ka tu ten i 43 cm svino prikisai kad 2,1kg ar tik 43cm nuo upelio buvai ir 2 kg oro ikvepei po miesto 

zvejys ligonis
nu jok sik mat - negalima nesutikt situo teiginiu-visiska teisybecesius rašė:Kartais mes net neysivaizduojam ka slepia vanduo, laiku ir vietoj ir issauna, kaip pvz man siandien treciu metimu
Ką mes vadiname patikima info? Jei pernai buvo, tai dar nereiškia, kad šiemet turi jų ten būti ir atvirkščiai. Yra ne viena ir net ne dvi priežastys, kad šis rodiklis (yra upėtakių- nėra upėtakių) gali kardinaliai pasikeisti per vienerius metus tokio pobūdžio upelyje: 1. Pernai pavasarį pastatė kažkokią gamyklėlę aukštupy ir nuo to laiko upėtakių nebėra; 2. Pernai šis upelis buvo išdžiuvęs iki paskutinio lašo; 3. Šioje savaitėje praėjo 4 sliekininkų ekipažai ir t.t ir pan.Daugirdas rašė:Upelis tikrai gražus, klausimas ar turi patikimos info kad ten apskritai yra upėtakių? Nes deja tikrai ne visada iš pažiūros upėtakiniuose upėliuose jų ten iš tiesų esti. Kaip beje, ir atvirkčiai
Na jei ten upėtakių buvo pernai ir pasigaudavo prieš prasidedant draudimui, tai aš tai vadinčiau labai patikima inforotveileris rašė:Ką mes vadiname patikima info? Jei pernai buvo, tai dar nereiškia, kad šiemet turi jų ten būti ir atvirkščiai. Yra ne viena ir net ne dvi priežastys, kad šis rodiklis (yra upėtakių- nėra upėtakių) gali kardinaliai pasikeisti per vienerius metus tokio pobūdžio upelyje: 1. Pernai pavasarį pastatė kažkokią gamyklėlę aukštupy ir nuo to laiko upėtakių nebėra; 2. Pernai šis upelis buvo išdžiuvęs iki paskutinio lašo; 3. Šioje savaitėje praėjo 4 sliekininkų ekipažai ir t.t ir pan.
Visų pirma tas upelis per labai nedidelį upių tinklą susisiekia su upių tėvu Nemunu- to man beveik užtenka, kad galimėtų jame ieškot juodojo šešėlio.Maža to, apie tą upeliūkštį garuodijo vienas bičiulis, kad prieš kokius 10 metų, o gal ir daugiau, jis juos ten gaudė slieku- sakė kelis pagavo.
Ir yra atvirkštinis variantas, jei pernai nebuvo, tai dar nereiškia, kad šiemet jų ten nėra. Išnykus reiškiniams dariusiems neigiamą įtaką upėtakių populiacijai- ji atsigauna. Be to dar vienas dalykas, jei kažkas nepagavo- tai dar nereiškia, kad ten nėra upėtakių.
Tai va kaip ten yra, gal aš nesamonias čia garuodiju, bet mano filosofija tokia- tikiu ką žmonės kalba, bet ramiau jaučiuosi, kai pats tai pamatau.
100% sutinku. Teko savo akimis vieno margio egseną stebėt. Stovėjau ant gan aukšto skardžio, vanduo skaidrus, tai puikiai mačiau kaip iš duobės paskui voblerį "pakilo" nedidelis upėtakis, sekė jis masalą iki upelio vidurio ir pasiliko "kabėti" srovėje. Buvau toliau nuo vandens, tai galėjau ne vieną metimą padaryt ir stebėt jo reakciją. Žodžiu traukiant tolygiai (nesvarbu ar palei nosį ar šiek tiek toliau) - 0 emocijų, traukiant netolygiai - dėmesį atkreipdavo, priplaukdavo, bet visvien burnos "atidaryt" nenorėjo, gal kokiu 5-tu pravedimu vistik susigundė ir puolė tik į kablius nepataikė, padaręs "promachą" lėtai nuplaukė po paskendusiais medžiais. Daugiau nebandžiau jo krapštyti lauk nes nevertas dėmesio buvo (max. iki kokiu 25 cm).slakys rašė:Upėtakiai,dar gana vangūs,reikia gerokai padirbėti kol išerzini, bet vitik manoma