Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, svareliai, šėryklėlės, signalizatoriai, naudingi priedai
 #435596   Julius's
 03 Sau 2013 16:12
mariukaz rašė:Noreciau paklausti del fyderio skirto upei. Siuo metu turiu Cormoran distance feeder 3.60 m, uzmetimas iki 90 gramu, juo zvejoju stovinciam vandenyje ir esu patenkintas. Taciau nuo pavasario noriu pradeti zvejoti upeje, tiksliau Neries atkarpoje nuo Vilniaus iki Kauno bei Nemune aplink Kauna. Kokio uzmetimo svorio patartumete pirkti fyderi? Kiek suprantu turi buti Heavy, bei 3,90 ilgio? Gal kartu patartumete del konkretaus modelio?
Pats paklauei pats ir atsakei :)

Taip, imk Heavy 3.90m su uzmetimu iki 120gr ar 130gr. Pats su savo "bidzetiniu" "POWER FEEDER" :lol: gaudau zemupy, ir mazesniu nei 50gr seryklu nesu naudojas :) 70gr irgi dar svysteliu, bet nuo 80 jau jaucias nemalonumas toks, na labiau turbut diskomfortas :)
Aisku jei is vagos zadi kazka gaudyti tai yra ir extra heavy 4.20 varijantu, be nemanau ar jie tikrai reikalingi.. Salmo parduotuvej yra Balzer zamataro extra heavy'iu (kaina labai didele) , tiksliai nepamenu bet su tais kotais galetum ir 100gr siusti toli toli.. :) Turi eit per parduotuves ir ciupineti, kratyti, lankstyti, lauzyti ir t.t. :) ir tada issirinksi ka tau limpa :) Okuma solitron lipo man prie delno, beast master irgi plono blanko, bet labai jau karviauodegiskas :) O seip tu modeliu per daug :) neymanoma yra issirinkti internetu ar nemacius ir nelaikius jo.
 #436672   Julius's
 06 Sau 2013 19:16
Diver rašė:gal kazkas turit Mikado ESSENTIAL HEAVY FEEDER 360 <120gr. ??
http://www.zvejokpigiau.lt/product_info ... ts_id/2499
pamojavau as ji. na lyg ir nieko daiktas. o kadangi yra galimybe isigyti ji uz 150 lt tai visai nieko variantas su 5 virsunelem.
butu labai idomu isgisti atsiliepimus is tu kas su jais zvejojo.
Na svoris neblogas. Blankas nera is storiausiu. Gal ir daikts prie ukia.. :shock: :-D
 #436781   Diver
 06 Sau 2013 22:12
Julius's rašė:Kadangi is klaipedos esi, turejai ir salmo pardej Okuma solitron Heavy ciupineti :)
Kaip pastarasis tau? nepaidiot? :)
nebuvau uzsukes i salmo. vis del to viena is brangiausiu parduotuviu. nors pasirinkimas tikrai superinis ten. kazi kiek ten tas kotas kainuoja....
 #436821   Julius's
 06 Sau 2013 23:17
Diver rašė:
Julius's rašė:Kadangi is klaipedos esi, turejai ir salmo pardej Okuma solitron Heavy ciupineti :)
nebuvau uzsukes i salmo. vis del to viena is brangiausiu parduotuviu. nors pasirinkimas tikrai superinis ten. kazi kiek ten tas kotas kainuoja....
ten daug :) nete maziau. as visad taip darau. parduotuvej paciupineju. perku internetu. ir sutaupau ;)
 #438372   Darukas
 10 Sau 2013 21:33
Julius's rašė:
Diver rašė:
ten daug :) nete maziau. as visad taip darau. parduotuvej paciupineju. perku internetu. ir sutaupau ;)

Okuma Solitron 10 balu, pries metus isigijau, visa sezona zvejojau, superinis daiktas. Nerealus jautrumas ;-var-var. Planuoju dar ir antra isigyti ''plot

