Čia ta informacija apie DRAUDIMUS (na kuri yra forumo dešinėje viršuje), keičiama kas du ar tris mėnesius 

Man įdomu būtų pažiūrėt, kaip eidamas mieste atrodytum su bridkelnėm.giedriuzzz rašė:Nes:
9. Skelbimuose draudžiama:
9.2. Prekiauti drabužiais bei avalyne.
Atrodytum dau geriau nei be jųedmundaxx rašė: Man įdomu būtų pažiūrėt, kaip eidamas mieste atrodytum su bridkelnėm.![]()
O tu su kaliošais eini į miestą? Jeigu ne tai tai ir pagalbinė priemonė žvejybai, nes esu matęs dieduką prie upės su kaliošaisedmundaxx rašė:Man įdomu būtų pažiūrėt, kaip eidamas mieste atrodytum su bridkelnėm.![]()
vat tik nereikia "lia lia"... pasiulymu buvo ne vienas ir ne du, tik kad jus, kaip suprantu, jau gatavo paketo tikejotes, bet moderai ir adminai jus, ne mes, jusu pareigos, teises ir valia buvo tuos pasiulymus i taisykliu paketa paverst...vava rašė:o kai buvo paprašyta pateikt kažką konkretaus, visi dingo į krūmus.
Nu jomajo, dar čia tartis negi yra ką?hipy rašė:lyg ir buvo sutarta kad bridkelnes labiau priemone zvejybai nei drabuzis...
Dekui...Gedcka rašė:tai cia tau neaisku kad dvi strupcinos issove mindule tu de bilas
Aliooo. Suprantu,kad atostogos, bet gal galite išspręsti šią nedidelę problemėlę.Kuri gyventi netrugdo, bet labai akis bado.ramkis rašė:Vis rodo,kad turiu naują žinutę. Ale kai paspaudžiu ant tos ikknėlės,nieko naujo te nėra. Žinutes esu prasitrynęs. Kas tai būtu?
vavanai, o ką man ištrinti? Nėra jokios naujos žinutės, o tik visada rodo, kad "1 nauja žinutė"vava rašė:Gali būti, kad tą žinutę ištrynė siuntėjas tau dar jos neperskaičius. Tiesiog pažymėk ją ir ištrink