pabarstyk čia, pauostysim, palaižysim ir pasakysim...
Aš manau, kad Dievas, kurdamas žmogų, kažkur pervertino savo sugebėjimus. – O. Vaildas.
Man rodos juos 'verda' ne tam kad skanesni butu, o kad nuzudyt ir jie neysiraustu i dugna ar 'nepabegtu' is zvejybos vietos Ar saldytas - ar vandenniu verdanciu perlietas turbut didelio skirtumo nebus.mariukaz rašė:.... Bet skaiciau kad virti, tiksliau, uzpilti karstu vandeniu yra patrauklesni zuvims. ...
visiskai sutinku kad zudo kad nejudetu, bet visgi tarp apvirtu, saldytu ir skandintu turi buti skirtumas, pvz juk virtas kiausinis yra visai kitiks nei zalias ar saldytas ir atitirpintas.Man rodos juos 'verda' ne tam kad skanesni butu, o kad nuzudyt ir jie neysiraustu i dugna ar 'nepabegtu' is zvejybos vietos
reikia ne siaip verdanciu vandeniu uzpilti, o praziai uzpilti saltu, kad apsemtu, o paskui is virdulio po truputi pilti verdanti kol nustos judeti. Saldyti man kaip tik pasirode tokie minksti ir istyse, todel galvoju apvirti ir uzsaldytiYra skirtumas ar verdanciu vandeniu uzpili, ar uzsaldai. Saldyti naturaliai atrodo, o uzplykiti pasidaro kazkokie "padeveti skudurai" istyse ir vien oda
Nusipirkus litra dzyku gali isskirstyti i maiselius 100/200 g ir t.t. nu principe tiek, kiek tau ju reikes
Wytux rašė:Nu mariukaz - nieko kito nelieka kaip paciam paragaut
Ir būtinai ant sviesto ar kokosų aliejus įpilant karamelės prieš pabaigąblight rašė:Kažin o jei dabar dar juos ant petelnės paskrudint?
Deciau 2 dalis juodziemio ir 1 dali pasaru. Persijociau keleta kartu, jog butu purus purus.PelkiuSenis rašė:Gal kas papasakosit. Rudeni su fyderiu nesu zvejojes. Tai esu kaime, ryt uzmest sumasciau ezere, ir vietine zukles parduotuve nedirba tai radau pas save dar likuti vasarinio sensas ir norfoje pasiemiau zieminio pasaro. Tik jis raudonas. Tai galvoju pamaisyt, tik dabar ar tamsint su juodziumiu kokiu ar palikt rysku ir su kvapu nuo vasarinio?