tau kaip klaipedieciui turetu but labai paprasta issprest sita problemaVoblis rašė:Ar imanoma kur nors uzsisakyti G.Loomis tik plonaja spiningo dali ?Ivyko nelaime, o remontuoti nesinori...
Su vėjeliu patemps.Ovidijus rašė:Gavosi taip, kad gavau dovanu ceki is rovanos. Tai isigijau sitoki spin http://parduotuve.spiningavimas.lt/saku ... rtism.html 2.13 m ilgio ir 5-20 gr. uzmetimo ir noreciau paklaust? Kokie atsiliepimai apie siuos spin? gal kas turite? kaip manote ar jisai patemps 11 cm Orbita?
Yra filmukas apačioje.Ovidijus rašė:Gavosi taip, kad gavau dovanu ceki is rovanos. Tai isigijau sitoki spin http://parduotuve.spiningavimas.lt/saku ... rtism.html 2.13 m ilgio ir 5-20 gr. uzmetimo ir noreciau paklaust? Kokie atsiliepimai apie siuos spin? gal kas turite? kaip manote ar jisai patemps 11 cm Orbita?
Kipas rašė:tau kaip klaipedieciui turetu but labai paprasta issprest sita problemaVoblis rašė:Ar imanoma kur nors uzsisakyti G.Loomis tik plonaja spiningo dali ?Ivyko nelaime, o remontuoti nesinori....lumio platintojas lietuvoje ''UAB Normarkas'' Aleksandr Dvorakovskij +37068646916
Kaip supratau is Jusu iskilusios bedos pats sutraiskete spiningo galune.Tai cia nei viena parduotuve ar tai gamintojas jums nepades,belieka pirkti nauja galune ir tiek.bobis rašė:labai sunkus atvejas...
Jau keli metai stovi kampe pastatytas 1141 S.... esu sutraiškęs storosios dalies sujungimą.
Buvau pirkęs pas Aleksandrą, į jį pirmiausiai ir kreipiausi, niekuom negalėjo padėt. Bet tai buvo prieš kelis metus, gal kartais kas pasikeitę į gerąją pusę...
O kas cia neleidolooking4snow rašė: As manau, kad bobis ne is medzio iskrites. :D Ir butu uzsakes ta nauja dali, jeigu tik kas butu leides.
Paskambinau p.Aleksandrui tai jis nebeuzsiima gloomis'ais, patare susisiekti su amerika turetu pakeisti.Dar uzklausiau pas G.Ramona is Druskininku, tai sake kad siuo metu neturi tu galuniu ( man reikia HSR 9000-2 imx ), anksciau turejo kaina 350 lt, dabar uzsakys bet neaisku kada bus, gal tik kita pavasari...tai tiekbobis rašė:amerikonai, manau, būtų pakeitę, bet sakau, per brangu vieną spiną siųst gaunasi...
Va jei kas čia pardavinėtų po vieną dalį, su mielu noru apžiūrėčiau... O pirkčiau nepirkčiau- , aišku, nuo kainos priklausytų.
Nereiketu cia nieko 'boldinti', nes amerikonisku life time garantiju esme tikrai ne ieskoti, kodel garantija galetu negalioti.greitas.vejas rašė:O kas cia neleidolooking4snow rašė: As manau, kad bobis ne is medzio iskrites. :D Ir butu uzsakes ta nauja dali, jeigu tik kas butu leides.![]()
tai pats bobis ir pasake,kad jam ta nauja galune kainuos daug litu,todel ir guli jo tas spiningas
Jai PATS sulauzai tai NIEKAS TAU I NAUJA NEKEIS as ta norejau uzakcentuoti,teks paploninti savo pinigine
vat man irgi idomu jaigu gamintojas duoda ta garantija tai ar gali platintojas jos nesilakyti??iusegun rašė:na kartais tenka uz save pakovoti, nes kartais pardavejai-perekupai apsimeta iskrite is medzio. reikia zinoti savo teises ir jas ginti. nes buna kai susneka, ar tai nezinodami, ar tai durniu imete, kad tenka kreiptis i atitinkamas institucijas, kurios viskaisprendzia. tada jiems atsiranda ir zinios ir noras kazka daryti, bet jau tu tada diktuoji savo norus
priklauso nuo to, kokia pasirasyta atstovavimo sutartis siaip jau. nes vienoj sali esantis gamintojas tikrai neprivers kitoj saly su kitokiais istatymais ir kitokia teise esancio atstovo kazko laikytis, neturedamas pasirasytos sutarties. o jau kaip i sutarti kazka irase, tai taip ir bus.Andrius0522 rašė:jei jis eilinis perekupas tai gali nesilaikyti,jei jis atstovas kiek zinau negali...
permazai apibreztas klausimas, tinka atsakymas ir taip ir ne. Apskritai tai susitarimo ir gamintojo/platintojo valioj.Kipas rašė:....
vat man irgi idomu jaigu gamintojas duoda ta garantija tai ar gali platintojas jos nesilakyti??
Kaip man toks klausimas galvoje "iškilo", aš pasirinkau shimano CATANA CX.zaltyzz rašė:Gal parekomenduotumete spiningeli. Pagrindiniai masalai vobleriai nuo 5-15g turetu buti tinkamas tvicui, o jei su panasia gramatura galetu orbit 110 ismust tai butu visai gerai. Labai daug pinigu nelinkes investuoti
O jeigu tu nebuvai įklimpęs tai buk ramusTadunce rašė:Jei Tu suklydai pasirinkdamas, tai neįklampink ir kito
Tadunce rašė:Jei Tu suklydai pasirinkdamas, tai neįklampink ir kito