pirmiausiai nugruntuok purskiamu gruntu, o paskui dazyk (geriau purskiami dazai, graziau gaunasi), greita ir paprasta 

¸.·´¯`·.¸,.·´¯><(((((º>
Reikes taip ir darytRomka_ rašė:pirmiausiai nugruntuok purskiamu gruntu, o paskui dazyk (geriau purskiami dazai, graziau gaunasi), greita ir paprasta
Tai taip, suploninau kiek galejau, gal kazkiek svorio nusimete, patogiRomka_ rašė:as nelakavau man ir taip gerai, pabijojau kad lakas gali luptis arba skilinet nuo salcio. o siaip manau neverta uzsijimti situ reikalu, nes kai nauja balalaika kainuoja ~ 5-6 lt tai neizvelgiu prasmes, nebent pas tave kokios pardarytos kaip pas sportininkus tada gal
Praskiesk su vandeniu, jo funkcija yra kaip ir grunto, surisa visas dulkes likusias po sveitimo ir nera toks jautrus kontaktui su dazais, nes dazai kurie turi i acetona panasiu junginiu tiesiog isgrauzia balalaikas, todel lipalas apsaugo. Jo pats taip visada darausi.Deivydas rašė:Supratau. O su kuo ta lipala praskiest? Ir siaip ka jis duos, pavirsius kazkoks uzsides kad nebutu dazu kontakto su korpusu ar dar kazka? Pats gal taip dares esi?Simonas rašė:Purskiamais gali dazyti drasiai, tik pasiziurek ant dazu flakono ar jie tinka plasmasiniams pavirsiams. Siaip dar apsidraudimui patarciau pries dazant balalaika nutept praskiestu lipalu, tada dazai tikrai nesugraus putplascio.Deivydas rašė:Dekui, nufotografuosiu ir imesiuTai va, as ir kazkaip galvoju apie kazka kita nei nagu lakas. Sakau gal kokiais purskiamais nupust plonu sluoksniu del spalvos ir po to nulakuot. Net nzn... Jei niekas nieko nepasiulys idomesnio, tai reikes ekspermentuot
Ziurint kokius dazus naudosi nuo to ir priklausys ar lips sniegas ar ne.Deivydas rašė:Tai taip, suploninau kiek galejau, gal kazkiek svorio nusimete, patogiGreiciau noriu pasidaryt, imesiu foto, ivertinsit
Siaip del to lako as ir nematau butinybes, bet man atrodo neliptu slapias sniegas prie balalaikos, arba gal liptu, bet ne taip kaip ant paprastos
O del skilinejimo tai as ir bijau
Tai gal su gruntu daryt, ar su lipalu geriau butu? Nes siaip grunto turiu garazeSimonas rašė:Praskiesk su vandeniu, jo funkcija yra kaip ir grunto, surisa visas dulkes likusias po sveitimo ir nera toks jautrus kontaktui su dazais, nes dazai kurie turi i acetona panasiu junginiu tiesiog isgrauzia balalaikas, todel lipalas apsaugo. Jo pats taip visada darausi.
Tai kokius naudot gal zinai?Simonas rašė:Ziurint kokius dazus naudosi nuo to ir priklausys ar lips sniegas ar ne.Deivydas rašė:Tai taip, suploninau kiek galejau, gal kazkiek svorio nusimete, patogiGreiciau noriu pasidaryt, imesiu foto, ivertinsit
Siaip del to lako as ir nematau butinybes, bet man atrodo neliptu slapias sniegas prie balalaikos, arba gal liptu, bet ne taip kaip ant paprastos
O del skilinejimo tai as ir bijau
manau lips vienodai, gal tik nuo blizgiu dazu lengviau nusivalys sniegasSimonas rašė:Tai jei turi ir naudok. Prie matiniu dazu tau labiau lips nei prie blizgiu.
Pakankamai apsisvietes jau, reikes pradet judet su darbais i priekiSimonas rašė:Tai jei turi ir naudok. Prie matiniu dazu tau labiau lips nei prie blizgiu.
laukiam fotoDeivydas rašė:Pakankamai apsisvietes jau, reikes pradet judet su darbais i priekiSimonas rašė:Tai jei turi ir naudok. Prie matiniu dazu tau labiau lips nei prie blizgiu.
Tai ir svarbiausia, kad lengvai nusivalytu, nes kitaip prisala ir t.t. O siaip kad ir nulakuotu balalaiku sniegas irgi limpa panasiai, bet lengvai nusivalo.Romka_ rašė: manau lips vienodai, gal tik nuo blizgiu dazu lengviau nusivalys sniegas
BusRomka_ rašė: laukiam foto
Jei turi noro ir laiko, tikrai blogiau nebus. Tai siulyciau nulakuoti.Deivydas rašė:Tai ka Simai patartum, nelakuot ar vis del to nuliet laku?
Bet idomu kaip su salciais draugaus, aisku storai tik reikia neuzvaryt, ir kitas dalykas, kai nebus sniego, vien tik ledas tai man atrodo metant meskerele tai tas lakas pradingsSimonas rašė:
Jei turi noro ir laiko, tikrai blogiau nebus. Tai siulyciau nulakuoti.
Cia jau nieko nepadarysi ir dazai greit dingsta, pas mane jei be lako vienam sezonui, tada vel reik perdazyt.Deivydas rašė:Bet idomu kaip su salciais draugaus, aisku storai tik reikia neuzvaryt, ir kitas dalykas, kai nebus sniego, vien tik ledas tai man atrodo metant meskerele tai tas lakas pradingsSimonas rašė:
Jei turi noro ir laiko, tikrai blogiau nebus. Tai siulyciau nulakuoti.
Supratau. Manau gerai paruosus galima islaikyt ja ir ilgiauSimonas rašė:
Cia jau nieko nepadarysi ir dazai greit dingsta, pas mane jei be lako vienam sezonui, tada vel reik perdazyt.
O tą strypelį pirkai žūklės parduotuvėj ar nuo kokios meškerės galą pritaikei?Saugirdas rašė:Esu taip pasidaręs, tik iš anglinio stripelio, pradžioje stripelio ir pabaigoje dėk kembrikus, apsaugoti valą. Rusų ringtinės dauguma meškeryčių taip perdarytos, vadinasi mintis yra nebloga...
Bandziau purkst grunta, pasirodo jis akrilinis ir ardo putplastiDeivydas rašė:Tai gal su gruntu daryt, ar su lipalu geriau butu? Nes siaip grunto turiu garazeSimonas rašė:Praskiesk su vandeniu, jo funkcija yra kaip ir grunto, surisa visas dulkes likusias po sveitimo ir nera toks jautrus kontaktui su dazais, nes dazai kurie turi i acetona panasiu junginiu tiesiog isgrauzia balalaikas, todel lipalas apsaugo. Jo pats taip visada darausi.
as gruntavau, nieks pas mane nieko ten nearde, na gal gruntas be kazkokios chemijos buvo, jis seniai garaze metesi, tai ji ir isnaudojau. pirmiau pasibandes ant gabalo putplascio, tik vat kokios jis sudeties buvo nepasakysiu, nes flakonelis jau siukslyneDeivydas rašė:Bandziau purkst grunta, pasirodo jis akrilinis ir ardo putplastiDeivydas rašė:Tai gal su gruntu daryt, ar su lipalu geriau butu? Nes siaip grunto turiu garazeSimonas rašė:Praskiesk su vandeniu, jo funkcija yra kaip ir grunto, surisa visas dulkes likusias po sveitimo ir nera toks jautrus kontaktui su dazais, nes dazai kurie turi i acetona panasiu junginiu tiesiog isgrauzia balalaikas, todel lipalas apsaugo. Jo pats taip visada darausi.Man atrodo prieisiu prie to, kad su lipalu teks bandyt. O kas nors yra dares su gruntu?
JasnaRomka_ rašė: as gruntavau, nieks pas mane nieko ten nearde, na gal gruntas be kazkokios chemijos buvo, jis seniai garaze metesi, tai ji ir isnaudojau. pirmiau pasibandes ant gabalo putplascio, tik vat kokios jis sudeties buvo nepasakysiu, nes flakonelis jau siukslyne
Kas norejo tas suprato.Antas rašė:ne ardo , o tirpina, cia du skirtingi dalykai, panasiai kaip valgyt ir sykt
Tik laku?Vardas.Pavarde rašė:Viena ranka laikau nutepta balalaika o kita rasauNaudojau nagu laka tik va nezinau kaip jis laikys
Po pietu imesiu, bet nulakavau apacia tai neslysta kazkaip, tai persidariau kitaipDeivydas rašė:Tik laku?Vardas.Pavarde rašė:Viena ranka laikau nutepta balalaika o kita rasauNaudojau nagu laka tik va nezinau kaip jis laikys
Imesk foto jei nesunku, idomu paziuret butu
Nes mano 5 balalaikos laukia dazymo
Neapsisprendziu kaip tinkamai paruost
Deivydas rašė:Tik laku?Vardas.Pavarde rašė:Viena ranka laikau nutepta balalaika o kita rasauNaudojau nagu laka tik va nezinau kaip jis laikys
Imesk foto jei nesunku, idomu paziuret butu
Nes mano 5 balalaikos laukia dazymo
Neapsisprendziu kaip tinkamai paruost