O tai kokios žuvis tuo metu kimba ant jųniuxa rašė:Be to puikiai anos veikia ankstyva pavasari traukiant per pernykstes nendres... irgi isbandyta
O tai kokios žuvis tuo metu kimba ant jųniuxa rašė:Be to puikiai anos veikia ankstyva pavasari traukiant per pernykstes nendres... irgi isbandyta
Vitolis rašė:Nu ku ash galiu paporint apie shias blizges. Turiu ju triju spalvinimu. Kai turejau viena, kelias pagavau ir nutariau daspirkt kitokiu spalvu. Va nuo to laiko daugiau su jom ir nebeteko pagaut. Bet teisybe pasakius, jei taip daznai jomis buciau zvejojes kaip kitais masalais, tai gal ir rezultatai butu kiti. Taciau jau kad taip be niekur nieko jas gali metyt i zoliu kilima ir nuo lapo ant lapo "shliapt,shliapt" taip nebuna. Kimba rupuziokai ir jos uz zoliu. Gal tik ne tiek kiek kitos nezacepliaikos. Shiaip, arsenale ju turet verta ir karts nuo karto pabandyt, pritariu, taciau kad jos but Nr.1 to nepasakyciau.
O tipo su voblikais jau neina suzaisthomeris99 rašė:na idomei tu cia supasakojai. kiek supratau pats raines nesi bandes tai klausimas vistiek be atsakymo. del vartykliu tau pritariu , geras masalas, visada jos man patiko ir pasitikejima kelia ne kaip voblerei, nemoku sujeis gaudyt tai ir vengiu. o su tvisteriukais gan idomei suzaisti galima
bandoma antri metai-mano galvos ishvados-5cm juodos su juodom,raudonom,geltonom uodegom-pavasary ideali upetakiams,rezultatai pranoko lukescius,7cm raudongalve-liux salaciam ir shapalam Nemuno erdvese,3cm-juoda-pasaka dambose,sapalai,meknes,minijoj-sapalai,meknes,eseriai.Didzioji-super lydekom yvairiausiose zukles salygose-einamiausios spalvos lempute,raudongalve,citrina.Kolegos bande uzsienyje nerealiai upetakiu ir kirsliu.Daugiausiai zuvu shiais masalais 2008 metu mano laimikiu sarashe,bent jau as-l.patenkintas,nors labai skeptishkai pamenu galvojau pries pora metu,dabar vis reciau ir reciau uzsidedu kita masala,tiesiog reik tiket,as-tikiu.Skumbrotas rašė:Kad tos rainės tik rudenį pardavime atsirado, kas gali tau ką protingo papasakot Nebent koks Valukonio draugas ar pats Paulius, ar dar kas po blato iš kažkur buvo ištraukęs. Aš irgi kelias nusipirkau kai pasirodė, bet taip ir nebebuvo kur jų išbandyti, palikau pavasariui.
,ka turi uomeny kokybe uz aises,lakai,patvarumas,liezuvis,dazai-kokius 5 kart geresne,zinoma ner hologramu ir kitu navarotu,beet kuo esu patenkintas-masalu kibumu,ir shlakiai ir lashishos koloj,svedijoj ir norvegijoj-deje buvo ant rapalu,zinia ir pas mus ant kieno masalu tauria zuvy gaudo,...cesius rašė:Cia tipo kalba ein apie Vlado lemputes, kaip kokybe pas jy ar dar tokia pati ,kai sutiksi makaule vlada primink apie ozius
Nezinau Makaule ar cia tu vladui reklama darai, bet turejau apie 20 vlada vobliku, tai tik slakiaut su jeis, nes kaina pigi, o patvinusioj pavasarinej upej daug kariagu, kokybe gal 2% geresne uz aise ne daugiau. Norvegai su suomiais tokius vertina labiau del manau vienos priezasties "pigu", nes koks skirtumas suomiskai lydekai koks voblikas jei po pirmo kliovo reik ismest .Manau vlado ir aises voblikai orientuoti y pradedancius spiningistus kurie dar nezino ar patiks ir pencininkus kurie neyperka. Cia mano nuomonemakaulė rašė:,ka turi uomeny kokybe uz aises,lakai,patvarumas,liezuvis,dazai-kokius 5 kart geresne,zinoma ner hologramu ir kitu navarotu,beet kuo esu patenkintas-masalu kibumu,ir shlakiai ir lashishos koloj,svedijoj ir norvegijoj-deje buvo ant rapalu,zinia ir pas mus ant kieno masalu tauria zuvy gaudo,...cesius rašė:Cia tipo kalba ein apie Vlado lemputes, kaip kokybe pas jy ar dar tokia pati ,kai sutiksi makaule vlada primink apie ozius
Kaip tik juoda su raudona uodega nuspirkau. Tik vot mastau, gal ten mazesnis nei 5 cm. Ale tai nesvarbu.makaulė rašė:mano galvos ishvados-5cm juodos su juodom,raudonom,geltonom uodegom-pavasary ideali upetakiams
Cia ne tai kad kimba ar ne, kimba ant visu ir tu ir tu, bet esme ta jog paguli vobleris dezej per ziema ir nukrenta lezuviaimakaulė rašė:ash-pencynikas,ba su jais ir tegaudau,anokia ce reklama,su rapalom gaudzeu priesh 10 metu,buvau ir ju gamykloi...nepatiko-nekibo,ishdalinau 60 ju vobleriu.
srovej permetu per upe,laikau,letai patraukiu,vel laikau,taip kol perplaukia y mano puse(cia pasroviui ),priesh srove,kaip ir su visais.St.vandeny vedimas-pauze-vedimas.Visad dedu maza spynele su karabinu.Vegys rašė:Kaip tik juoda su raudona uodega nuspirkau. Tik vot mastau, gal ten mazesnis nei 5 cm. Ale tai nesvarbu.makaulė rašė:mano galvos ishvados-5cm juodos su juodom,raudonom,geltonom uodegom-pavasary ideali upetakiams
Makaule, a kaip ta masala trauki ? Sokdini ? Ar .... ? As nelabai turejau progos ji isbandyt. Sokdinant zaidzia graziai.
eik tu?ce kur nors seisminej zonoj laikai?ar poliakales kabinoj?cesius rašė:Cia ne tai kad kimba ar ne, kimba ant visu ir tu ir tu, bet esme ta jog paguli vobleris dezej per ziema ir nukrenta lezuviaimakaulė rašė:ash-pencynikas,ba su jais ir tegaudau,anokia ce reklama,su rapalom gaudzeu priesh 10 metu,buvau ir ju gamykloi...nepatiko-nekibo,ishdalinau 60 ju vobleriu.