis forumo lankytojas, tiesiog skaitantis ir renkantis informaciją turi eiti ir bučiuoti tau kojas už tai ką tu dėl klubo nuveikei?
Man visa ši situacija jau darosi labai graudi kai toks žmogus, atrodo turintis rimtas pareigas ir darbą, leidžia sau taip reikštis forume ir kitus žeminti. Manau verta susimastyti, nes žmonės puikiai mato kas kaip.
 #470862   SauliusM
 23 Bal 2013 21:24
hamis rašė:tai gal tu ne tas žmogus?
jei nori, galiu nuo siandien pat pasitraukt ir visus savo darbus ir pareigas perleist tau. busi tinkamesnis matyt. arba Taduncei. o galu gale kad ir Igneliui. visi matyt butumet smarkiai tinkamesni. o sita diskusija viesumon jeigu ka tai pats ir iskelei su savo zinute. tai pats ir tvarkykis. o as tai cia zemintis ar lankstytis ar tavo pamokslu ir izeidinejimu klausyt tai nesiruosiu ir man jie neidomus visiskai.
Paskutinį kartą redagavo 1 SauliusM. Iš viso redaguota 23 kartus.
 #470863   diego
 23 Bal 2013 21:25
kad ir kaip nenori kreipt demesio i sita bezpridela, bet neimanoma. viena uzbanijo 50proc ramiau, bet kitas 50proc tebebanguoja, nors atrodytu ir nebereiktu. Tikrai negraziai cia viskas atrodo is salies skaitant...... solidumo forumui mazai priduodate...
Cia kiekvienas is musu esame forumo ''veidas'', todel kazkaip nemalonu jau antra diena cia lankytis...
sorry, bet neiseina nekomentuot tokiu situaciju. Ir ne visada provokatoriai buna kalciausi... neveltui kaltus galim skirstyt i ''kaltas, kaltesnis, kalciausias''..
Tiesa pasakius nematau pakankamo inaso is moderatoriu puses.. tokius ''degtukus'' reiktu gesint iskart, o ne leist liepsnot. Tuolab, kad tai jau nebe pirmas kartas, tiek vienam, tiek kitam.
 #470865   SauliusM
 23 Bal 2013 21:28
diego rašė:Tiesa pasakius nematau pakankamo inaso is moderatoriu puses...
maladec. butent apie tai para laiko ir teko padiskutuot private su moderatoriais.
 #470873   edmundaxx
 23 Bal 2013 21:33
SauliusM rašė:
maladec. butent apie tai para laiko ir teko padiskutuot private su moderatoriais.
Jei atvirai, tai man, kaip nei klubo nariui, nei kam, o tik šiaip, besilankančiam forume, tai irgi sakyčiau, kad reikia "didesnės kontrolės" iš administracijos pusės.
 #470880   hamis
 23 Bal 2013 21:39
edmundaxx rašė:
SauliusM rašė:
Jei atvirai, tai man, kaip nei klubo nariui, nei kam, o tik šiaip, besilankančiam forume, tai irgi sakyčiau, kad reikia "didesnės kontrolės" iš administracijos pusės.
Kas ta "didesnė kontrolė"?
Tiek eiliniai forumo lankytojai tiek klubo nariai yra pilnateisiai forumiečiai be jokių išskirtinų sąlygų! Nei vienas klubo narys neina ir neskalambija apie nuveiktus darbus klubo ir forumo labui. Tam yra klubo ataskaitos.
 #470889   edmundaxx
 23 Bal 2013 21:46
hamis rašė:Kas ta "didesnė kontrolė"?
Tiek eiliniai forumo lankytojai tiek klubo nariai yra pilnateisiai forumiečiai be jokių išskirtinų sąlygų! Nei vienas klubo narys neina ir neskalambija apie nuveiktus darbus klubo ir forumo labui. Tam yra klubo ataskaitos.
Elementariai, vyksta kažkoks ginčas tarp pašnekovų, kuris pereina jau ir į gerus pykčius, neseniai toks visai buvo. Tokiais atvejais galima ir greičiau pastatyt visus į vietas. ;-)
P.S. forumo adminų tokios diskusijos kažin ar į gerą forumui išeina, jei jos viešoje skiltyje iškeltos.
 #470892   Andrius0522
 23 Bal 2013 21:48
mane tai vienas is labiausiai besinanciu reiklau,tai skelbimu smeizimas is lempos -is viso,kad ir su tais skrituliais,nu blyn jie nera brakoneriavimo yrankis,ir moderai tyli,cia zmogaus ir yrankio smeizimas nors uzmsuk,o kad kazkam nepatinka skrituliai ka man daryti-nusizudyti taip iseina.?pas mane kad ir ju 100 garaze,svarbu su kiek as zvejoju-jei isvis zvejoju mano atveju,taip kad moderai tikrai kazka nors siek tiek galetu daryti,aisku galima uzrakinti ju prasymu,bet ar patiks jiems kai as kiekviena diena prasysiu ju atrakinti kainos numetimui koki litu kaip daug kas daro norint pakelti skelbima y skelbimu lentos virsu...pamatet vyrai,kad ne y tema raso vejus tai yspekit nors labai paprastai,parodykit kad matot kas vyksta gerai ar negerai...
O Sauliaus atveju pritariu jam,nes vaikis tikrai peliu nebegaude,bent jau siuo atveju...o toliau nebesekiau situacijos.
 #470901   Andrius0522
 23 Bal 2013 21:53
edmundaxx rašė:Nu nepradėk vėl diskutuot apie konkrečiai tuos supi**** skritulius, nes vėl prasidės.
as ir noriu kad prasidetu mano atveju,ir nebebutu panasiu veju ateityje,nei tau man nei kitam...koks as brakonierius,mane asilu pavadink,bet ne brakonierium,ne taip pyksiu patikek manim...
Paskutinį kartą redagavo 1 Andrius0522. Iš viso redaguota 23 kartus.
 #470902   Wytux
 23 Bal 2013 21:53
edmundaxx rašė:Nu nepradėk vėl diskutuot apie konkrečiai tuos supi**** skritulius, nes vėl prasidės.
o kur dar akumas :-D
 #470904   Andrius0522
 23 Bal 2013 21:54
Wytux rašė:
o kur dar akumas :-D
na akumas nu simtas metu...galima jy kazkiek pavadinti nesusijusiu su zvejyba,nors ir gincytinas atvejis...
 #470905   hamis
 23 Bal 2013 21:55
Dėl skelbimų srities yra peržiūrimos techninės forumo galimybės. Kaip tik bus rastas sprendimas apie tai informuosime moderatorių pranešimuose.
Nerašykite bereikalingų pranešimų ne į temą!
 #470910   Tadunce
 23 Bal 2013 21:57
Andriau, neseniai buvo kalbėta, kad vieniem į naudą išeina kai skelbime diskutuoja, kitiems (kaip Tau pvz) tas nepatinka.
ir žinok, žmogau, kada trinti, kada palikti..
Todėl Jums ir duotas liežuvis (šiuo atveju klaviatūra ir pirštai). Jei skelbime atsirado diskusijos nesusijusios su pardavimu, galite rašyti moderatoriui AŽ su prašymu išvalyti temą.
 #470917   Vijūnas
 23 Bal 2013 22:05
Mano manymu, turgaus skiltyje tiesiog reiktų papildyti taisykles, kad jokie parduodamų daiktų aptarimai yra netoleruotini (pvz.: tu durnas, per pigu ar per brangu ir pan). Tam galima naudoti blevyzgų skyrelį, sukūrus tam temą "Parduodamų daiktų aptarimas" ar kažkaip panašiai ir visi galėtų reikštis į valias, taip dirbtinai nekilnotų temų..

O galų gale, juk - kalbėti negalvojant, tas pats, kas šaudyti nesitaikant..
 #470919   Andrius0522
 23 Bal 2013 22:06
Tadunce rašė:Andriau, neseniai buvo kalbėta, kad vieniem į naudą išeina kai skelbime diskutuoja, kitiems (kaip Tau pvz) tas nepatinka.
ir žinok, žmogau, kada trinti, kada palikti..
Todėl Jums ir duotas liežuvis (šiuo atveju klaviatūra ir pirštai). Jei skelbime atsirado diskusijos nesusijusios su pardavimu, galite rašyti moderatoriui AŽ su prašymu išvalyti temą.
bet ar supranta gerbiamas moderatorius,kad mane vadina brakonieriumi?be pabrindo?o tai vadinasi zmogaus yzeidimas neeilinis.ka gaidina,ka asilina ka brakoneriumi vadina vienas ir tas pats yzeidimas...
 #470927   Tadunce
 23 Bal 2013 22:10
Atsiprašau, bet asmeniškai aš skelbimų skiltį atsidarinėju tik savininkui atnaujinus, ir žiūriu ar nereikia trinti, jei nereikia, tai net nesigilinu kas ten parašyta, nes skelbėjo reikalas leisti diskusijas, arba esant reikalui prašyti išvalyti (Jonvabalis prašė išvalyti temą apie parduodamas kepures)
Ir jokios dramos nekilo.

Žinoma, esant įžeidinėjimams būtina pranešti, jei to nepastebi moderatoriai. Dėkui už supratingumą :)
 #470972   Agis
 23 Bal 2013 22:37
SauliusM rašė:
edmundaxx rašė:Bet čia vėl, ne į temą varom.
tai nieko, cia viskas normaliai, sveikinu moderatorius su rytoj stosiancia pilnatim.
Man atrodo, kad kai kam pilnatis jau anksčiau prasidėjo, ir ne tik pilnatis, o dar ir didybės manija užėjo.
 #471019   Agis
 23 Bal 2013 23:54
Antas rašė:Reikia temos zvejybos ir bendravimo etika, viena is skilciu kazkam labai praverstu :ks>
Antai, gal galėtum plačiau parašyti, kaip Tu įsivaizduoji tą temą, kitų nuomonė taip pat padėtų galimam atsiradimui tokios temos.Tik vat parašykit kaip Jūs įsivaizduojat ją.Jeigu tai bus tik asmeniškumų liejimasis, tai kaip ir nereik jos, jeigu kažkokie pamokymai, tai vėlgi, kas davė teisę mokinti tą, kuris elgiasi kitaip negu pats...žodžiu laukiam Jūsų minčių.
 #471022   RoBass
 24 Bal 2013 01:59
SauliusM rašė:
alkanas rašė:moderatoriai, siulau duoti sauliui laiko atvesti nuo tribunos, ty dekite jam bana nors savaitei, pailses, ramesnis gal bus :gutgut
zjb :gutgut palaikau sita ideja. pailsesiu nuo tarybos klausimu postinimo i foruma ir atsakinejimo i visus su taisyklem ir panasiai susijusiais klausimais. cia pora nauju rimtu istatymu nusimato del verslines ir limituotos zukles sia savaite, nu bet ai p.x. ir nuo bendravimo su klubo remejais, kad duotu prizus tiek klubo renginiam tiek, ir forumo metiniam susitikimui, tiek ir jauniu varzybom ir t.t. pailsesiu. ir nuo visokiu pacuku akis draskanciu pailsesiu. kaip tik visa kita savaite einu atostogu. tai galit banyt. nors zvejot ramiai galesiu. alkanas, aciu tau, tu tikras draugas. pats taip genialiai nebuciau sugalvojes. :/brazasista
Aaa, nu matai koks tu pas mus didvyris, tu nepyk ant Ignelio, kad jis to nezinojo ir ant taves negraziai sake ir tau teko net du kartus praozinti ;uolrait
Tik siaip pats ne ka graziau ant jo varei, tipo jis pede.ras, kad naudoja kremus, turbut dauguma vyru yra pede.rai, kurie naudoja kremus nuo idegio, blemba ir as toks, ajajai kaip blogai 'viarkt ai ir dar, kazka minejai apie jo kedus ir dzinsus, jooo, cia blogi rubai, ne pacaniski ir nuvaziuoti pazvejoti su jais negalima, nes su.pe.de.ra.sesi... :cry: Bet siaip, galima pastebeti ir pati Pona SauliuM, kedukai, dzinsiukai ir i miesta (kazkokiam mitinge), ir i uzsieni pazvejoti (kelios fotkes kazkur metosi), ir ant tu paciu pleksniu ( kazkur buvo ta fotke...), nu beveik visur žydri dzinsiukai ir kedukai.... :v-ar
Taigi, ne ka ismanesnis esi, o lygus, kaip ir visi ant kuriu megsti pafist prota '''bum
P.S neturejau minties kazka rasyti uz Ingeli ir pries SauliuM, bet po tokios pasikelusios zinutes, tai.... :-vimt
P.P.S tu nepyk Sauliau, bet tai dalis tiesos ;uolrait
 #471023   RoBass
 24 Bal 2013 02:03
hamis rašė: Ir ar dabar eilinis forumo lankytojas, tiesiog skaitantis ir renkantis informaciją turi eiti ir bučiuoti tau kojas už tai ką tu dėl klubo nuveikei?
.
Pvz. tokiam kaip man, tai visiskai giliai.... :ruko
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 97
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė