Nu Rudrom mėtyt ir man jis per plonas būtų 

Jei neima žuvys- ima žvejai.
tai va,kad man irgi cia galva pradejo suktis perskaiciau 30 postu atgal sitos temos ir iki galo vistiek nesuratau kas man tiktuRapolas rašė:Scorpion xt1001 ir yra realiai 51-a išmiera, tai tikrai nebus per didelė (gali būt tik per maža). O vat 201 dydis tai gal ir kažkiek gali būt didokas, ypač po šito scorpo
Dėl pinto valo nepasakysiu, nes praktika su multikais dar slabnokategul kiti kolegos pakonsultuoja ,man tai būtų per plonas
dekui tau uz patarima.dabar tik liko del valo nutar,koki patartumet?Rapolas rašė:Iš pirmo karto vistiek idealaus komplekto nesitikėk
Pvz., man prie MC (tik pas mane Volkey serija) mediumo ir prie St.Croix LXC mf kotų Shimano Scorpion'as XT 1001 tikrai gerai limpa ir dydis bei svoris pats tas. O dydis 201 nuėjo:D link galingesnio koto ;)
Taip kad su xt1001 neturėtum prašaut ;)
o pe,ar paprasta?jei paprasta kurios firmos cia jie geresni?xsite rašė:pintuka min 25 lb kol ismoksi multu metyt , nes gaila masalu bus
na scorpas tikrai tiktu manau, o va jau valas tai tikrai per plonas, pagal japono skaiciukus deciausi 2 na bet jei noretum plonesni tai tik 1.5, tikrai neploniau...zemas79 rašė:o scorpion ft 1001 per didele? ir dar butu klausimelis del valo.turiu hardcora 1.2 pe ir niekur as jo nenaudoju.tiktu jis man ar per plonas?
Gal aš truputį netiksliai parašiau, pats būgnelis gerai sukasi, bet valas su juo nesukimba ir valo sluoksnis ant būgnelio stovi vietoj.edmundaxx rašė:Tai gal stabdis visai atleistas, jei sukant prasisuka?
Pradedamas vyniot vala ant bugnelio priklijuok jy juostele skocho.kernius1 rašė:Gal aš truputį netiksliai parašiau, pats būgnelis gerai sukasi, bet valas su juo nesukimba ir valo sluoksnis ant būgnelio stovi vietoj.edmundaxx rašė:Tai gal stabdis visai atleistas, jei sukant prasisuka?
Nežinau, kodėl tamstai nieks nepamačina..zemas79 rašė:...norejau jusu paklaust,ka reiskia tie plasmasiukai ant barabano?nes ju yra ideta papildomai dar ir ten gali ju padeti reguliuot.aciu
O aš taip niekada nereguliuoju ir net minties neturėjau.Rapolas rašė:aš tai ašinį (centrinį )stabdį susireguliuoju taip, kad špūlė neturėtų laisvumo makaluotis į šonus ,o tuomet jau žaidžiu su įjungtų/išjungtų kaladėlių skaičium.
Nu aš panašiai tik su Daivos Pixy 68 SPR žaidžiu ,nes ten kaip tik 2kaladėlės tėra (mažai sujom žaist tegali :D)edmundaxx rašė:... Įsijungi 2 kaladėlės, tada žaidi su ašiniu. Ir matai koks skridimas. Aišku matai, kad su 2 skrenda lievai![]()