Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Nuotraukos gamtos temomis, laimikių nuotraukos, fotoreportažai, video
 #88859   Agis
 04 Sau 2009 10:58
Važiuojam toliau, tikiuosi, kad po tokių ilgų išeiginių tikrai turėsite ką parodyti.

 #88888   Sokratas
 04 Sau 2009 13:12
Jau turime :)

Paveikslėlis
Žuvies čia nerasta....Tas buvo penktadienį, šiandien sniego būtų daugiau, o žuvies- neaišku ar būt daugiau, nes nebandžiau :)

Paveikslėlis

O ant šio ir panašių tvenkinukų jau penktadienį ledas buvo apie 8 cm, vaikščiot galima buvo drąsiai. Tik pasiteiravus žvejų, paaiškėjo, kad nekimba. Ten tas Mersiukas, kur matos fotkėj, vos neįlėkė į tvenkinį. Užsaudė stabdžius, o labiau į pakalnę- ledas, tai pradėjo čiožti ir, lėtai sukdamasis, arsidūrė ant skardžio ten, toj vietoj, panašiai man už nugarosman, o užpakaliniai ratai buvo pakibę prie skardžio į tvenkinį. Išlipo žmonės persigandę, bet laimingi, kad neteko išsimaudyti su visa mašina :)

 #88911   kleckas
 04 Sau 2009 16:03
Sveiki ;) visu pirma tai su naujais metais visus prisiekusius meskeres brolius :) :lol: :aliukas-2
sventes buvo geros, laisvadieniu irgi pakankamai daug, tad nenusedesi visa laika namie prie perkrauto stalo, reikia ir pasimankstinti siek tiek :) kadangi sventes sutikome kaime pas tevukus tai nusprendem aplankyti ir upe :)
visa kelia iki upes puose ziema ziemuze.... :-grazi?
Paveikslėlis
o jau skyliu kiek.. na bent jau zuvys neuzdus :lol: :lol: :lol:
Paveikslėlis
o stai ir ant Mituvos lygumu :) grazu ir pakankamai saugu, nes ledas jau apie 6 - 8 cm :)
Paveikslėlis
aisku ir zveju netruksta... o ypac dar kai daug laisvadieniu
:evil: :!:
Paveikslėlis
nebuciau zvejys ka nepasiimciau zilkos ritineli ir kabliuka :lol: :lol: nors niekad gyvenime neesu nieko pagaves nuo ledo, nors ir nezvejoju niekad rimtai.. nors po sio pasivaiksciojimo gal ir apsigalvosiu :)
Paveikslėlis
:oops:
Paveikslėlis
o cia mano kompanjone visur kur ;) puiki zveje ir mergyte:):/brazasista
Paveikslėlis
ant paprasciausio sliekiuko pagautasgan padorus piktas kuprius patikimose rankose :) :lol:
Paveikslėlis
toks tas musu pasivaiksciojimas... :) saulute leidziasi... laikas namo.. gaila diena tokia trumpa...
Paveikslėlis
po visko gryzom i miesta vargais negalais... autostrada nuseta avarijom... Kaune tylu ramu... Laplandija :lol:
Paveikslėlis
o stai ir as tarp pusnu lyg pasakoje :) tikra stora ziema :)
Paveikslėlis
nuosirdziai jusu - kleckas :/braj;

...

 #89036   netikras
 04 Sau 2009 23:46
..čia šn taip atrodo Nemunas ties Viešvile...tarpdambiai jau laiko...15 val. buvo -7 ...lytys pilna vaga slinko...šiuo metu -20..jeigu ryt panašiai palaikys...poryt upė sustos....nuo 15 d...vėgėles nuo ledo gaudyti bus vienas malonumas.. :)
Paveikslėlis
beje gamta kontrabandistų nelabai dar pristabdo...čia šn rusai po "dielos vynioja meškeres" ....apie 16.00 val ties kazikėnų kaimu...
Paveikslėlis

 #89938   tadux
 08 Sau 2009 17:08
Paveikslėlis sventosios princai,ledas neispudingas, zveju labai daug,pagavo ir didesniu draugas nes experimentavo su avizelemis,as kadangi visada salu zemen nagainas tai nebuvo noro raisiotis :)