Jeigu neklystu cia pigiau nei Salmo

http://www.zvejoklis.lt/lt/prekiu-katal ... feeder-496
 #438375   Skridžas
 10 Sau 2013 21:47
Aš irgi mislindavau kad faina turėti 2 vienodus kotus,ir labai gerai kad taip nepadariau gal tada ir man nebutu buve geresniu kotu už esamus,o dabar aš bent jau žinau kad pas mane esamai kotai tokie šeip sau,nes yra geresniu kuruos tikrai norėčiau jei neturėti tai bent jau išbandyti... :grin:
 #438378   EDVD
 10 Sau 2013 21:52
Skridžas rašė:Aš irgi mislindavau kad faina turėti 2 vienodus kotus,ir labai gerai kad taip nepadariau gal tada ir man nebutu buve geresniu kotu už esamus,o dabar aš bent jau žinau kad pas mane esamai kotai tokie šeip sau,nes yra geresniu kuruos tikrai norėčiau jei neturėti tai bent jau išbandyti... :grin:
kokiais žvejoji?
 #438410   Skridžas
 10 Sau 2013 22:55
Pas mane mediumas SMMFDR nemaisyt su Speedmaster AX serija,pas SMMFDER FUJI rites laikiklis ir ziedai(pas AX bent jau medium to nera)blankas piestuko plonumo....sakyciau skirtas stovinciam vandeniui ir vidutinem upem...geriausiai atsiskleide(bent jau man)upese su leta ar vidutine tekme...sauna fox56gr karmuske be jokiu problemu
http://www.brentwoodangling.co.uk/shima ... r_rods.htm
 #438423   RoBass
 10 Sau 2013 23:31
Jo, kainos salmoje dideles ir kazkokios neteisingos, man bent jau taip pasirode. Nes, Solitron 3.90, 100gr. kaina 388lt (+-) ir Shimano Beastmaster BX 3.66, 100gr. panasi kaina, gal keli litai skirtumas. Nes solitronai visur kitur pigesni, kaip ir kolega sake tam paciam zvejys.lt, o dar pigiau cia:
http://www.ciakimba.lt/lt/dugnines-mesk ... 90-50-100g
kodel taip, nes kiek girdejau tos internetines parduotuves pacios is salmo uzsisakineja solitronus, kiek teisybes nzn.... :roll:
 #438452   Guru
 11 Sau 2013 01:31
Skridžas rašė:Daiva vulkan, shimano texnium,shimano spidmaster,garbolino super g distance.
Nestandartas :) Aš kai okumą ėmiau irgi galvojau būsiu vienas lauke karys :) labai norečiau pačiupyt garbolino- kazkaip nesu net matęs akyse.. reiks kada in bendru zvejybu... VLN kaip ne kaip :lol:
 #438469   Antas
 11 Sau 2013 08:44
RoBass rašė: kodel taip, nes kiek girdejau tos internetines parduotuves pacios is salmo uzsisakineja solitronus, kiek teisybes nzn.... :roll:
yra didmenine prekyba ir yra mazmenine prekyba, va ir visas skirtumas.
Julius's rašė:
Skridžas rašė:Daiva vulkan, shimano texnium,shimano spidmaster,garbolino super g distance.
Ties garbolino super g kaip ir "pika" pasiekei? :) Dabar liko tik rinkt y kolekcija "darbinius" yrankius :)
nu nelabai jau pikas, dar yra kur pinigu leisti, apie garbolino yra dvejopi atsiliepimai: vieniems patinka, kitiems labai nepatinka.
 #438808   Darukas
 12 Sau 2013 14:09
RoBass rašė:Jo, kainos salmoje dideles ir kazkokios neteisingos, man bent jau taip pasirode. Nes, Solitron 3.90, 100gr. kaina 388lt (+-) ir Shimano Beastmaster BX 3.66, 100gr. panasi kaina, gal keli litai skirtumas. Nes solitronai visur kitur pigesni, kaip ir kolega sake tam paciam zvejys.lt, o dar pigiau cia:
http://www.ciakimba.lt/lt/dugnines-mesk ... 90-50-100g
kodel taip, nes kiek girdejau tos internetines parduotuves pacios is salmo uzsisakineja solitronus, kiek teisybes nzn.... :roll:
Nu o man atrodo kad visi is cia uzsisakineja Okumas

http://www.albatros.lt/index.php
 #438974   Taddas
 13 Sau 2013 09:16
o tai ka tipo jau GARBOLINAS afigienai krutas kotas ?
as pirkdamas dar pagalvociau ar jo reik ,nes toks vaizdas,gad netycia rankose gali subyret :) tuo labiau,kad virsuneliu kaina :superšokas
Kraciau ir neviena ta kota ,bet kazkaip tokio ispudzio kad iskart ooo oo vau nepaliko man jie ,kalbu apie g serija

yra sustresniu uz garbolina jei imant kaina,varciau kataloga tai daiwos fideriukas buvo usz tokia suma,kad net liezuvis nesivercia
 #438977   Skridžas
 13 Sau 2013 09:47
Aš pimpala kiekviena ryta kratau.O kas sakao kad garbolino wooo?Vidutinai kotai mėgėjiškai žukliei.Jo daiwos kotai neblogi gal net vieni iš geresniu,kada nors gal subresiu ir aš tokiam kotui,kolkas užtenka tuos kuruos turiu..Tiesa o kur tu gauni Lietuvoj apžiūrėti tuos kotus prieš perkant?O kokiais patas kotais žvejoji? :roll:
 #438993   zzvejys
 13 Sau 2013 11:44
Jauciasi , kad zinovai raso..............
Kad matei brangesbi kota , reiskia geresnis ?
Uz Garbolina gal Preston ir yra geresniu kotu , kitu gamintoju abejoju.........
Kas liecia rimta iranga , tai viskas kainuoja daug .............pagal kota ir virsuneliu kainos.
 #438994   Julius's
 13 Sau 2013 11:50
ar bent vienas taip gerai ismanot kompozitiniu medziagu savybes, kad gali teigti kuris yra GERESNIS? suprantu malonesnis, lengvesnis, grazesnis ir t.t.
taddai, na nevertetu taip nuvertint normaliu kotu.
galima gal suzinot kuo pats gaudai?
ar esi vartes daug katalogu tik?
 #438999   Taddas
 13 Sau 2013 12:14
zzvejys rašė:Jauciasi , kad zinovai raso..............
Kad matei brangesbi kota , reiskia geresnis ?
Uz Garbolina gal Preston ir yra geresniu kotu , kitu gamintoju abejoju.........
Kas liecia rimta iranga , tai viskas kainuoja daug .............pagal kota ir virsuneliu kainos.
ne nu tai kaip jau tu neginsi savo garbolino,kai tik jeis gaudai :lol:
  • 1
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 332
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė