Is tokiu "Brand'u" manau to galima tiketis.vava rašė:nu ir kuom dabar tiket, kaip zmogui apsisprest?? Diver sako, kad turi 3 kormoranus ir jie dirba, o atejo Julius ir sushiko visa reikalapasirodo, is dvieju riciu abi suluzo.....

Is tokiu "Brand'u" manau to galima tiketis.vava rašė:nu ir kuom dabar tiket, kaip zmogui apsisprest?? Diver sako, kad turi 3 kormoranus ir jie dirba, o atejo Julius ir sushiko visa reikalapasirodo, is dvieju riciu abi suluzo.....
Nu tai tada teks Tau komplektuoti Mediniui feederio komplektavava rašė:nu ir kuom dabar tiket, kaip zmogui apsisprest??
jos nemirtingos, jos aliumines, joms tik smeli su vandeniu isplauti uztenkarenaldas rašė: po 20 metu naudojimo, rudyt pradeda.
Svarbiausi dalykai, kad valas butu apvalus ir gerai laikytu mazgus.Rapalas rašė:Tinka federiui upėje stren microfuse pintukas? Sakykim 0.10 diametro?
Esu toki užsibintaves bandžiau tik 1 karta iš pirmo žvilgsnio patyko kaip bus toliau bus matyti nes sunkomis sa ligomis nebandžiauRapalas rašė:Tinka federiui upėje stren microfuse pintukas? Sakykim 0.10 diametro?
pats pirmas mano pintukas, kaip dabar atsimenu per mazgus labai lengvai trukdavo, mazgai astuonkes. buvo plokscio diametro, pavadinimo tikrai dbr neprisiminsiu. Tiesiog kazkoks arba brokuotas buvo, arba jis tikrai mazgu nelaike.renaldas rašė:O kaip sniuras gali nelaikyt mazgo?
Tai gal ji tau is kokio muziejaus parveze, gal koks supuves buvo arba siaip kokia haltura, sunku pasakyt, bet kiek as ju bandes, neteko su mazgais bedu turet.Ramekas rašė:pats pirmas mano pintukas, kaip dabar atsimenu per mazgus labai lengvai trukdavo, mazgai astuonkes. buvo plokscio diametro, pavadinimo tikrai dbr neprisiminsiu. Tiesiog kazkoks arba brokuotas buvo, arba jis tikrai mazgu nelaike.renaldas rašė:O kaip sniuras gali nelaikyt mazgo?