 #90152   Vitolis
 09 Sau 2009 17:32
Vakar Utenoje ryte buvo -21 Shiandien +3. Bet buvo numatyta aplankyt Tauragna. Taip ir padaryta. Ezeras pasitiko mane smulkiu lietumi. Baisingas vejas ishilgai ezero. Zveju irgi yra
Paveikslėlis
Ledas 7-8 cm. Sniego nedaug, taciau kai pragrezi ekete ant ledo darosiu pliurze. kadangi pagoda ne liotnaja, tai avizeles taip ir liko dezeje su motyliais. Maciau, kad dauguma zveju blizgiauja. Ta dariau ir ash. Ikyrus smulkus lietus merke nugara visa diena. Mano Graf firmos atseit "nepershlampamas" kostiumas visishkai niekam vertas. Shikna praktishkai jau po valandos buvo shlapia. Paskui jauciu, kad ir pazastys dregnos. Kliovu buvo, taciau dideliu dryziu nepagavo niekas. Buvo ir ish Vilniaus zvejai ir ish Kauno. Visi gryzo su dryzuociais. Kas daugiau, kas tiek kiek ash, taciau pagavo visi. Vien zo zvejot galima. Reikia ieshkot ju ir galima rast. Taciau orelis nelepino, tai labai didelio paieshku horizonto ir nedariau.
Paemiau keleta, kad zmona neprikishtu,
-visai nusenai ir nebemoki zvejot.
Paveikslėlis

 #90368   kamstis
 11 Sau 2009 09:02
Vakar buvom Minijoj,na kolukis tikrai nemenkas
Paveikslėlis
Gaudem kas kibo,o kibo ,pagrinde kuojos,na dar plakiai karts nuo karto,kai kam pavyko po viena kita ziobri pagaut,eseri stambesni.Musu kompani visi po norma prigaudem,smagiai pasibuvom visos lietuvos zveju kolukyje :-D

 #90590   Vitolis
 12 Sau 2009 17:41
Rytas kai pagal uzsakyma. Saulute, +2C Ash Tauragne. Nutariau bandyt ieshkot didziuju ashariu. Ledas apie 15-20 cm. Zveju vienas kitas. Darbo diena.
Paveikslėlis
Ishsidaviau po tuos seklius, kur tikejausi rast dryziu. Bet matomai ne mano diena. Kas tik buvo ant ezero, matesi, kad esheriu neranda, nes davesi po visa plota kiek akys uzmate.
Blizgute ignoravo juodai. Radau vienoje eketeje keleta. Gaudziau avizele. Pagrinde kibo ant antros avizeles, kur buvo apie metra nuo dugno. Sidabrine su lasheliu fosforo.
Paveikslėlis
Ashariukai- ziemos standartas. Jau nudorojau, paruoshti kepimui.

 #91143   gelmės
 15 Sau 2009 12:39
Bandau kožką indėti. ;-) Daryta su filmavimo kamera.
Pirmoji gruodinė .....
Diena išpuolė snaiginga. Važiuot, ar nevažiuot mokyti žmonos poledinės žūklės paslapčių ? :-D Nutarėme kartu- važiojam.
Kelionėje pamatėme daug daug. Užfiksuoti vaizdus trukdė be paliovos krintantis sniegas. Tad nuotraukytės bus ne itin kokybiškos, bet labai geros kritikai. :lol:
Pirmieji vaizdai:
Paveikslėlis
Tenka pasilenkti iki pat sniego, kad tik intiktumėme jums, brangieji ;-)

Paveikslėlis
Pamatome ir tvirtai surestą namą(Panašus yra važiuojant pas senelį į sodybą):
Paveikslėlis
Jau visai, visai arti prie išsvajotos vietos. Tiesiai pas žuvį.
Paveikslėlis
Atvažiavome. Aprengiau žvejybiniai rūbais iš Nijolės kailio salono. ;-) :

Paveikslėlis
Aprodau vietą kur mokysimės žvejybos paslapčių:

Paveikslėlis
Atsargiai eidami link ledo, pamatome "žvėries" pėdsaką

Paveikslėlis

ir liabai išsigastame. :-D Išsiaiškiname, kad tai Baskervilio. Jie paslapčia isliūkino į mašiną ir atvyko kartu.
Pakeičiu peikeną kita priemone, kuri irgi labai tinka žvejyboje. Su ja ne tik prakerti eketę, bet ir gali kapoti malkas. Štai kaip ji atrodo :
Paveikslėlis
Stengdamasis intikti naujai kepamai žieminės žūklės atstovei aš užsiimu rimtu darbu :
Paveikslėlis
Žvejyba pradedama :
Paveikslėlis
Ir po kiek tai laiko....... :shock: :shock: :shock:
Paveikslėlis
Paleidimo momentas neužfiksuotas. Patiems nekantriausiems sakau- patikėkit, tikrai nesuvalgėm. :bvia
Daugiau kibimų nebuvo. O ir tas gal ne visai tikras. ;-) Tad, atsisveinant, padaroma ši paskutinioji nuotraukytė :
Paveikslėlis
Lyg ir viskas. ../;nzv

 #91572   Vitolis
 18 Sau 2009 21:07
Shiandien diena kap pagal uzsakyma. vejelio jokio. Shaltukas -3 Ryte ash jau Alaushe. ''plot Sniegelio ant ledo jau yra, todel "shipus" uzdedamus ant batu palieku mashinoje. Eit nebeslidu. Jau ish tolo matau, kad mano vieteleje jau sedi trejetas zveju. :liež-uvis Na, bet ezeras didziulis, vietos uzteks visiems. Nadaejes tu ryboku ir savo vietos apie 20 m. sustoju ir prasigreziu ish kart 5 eketes. Imu kaip paprastai blizge ir leidziu i 14 m. gelme. Pirmas stukt !-kliovas-! ir ashariokas keliauja ant ledo. Tik kad jau labai varganas. Atsegu ir atgal eketen. Leidziu vel ir vel !-kliovas-! panashus. Leidziu ir ta namolio. Trecias jau gerokai didesnis, nes isijungia riteles stabdziu sistema ir su prabuksavimais esherys keliauja i mano deze. ::liux Taip ish visu penkiu ekeciu, pamainomis, tai blizgute, tai avizele sugaunu geruciu sharikeliu. ;-var-var. Matau ateina gerokai uz mane vyresnis diedukas ir seda prie mano perspektyviausios eketes, prie kurios vartosi pora geru asharioku ir stovi padetas mano spiningelis. :mhu Ash jam ir sakau: -tevuk. gal pragrezt jums ekete shalia? O jis - man ir cia gerai. !:fak! Na galvoju diedokas nachaliavcikas ir dar pasirodo naglavotas. Kai ash jo paklausiau ar netrugdo jam mano esheriai ir spiningelis, tai jis tik pastume juos toliau nuo eketes su veiloku ir dar mane ishvadino gerai mums zinomais rusishkais epitetais. :aina-sikt :piktaz :superšokas [oj-me: Matau ateina vyriokas ir sako: - seneli, ar kimba? o jis: ar nematai kokie cia kimba. Va sesk prie tos eketes ir gaudyk. Na tada jau ash isijungiau. :-byta: Paaishkinau tam jo anukui (jam ish paziuros apie 45 metus) koks naglas jo seniokas. Tai tas ji uz kailiniu apykakles nuo eketes nusitempe, ishbare, manes zmogus atsiprashe ir sako: -atleiskit, va negalvojau, kad diedukas nuo dvieju ciarku galva pames. O jam shiemet sukako 87 metai. Pasishnekejom, susedom shalia, atejo ir diedukas , atsiprashe ir zvejojom toliau. !-kliovas-! Taciau kaip uzkereta. Man kimba, jiems anei cigaretinis. Tada atsisveikinau ir susirinkes esherius patraukiau link auto. Diedukas nuo tolo shaukia: - na ash dabar tavo eketese tai patrauksiu. Tai tokie nuotykiai shiandien buvo. O cia mano laimikis. Mazesnius apie 30 paleidau paaugt. ::liux ;-var-var.
Paveikslėlis

 #92392   gelmės
 23 Sau 2009 09:39
Sveiki,
Vėl bandau prisiminti vieną "produktyvią" žvejybą ant Kupiškio marių ledo.
Išvažiavome tryse. Sausio 10 diena. 2009 metai. Liaudis jau apie krizę kalbėjo. :e:e Mes neužsiminėme. :ruko Vienas žvejys prijaučiantis, kitas už mane kietesnis spiningistas. Ant ledo - nežinau. :-D Spiningu negaudė. Bandė avižėle. Sakė pirmą kartą tiek kartų keitė ją. Galvoju, kad užsimiršo kuom gaudo, tai manė jog keičia spiningo masalus. :je-heh :/brazasista Tuom kartu buvo apgaudytas. :lol:
Atriedėjom. Bendras marių vaizdas :

Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Puolam ant to ledo ir varom skyles. Naudojame "Ruską " Barnaulską gražtą.
Paveikslėlis
Tiesa, ne vieną, bet visus du.
Šitaip negalima palikti. (Čia kritikams ir pradedantiems. :-D ) Labai jau valas kabinėjasi. :piktaz
Paveikslėlis
Tokios dėžės irgi neverta turėti. Liabai didelė ir kartais šala viena vieta. :je-heh
Paveikslėlis
O štai šitas prietaisas pasiteisina esant atlydžiui ir gaudant baltą žuvį. Bent man tai taip. Ypač turėtų būti aktualu didesniuose gyliuose.
Paveikslėlis
Pradedu :
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Pirmasis....
Paveikslėlis
Čia dar toks užsikabino.
Paveikslėlis
Paskui prasidėjo. Prasidėjo nekibimas, kol iš vienos eketės neištraukiau šių dviejų žuveliokų.
Paveikslėlis
Jei atkreipėte dėmesį, tai abi apdraskytos. Buvo bandyta blizgiauti ir pagauti tą draskytoją, bet...
Vėl kratymas. :-D
Paveikslėlis
Ir aš vargstu. Panašu- meldžiuosi. :mhu
;-)
Paveikslėlis
Privariau žuvies, o čia viskas, ką pasiėmiau su savimi. :bvia
Paveikslėlis
Tai jei eina ižiūrėti, kas matosi? Plakiai ar karšiukai ?
Sriubą viriau, maišydamas su šia lopeta. :-D
Paveikslėlis
Štai ir viskas. Biški joką, biški nea. ;-)
Gal joką daugiau, bet Skridzui pradziamokslis tai jau y. ;-) :beer'2
Paskutinį kartą redagavo 1 gelmės. Iš viso redaguota 23 kartus.

 #92396   senelis
 23 Sau 2009 09:47
Plakiai *PYP*.... :? tikrai didesne dalis plakiu... Na,vadinasi yra vietu,kur kimba plakiai,yra kur karsiokai... Reiskia ner ko kibt kits kitam i atlapus :roll: O reportazelis tai grazus,gelmes ;-) Pades man apsisprest del rytdienos zukles,turbut :)
Paveikslėlis :)

 #92515   diego
 23 Sau 2009 18:02
Data: reportazo ikelime parodyta.
Dalyviai: Diego, Vaidis24 ir jo draugas
Vieta: Preila (kazkur Kursmarese...)
Tikslas: stinta, vegele

Kagi, pradedu:

5h zadintuvas groja Sasha Son daina :lol: kaip visada mobilus lekia kazkur i siena :twisted: po to issigastu kad sudauziau ir keliuosi is lovos. Dar veliau prisimenu kad man sian i zvejyba :roll:
6h atvyksta transporto priemgonge, kurioje sedi vaidis24. Nes jis ir turejo sedeti, bo taremes is vakaro :-D :-D
6.15h perkeloje susitinkame treciaji asmeni Mariu (vaidzio24 drauga ar tai giminaiti, taip ir nesupratau).
6.20h keltas atsistumia nuo kranto.

---------------------------------------

Atvykstame i Preila. Ne su keltu, aisku. Su vaidzio Skoda. Prasideda pasiruosimas, daiktu ekonomiskas susidejimas, na ir kad kelelis nedulketu :cool:
Paveikslėlis

Pajudame su grupele atvykusiu zmoniu (kad butu drasiau). Bet po to drasumas isgaruoja, nes jo ir nebereikia - ledo storis ispudingas :!: ~15cm (kaip minimum). Vandens salia kranto dar nemazai, bet toliau jo beveik nelieka, nes buvo gal -1 saltuko, tai uztrauke.
Atvykstame i vieta. Prasideda ekeciu grezimas, fyderu.. OJ, meskereliu ruosimas ir t.t. Ai nu ir aisku kad kelelis nedulkejo beeinant :oops:
Paveikslėlis

Pradedame zukle. Pirmas mano girliandos nuskandinimas ir BAC kibimas! aisku nepasikirto :oops: meskerele padejau i sona, su salyga kad susipainiojo. Vaidziui24 sekesi truputi geriau, jis greitai susistate savo armija.
Paveikslėlis

bet greiciausiai ir kaip veliau paaiskejo efektyviausiai zvejojo Marius.
O zmoniu netruko... Zveju irgi :twisted:
Paveikslėlis

Idienojus kibimas liovesi :neutral: todel vaidis24 isejo bandyti laimes siek tiek toliau. Deja laime plaukiojo kazkur kitur.
Ooo, stai ir vaidis24 pareina nerades laimes :cool: Pakeliui aisku sustojo pasidziaugti kitu zveju nepagautais laimikiais :twisted:
Paveikslėlis

Zvejojome ir bureme daina "stinta pukis...", nes toleliau nuo musu "burtininkai" su tam tikrais irankiais skleidzia sokiu muzika, kuri pasirodo vilioja stintas :roll: Stai ir jie:
Paveikslėlis

Taip belinkciojant i ritma, is hipnozes pazadino Mariaus sauksmas/klyksmas "YRAAAA!!" Galvojam su vaidziu24 ko jis cia saukia ta vargana stinta pagaves, o pasirodo........:
Paveikslėlis
:roll:

Kagi, po trumpo pasitarimo nusprendziame baigti zukle. Rezultate: Marius aiskus lyderis su 23 stintom ir vegele. Antras vaidis24 su 7 stintom. As negedingai bronza pajamiau :roll: su 2 stintom :lol: su salyga kad fotografavimas man labai daug laiko ateme :-D

Reportaza baigiu zuvedros klyksmu: Iiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: :-D
Paveikslėlis

p.s. mus remia Grants ir Gran Cavalierius :oops: :cool:
 #92548   mepps
 23 Sau 2009 19:34
cia pasitaike kazkoks hibridas
Paveikslėlis

Paveikslėlis
Cia palyginimui:)
Paveikslėlis

O cia visos dienos laimikis:)
Paveikslėlis

Buvom netoli asvejos, nelabai žinau to ežeriuko pavadinimo. Bet gerai laiką praleidom:)

 #92778   kamstis
 25 Sau 2009 11:31
Paveikslėlis
Stai kokia galinga kompani sturmavo kursiu marias ;-)
Paveikslėlis
Buvo visko,ir linksmybiu ir zvejybos :grin:
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Linksmai ir smagiai pasibuvom :grin:

 #92784   cyma
 25 Sau 2009 12:24
Kadangi kamštis nieko nedavežė :evil: , tai ir rašyt nėra labai apie ką :)
Taigi penktadienį vakare keičiam kelte gryžtanti Agį su kompanį ir taraukiam į preilą. Ėjimas iki vietos buvo išbandymas, vėjas priešprišinis, tai kas buvo nešipuoti sekėsi visiškai prastai, du į priekį žingsniai viens atgal. Vieta buvo manau panaši, kaip ir nurodė Agis, tik va laimikiai prastesni, neyveikiau nė 30št. Nudžiugino tik vėgelytė, sugauta stintine meškeryte, ant mažos mormyškės :)
PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis
Rėmėjų daug neturėjom, bet vėjuotą naktį atlaikėm.Tikiusi dar gal išeis šiemet rezultatą pagerinti, gal su rimtesniais rėmėjais :grin:

 #92832   Vitolis
 25 Sau 2009 18:03
Šeštadienis.Ash vel Kupishkio mariose. Dienele kai pagal uzsakyma. Galvojau shiandien tik blizgiausiu ir ieshkosiu ashariu. Radau, taciau geresnis tik viens kits. Perejau ant marmoshkes. Kibimas puikus, taciau nestambios zuveles. Shiandien buvau toje vietoje, kur buvo musu mini miitas. Ten zveju nebuvo visai. Tai nors nereikejo sedet kolchoze. O kliovas toks pat visur.
Paveikslėlis
Pakabinau ir viena vezi, ale zaraza amerikonas. Rainas visas, o ishtrauktas ant ledo, tai pasishiaushe kai ezys
Paveikslėlis
Cia dar kitu rakursu: "Jus man rybokai ne lygis"
Paveikslėlis
Ashariuku nuotrauku nedariau, nes labai jau smulkus :-D
Paskutinį kartą redagavo 1 Vitolis. Iš viso redaguota 25 kartus.

 #92904   virsaitis
 25 Sau 2009 23:27
Sveiki, senai jau ka beidejau, tai pabandysiu.
Veiksmas vyko LATVIJOJE zvejaojau skrituliais gyva zuvele. stai laimikis... :)
Paveikslėlis
Paveikslėlis
lydeka svere 3.7kg (didziausia pagauta per gyvenima :grin: )
pagavau ir dar viena siek tiek mazesne 1.9kg
tai tiek siam kartui -:saliut

 #93083   gelmės
 26 Sau 2009 16:47
Vėl šeštadienis. Maunu prie ledo. Pasirodo tikrai važiuoti reikia keliu -ledu. Toks vaizdelis :
Paveikslėlis
Vietoj :
Paveikslėlis
Pirma žuvis :
Paveikslėlis
Keičiu dislokacijos vietą. Plakių aną syk pagavau. :-D
Paveikslėlis
Jau geriau. Vis kitoniška :tia-tau
Paveikslėlis
Pravirpinau ranką iki kokis 11,20min. Užsiknisau. Galvoju, ai , namo varysiu. Ką čia motylius varginti. Kai keli siaurabirkiai papildo ledo viršutinį sluoksnį. Ir vėl vsio. Atbojus. Bet vidinis balsas sako, kad eičiau kitur laimės ieškoti. Ir nuėjau.
Paveikslėlis
Radau skylių prigraižiota. Niekur nepritermenta: nėra valgio likučių, nėra jokio šlamšto. Pabandžiau vienoje eketėje, kitoje. Pagaliau kažkelintoje eketėje :
Paveikslėlis
Po kiek tai laiko vėl :
Paveikslėlis ir vėl : Paveikslėlis
Tada prasidėjo . Per kokis geras 40 min iš vienos eketės ištraukiau virš 30 šarikų. Degtukinius iš karto variau pas tėvus, o kitus ėmiausi goboti pats. Galu gale :
Paveikslėlis Paveikslėlis
Tai visi, kurie keliavo į svetimus namus. Vienas papozavo :
Paveikslėlis .
Kiek bebandžiau kitose eketėse, kiek pats begrežiau, visur buvo tuščia. Tai ta vienintelė eketė ir tebuvo dosni.
Nuo varnų (kurių nebuvo :je-heh ) turėjau turėt sargą, bet jis, ko tais, pasiliko namie.
Paveikslėlis
Viskas. Iki . -:saliut

 #93857   linaspvlts
 28 Sau 2009 20:10
sveiki

pasiskolinau laimiki is draugo.si karta daugiau fotografavau neei zvejojau :lol: be to ir sugautas buvo keistai,netycia uzkabinom uz uodegos bespiningaujant,bet uz tai labai fotogeniskas.

Paveikslėlis

 #94502   Skridžas
 31 Sau 2009 15:27
Sveiki :) Šiandien buvau pirmą kartą ant ledo, netyčia... Vavos (Vaido) dėka, dar kartą dėkui už įrangą :) ;-)

Tai va, kaip pirmą kartą, gręžti sekėsi ne labai man, ilsėjausi 3 kartus kol eketę išgręžiau
Paveikslėlis
va ir aš pagavau keletą "Malboro" kilbukų :-D
Paveikslėlis
Šilumos eleksyrą gėrėm
Paveikslėlis
valgėm
Paveikslėlis
Vavos brolis palaikė mums kompaniją: ne tik eleksyrą geriant ir kemšant buterbrodus, bet ir žvejojant :-D
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Iš nuotraukų pasakytum, kad tik geriam arbatą ir buterbrodus kemšam... Ne, niekio panašaus, tik tuo momentu prisimindavom, kad esam baisiai gražūs ir fotogeniški :-D

 #94684   !!!metaliukas!!!
 01 Vas 2009 21:29
penktadienio gilu gudu vakara skambina draugas ir siulo sekmadieni su juo pazvejoti( na tiksliau jis atleks is kauno pas mane ir as ji vesiu kur kimba, nes jis nuo ledo nera dar nieko pagaves) na apmastau ir sutinku, nusprendziu vesti i Giluiti :) taigi siandiena ankstu , salta ryta, jis jau pas mane :roll: vaziuojam
Paveikslėlis
na kadangi esu pazadejas jam , kad tikrai pagaus ,tai greziu pirma ekete ir siulau ten merkti avizele, bei virpinti,zodziu, kibimas garantuotas. deje ne :( greziu antra siektiek arciau kranto kur gylis apie 3m. na ir prasideda eseriai cigaretinukai , taciau as kaip zukles gidas budamas pasiulau jam paejeti kiek toliau ir bandyti suvilioti meksra gelmeje , jis sutinka . uz kokio gero kilometriuko vidinio GPS pagalba nustatau meksru vieta ir greziu pora ekeciu (beje gylis apie 10m) , ir vel prasideda
Paveikslėlis
na man kiek tokiu kibimu paturejus jau kaip ir pabosta, taciau draugelis sau sedi ant kibiro ir varo net nesnekedamas . o spekit kas kibire????
Paveikslėlis
na pasijuokiam , papietaujam
Paveikslėlis
vel pazuvaujame susirenkame laimiki
Paveikslėlis
ir parvykstame namo :D temperatura sieke -10c taciau buvo smagiai praleistas laikas , bei po pussimti meksru is gelmes istraukta, tai, kad saltuko net nepajusta :Yess: :draugai: :grin: :)

 #94695   f'eD
 01 Vas 2009 23:01
Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis
flyfishing.lt politbiuro
Paveikslėlis

 #95055   ramkis
 03 Vas 2009 11:27
Na vat, pradedu mokintis deti nuotraukas ir padarysiu pirma reportazeli is praeitu metu vasaros, jei kas nesigaus labai neteiskit, geriau paskatinkit ir patarkit :oops:
Tai vat, viena popiete sumaneme su sunaiteliu, aplankyti viena musu labai mylima ezereli :grin:
Paveikslėlis
Ezerelis tikrai puikus, megstu ten laisti laika ir smagiai paspiningauti, kartais jei su kolega kokiu tai ir keleta dieneliu praleisti. Nors dabar jau daug draugu nereikia su mazuoju "balvonu" naciovkes darom :lol: Jis pasiruoses zuklei :lol:
Paveikslėlis
Nors vakarejant oras nieko gero nezadejo mes isejom ezeran :!: Vaikis buvo pasiruoses nugaleti bet kokia astriadante :twisted:
Paveikslėlis
Tai jis pasiule isbandyti slaiteli palei sita sekliu(tiesa pasakius ten visada buna kibimas ir jis ta puikiai zino) :shock:
Paveikslėlis
Truputi pavirinam vandeni ivairiais masalais !:fak! Na tokio elgesio is savo numyleto ezerelio nesitikejau, kaip nesitikejo ir mano laivo "kapitonas" -:saliut As padariau pertraukele, kad :ruko . Vaikis deda Tobimaru nuo "juozuko" ir net nespejus man surukyti cigaretes girdziu :-:help! . Bet jau velu, astriadante susuka verpeta ir parodo :!fig! !bee! Na zodziu viska ka gali. Greit damusu papirosa ir jau kartu su vaikiu virinam vandeni. Man grynas nulis, o "kapitonas" apturi dar kelis kibimus. Truputi pakeiciam dislokacija ir isganingasis YRA is jaunojo zvejo lupu, bei sauksmas :-:help! stai ji grazuole
Paveikslėlis
Gaila, kad foto sesija turejo ivykti krante, nes traukian tokia astriadante jaunajam "rybokui" reikia padeti nera kada net fotiko issitraukti. Atejo laikas ir antrai foto
Paveikslėlis
Na nusikamavome, pradejo temti. Apturejome dar po kelis kibimus, o bet taciau. Nutarem jideti link namu. Krante visiskai tamsu, bet nuotaika ;-var-var.
Paveikslėlis
Grizome jau velai. Zmona ir mama ant musu :kocelas! , kad taip ilgai buvome, omes tyluteliai i lova ir liuliuko. Pramiegojom iki kitos ausros, ir miegas toks saldus. Jaunelis tikriausiai sapnavo savo gyvenimo zuvi ''plot
Paveikslėlis
Tai toks bandomasis reportazas, apie gan smagia zukle.
 #95562   mepps
 05 Vas 2009 18:31
Cia praeita sestadieni buvo prilupom 5kg zuveliu:)

Cia vienas is didesniu:)
Paveikslėlis

Paveikslėlis

O cia visos dienos laimikis:)Eseriukai eme kaip pasiute, is vienos eketes pavyko net 50 vienetu islupt:)
Paveikslėlis

 #95752   Vaidis
 06 Vas 2009 12:09
o buvo taip:
Data/laikas - 2009.02.04. 07:00 - 21:00
Vieta - Preila
Dalyviai: Kuzmyčius, Vaidis24, Sergėjus ar Andrėjus :oops: vnz šoperis ir mano švogeris Marius
Tik atvykus ir sumerkus meškerikes kai kas iškart įvertino rytinį kibimą :-D :-kvankt
Paveikslėlis ,
tačiau Mariui tai nei motais, nepasiduoda provokacijoms ir viltingai laukia savo laimikio
Paveikslėlis
Štai ir mano pirmoji ''plot
Paveikslėlis
Nenuostabu, kad ir miegančių buvo :-D
Paveikslėlis
O, kad mes neužmigtumėm, nuvarėm pas Kuzmičių į barą :beer'2 :'blud;/
Paveikslėlis ,
šoperis griežtai :nujau-ne , po to išaiškėjo kodėl :!: buvo užsiėmęs Fyyderio ruošimu :/nu/n/x
Paveikslėlis
:-D :-D :-D , ir jūs tik pažiūrėkit į šitą savimi patenkito povyzą :-D , tačiau ko jau ko, bet to tikrai nesitikėjome, perlenkė lazdą tikrai
Paveikslėlis, gerai, kad prisiekusių Fyyderistų aplink nebuvo, bo akmenim būtų užmėtę :-D :-D
O štai ir vakarinio sulaukėm, čia mūsų su Marium Francūziškas prabangus Toršeras :-D
Paveikslėlis ,
deja ir jis mažai kuom gelbėjo, nebuvo vakarinio :twisted: , Marius tris išprašė, aš 0, Kuzmičius kelias ir
Paveikslėlis ,
na ir šoperiukas kelias su Fyyderium :-D :-D
Taigi, dienos rezultai: Kuzmičius 7 agurkai ir plexniauskas (ne forumietis), Vaidis24 - 2 vnt :evil: , Marius aiškus lyderis su net 14 vnt, na ir šoperis - 3 vnt (Fyderius :-D išgelbėjo nuo gėdingos :oops: paskutinės vietos)

P.s. Kuzmičius perspėja :-blablab-: visus rybokus, kad jokiu būdu !buonka! :stop-; , nes unt posto krato visus iš eilės, męs neišimtis, ir mūsiškį apuostė :-D

 #95911   kamstis
 07 Vas 2009 11:05
Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Nida.Buvo smagi zvejyba,stinta kibo visiems,vieni daugiau ,kiti maziau,bet visi pagavom.Smagiai praleistas vakaras ;-)
Paveikslėlis
Sekancia diena,kibo prasciau,bet kompanija ;-) buvo taip pat nuostabi,ech.....gerai pailsejom ;-)

 #95939   jashas
 07 Vas 2009 16:52
Sveiki gyvi bandysiu ir as pirma kart idet savo reportaza, is preilos, zvejyba jau aprasiau trumpai stintu temoj tai cia bus pagrinde tik nuotraukos. Meskereles imerktos laukiam kibimo
Paveikslėlis
kibimo vis dar nera, bet mes neprarandam vilties
Paveikslėlis
Ledas lygus eit sunku buvo o kazkam ir su dviraciu paprasta :-D
Paveikslėlis
Zveju ne per daugiausiai buvo, bet matosi kad vyrai ilgam atvaziavo su palapinem
Paveikslėlis
O atvykus i malku ilanka zmoniu tikrai netruko
Paveikslėlis
Tai toks trumpas reportazelis, cia tik pirmas tai per daug neteiskit manes :-D

 #96074   DainiusM
 08 Vas 2009 13:36
Taigi, paziurines rytmetines misias nusprendziau pramankstinti kanopeles ir pasivaikscioti su zieminiu spiningeliu po uztvanka... aisku atlydys, oras labiau baltai zuviai, bet namie motyliu nera, tai sakau paieskosiu eserio :idea: ../;nzv Pririsu namie kusamo, virs jos muse-soniplauka ir susimetes manatkes i askona lekiu prie uztvankos...
Paveikslėlis
Stai ir ji, ant ledo siek tiek vandens, susirenku manatkes ir leidziuosi ant ledo... ir... :,-wow :/nu/n/x [oj-me: :jop-mat zodziu suskaiciuoju maziausiai 50vnt skrituliu ir veleveliu...
Paveikslėlis
Praeidamas vienu "zveju" paklausiu kaip sekasi brakonieriauti :?: , gaunu atsakyma, kad nesekas- ne vienos zuvies nemate... kol vedu fotosesija jie susirenka manatkes ir pasiplauna... :-car
O as patikrinu keleta jau isgreztu ekeciu, keleta isgreziu savo... zodziu dirbu susiles, bet visai bergzdziai, teturejau viena nerysku kibima kuri prazioplinau pakirsti :mhu Pakalbinu kitus zvejus, pasirodo ir balta zuvis ta diena visa neklibina, nuo ryto sedintys tesugraibe po pora eseriuku ar kuojyciu... zodziu uztvankele siandien nusiteikusi visiems parodyti riebia :!fig! , gal ir gerai... nekuj cia jos izeidinet su tom veliavom, kaip per kokia mindaugo karunavimo diena. :nujau-ne
Taigi padares paskutine "ale mIAniska" fotke braukiu namo nieko nepeses :mhu
Paveikslėlis
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė