Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Konkursas 18 m. ir jaunesniems forumo žvejams
 #478741   Agis
 17 Geg 2013 21:21
Prieš pradedant rašyti reportažus, pasiskaitykite, prašau, dar kartą konkurso taisyklės ir neužmirškite prasidėjus mėnesiui pasižiūrėti koks bus mėnesio ženklas.Jis bus aprašomas čia
http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... 21#p455821
 #496973   Rafal
 30 Lie 2013 13:02
Sveiki!
Pagaliau mano pirmas reportazas ''plot Jame pasidalinsiu savo ispudziais is 2 ultralaitiniu zvejybu.
Praeitais metais bandziau suviolioti karosa spiningu, taciau nelabai sekmingai. Siemet nutariau tai pakartoti. Paemiau i rankas UL kota uzvyniojau 0.12 vala, surinkau tam atitinkancius masalus ir pirmyn!
Atejes prie vandens, sudejau spininga, uzrisau savo gamibos turbinele ir pradejau tikrinti atvirus vandens plotus tarp zoliu.

Paveikslėlis

Ilgai laukti nereikejo, po keliu pravedimo jauciu zuvi anam gale. Taip, tai mano zvejybos objektas-karosas.

Paveikslėlis

Ne pats didziausias, bet pirmas! Po to vel seke kibimas, ir vel.. kibo vienas po kito. Po keliolikos minuciu nusibodo, norejau patikrinti kitus masalus. Uzvyniojau auksine mormyske, uzdejau gabaleli kramtomos gumos ir letai timpciojant pravedinejau tarp leliju. Taip pat, beveik kiekvienu pravedimu buvau apdovanotas karosumi.

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Ismieros buvo identiskos, tiktai pora buvo pagauta didesniu. Dar uzkibo mazas lynas, taciau prie pat kranto atsikabino. Po daugeliu kibimu guma buvo visiskai sudraskyta, kol galutinai ne suvalge ja karosas :lol: Uzsidejau truputi didesni tvisteri, ir sunkesne galvute. Tuom galejau nuleist masala i pati dugna. Kibimu sumazejo, taciau pagavau ta diena didziausia karosa.

Paveikslėlis

Kibimai nustojo. Ne ilgai laukes, pradejau kaitaliot masalus, prisiminiau savo ranku darbo vartikle-keli pravedimai, sedi!

Paveikslėlis

Nutariau persiorientuoti i metala. Uzdejau Manjacke. Ir vel sulaukiau kibimu.

Paveikslėlis

Isvis mane Manjackes niekada nepavede :gutgut Dirbo ir upeje

Paveikslėlis

Paveikslėlis

ir ezere.

Paveikslėlis

Mano ranku darbo turbinele ir vartikle graziai dirba krentant, taip pat ir Manjacke pasizymi tuo. Todel dauguma karosu buvo pagauta butent ant krentancio masalo (Y) Pagavus truputi karosu nutariau eiti namo.
Kita diena, norejau patikrinti nauja vandens telkini. Pasiemiau su savimi tik Manjackes. Jame eseriokai griebe manjackes kaip pasele! Taciau ju dydis buvo apgeiletinas... Visi kaip vienas buvo pirsto dydzio.

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Butinai dar pakartosiu tokias UL zvejybas!
Visos zuvys buvo paleistos atgal. Iki sekancio karto!
 #496986   Abras
 30 Lie 2013 14:05
Labai grazu, labai idomus ir neiprastas reportazas, noretume pamatyti daugiau tokiu. ;-var-var.
 #497514   Rafal
 01 Rgp 2013 11:46
Dekui :gutgut Jeigu surasiu laiko butinai pakartosiu!
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė