Ne nu *PYP*hipy rašė:cia trys teiginiai... kuris is ju trukumas?

Ne nu *PYP*hipy rašė:cia trys teiginiai... kuris is ju trukumas?
Zinau tokiu kur autostrada treciu begiu pjauna, o apie rankini irgi yvairiu pasakojimu bunahipy rašė:...jei moteris vaziuoja prasciau, tai vienintelis mazgas kuris del to kencia - sankaba...
čia gerą užrodei, dėkui.Antas rašė: autoscout.de (apačioje pasirink bet kokią kalbą) - pamatysi realias mašinų kainas, kai pirksi čia pas mus - galėsi palyginti kainų skirtumus.
.
Pagrindinis sunkumas- susirast gera masina uz Tau gera kaina.Ignelis rašė:..Su kokiais galimais sunkumais susidurt tiketina? ...
Neskubėk palauk truputėli nu koki mėnesi ir paskui gal ir nebereikės poliruoti....pensininkas rašė:biski masinos sonus pabraiziau i krumu sakas (paciu dazu nenubreziau). Gal kam kada teko poliruot panasius pabraizymus ir gali rekomenduot koki marmala su turbo nano kristalais?
o nepatiktu kad kas nors padetu...... http://www.filmukai.eu/6pensininkas rašė:man paciam patinka masina blizgint
Iš patirties šneku,viena karta ir aš grižau po vietu paieškos ir eglės šakos per stogas braukė ir krumai per šonus žodžiu buvo tokiu vietu kur atrodo kelio nėra bet kai rauni per krumus...Paskui grižiau namao ujėzaupensininkas rašė:tavo patarimas toks net labai ukiskas, bet gal vistik geriau as nupoleruosiu ja
yra pirkti tokiu poliravimui serveteliu, apie 7lt kainuoja ir pasiimk poliravimo pasta.pensininkas rašė:man paciam patinka masina blizgint
Nu priklauso kokios rankosAiris rašė: siaip , be poliravimo masinos,su rankom,pilnai nepasalinsi.kazkokiu kampu vistiek matysis
kur privezt uzika nuplaut?pensininkas rašė:man paciam patinka masina blizgint