Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Nauji įrankiai, masalai, reikmenys; žiniasklaida apie žvejus, įvairios naujienos bei kita informacija
 #451433   henyte
 23 Vas 2013 09:32
idomus gadzetukas, tik kolkas nera jokios infos, kaip jis suderintas, koks tikslumas ir t.t., tai gal truputi ir kvailoka butu moket 150$ uz kate maise.
ciapajavas rašė:ar man vienam atrodo kvailyste gera telefona nestis i valti? rankos neretai nesvarios, dregni, abrazyvus pavirsiai ir t.t. kancofkej darbe telefonas lydekom kvepia. idomi koncepcija.
o tai kam tada geras tlf su gps, gera fotokamera, barometru reikalingas? Pries mergas ir draugelius maivytis? Tada tai butu kvailyste. Jei visos sitos funkcijos nereikalingos pasiimi tlf uz 100lt ir nekils jokiu klausimu.
 #451442   henyte
 23 Vas 2013 09:59
hipy rašė:ne nu tu sauliuk ziuriu gerai varai... su deeperiu jau ir skambinsi ir sms rasysi ir mailus siuntinesi? jei jankiai ji pirks - tik todel kad durniai ir garantuoju, kad 80% tu devaisu dulkes kazkur numesti kampe. sito deeperio vienintelis pliusas draugej su gudrafonu - gudrafonas, o kaip echalotas jis visiskas sh, kur jankijoj uz jo vieno (be gudrafono) kaina bus zymiai geresniu variantu...
o va del grybo pjovimo ir prisipazinimo, tai "chja by karova mychala"... :-D
niekas is jo neskambins, bet svelniai tariant nesazininga (o nematyt bukaprotiska) nepripazint tokio daikciuko mobilumo ir potencialo, kuri suteikia operacines sistemos naudojimas ir su ja susijusiu atnaujinimu, pagalbiniu programeliu atsiradimu ir t.t., ko niekad netures echolotas "ciumodane". Skirtingi gadzetai. Ir kodel tu manai, kad kaip echolotas jis visiskas sh?
 #451478   SauliusM
 23 Vas 2013 10:44
henyte rašė:
SauliusM rašė:dabar mastau ar jau 3 ar 4 telefonus paskandines esu...
:-D nu tu pavarai, kartais man atrodo, kad zvejyba tau, kaip viena, didele, nesibaigianti kancia. Nepyk. :-D
kodel kancia? nepagavau minties...
 #451496   henyte
 23 Vas 2013 11:20
:-D nu, nes man asmeniskai neteko nei tlf paskandint, nei valo kas antra zvejyba keist ir t.t. kokios dar nelaimes ten pas tave buvo. Lekiant per bangas yra teke "sacioka" paskandint, bet dabar ir tokios klaidos nebutu nes neskestanti "susiklepavau". Va todel ir linksmina mane tavo nuotykiai... :)
p.s. melagis esu, si sezona dar panamka *pyp* vejas nuo galvos nupute, ir kol ratais prie jos priartejom, nuburbuliavo *PYP*..
 #522366   alkanas
 10 Lap 2013 18:14
man tai rodos taip, kad telefonas- exolotas gerai tik kai nori kuo maziau daiktu su savim turet, jei to nereikia, manau kad iprastas exolotas bus ir patogesnis naudojimui ir aiskiau viska matysi, nereiks cigareciu pakelyje zuvies ar dugno ieskot .
 #522484   Pfk
 10 Lap 2013 23:45
kol nepamatysiu jo normaliai veikiančio - ta prasme normaliai, kad jis atidirbs savo kainą (lyginant su analogiškos kainos tikrais echolotais) - tol nepatikėsiu juo. tokio pačio tipo fish finder'iai kinietiški iš ebėjaus keliasdešimt baksų kainuoja, bet ne šimtus...
juolab nemanau kad jis vertas savo pinigų, nes jį pirkdamas gaunu viso labo tik sonarą ir programėlę.
 #662043   PeVilius
 22 Bal 2016 12:36
Tai jau laidos "Šiandien kimba" bus galima visai nežiūrėt :) Jau vien dabar kiek laiko užima deeperio ir reins gumų reklamos, o po šios naujienos, tai aplamai apie žvejybą nieko neparodys :grin:
AlgirdasP rašė:Didelė naujiena žvejams - echolotas deeper dabar jau WIFI!
Du nauji modeliai. Echolotas Deeper PRO su WIFI ir Deeper PRO+ su WIFI IR GPS.
Detalesnė informacija:
http://www.echolotas-deeper.lt/
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė