Nu Emilis nežinau, bet Saulius tai pagal mane su Tict gaudė, ir apie jį nieko nekalbėjo ( kokia nepagarba Kotui ) 

speju kad su fenwickMarius1 rašė:Nu Emilis nežinau, ir apie jį nieko nekalbėjo ( kokia nepagarba Kotui )
Man kažkaip labai panašu buvo į šį kotą TICT RLG-75Marius1 rašė:Nu Emilis nežinau, bet Saulius tai pagal mane su Tict gaudė, ir apie jį nieko nekalbėjo ( kokia nepagarba Kotui )
Kaip matau neklausai ir vistiek ieskai kazko universalaus, uzeik i zukles parda "Šamas" Laukininku g.1 gal dar tures Mikado inazuma 10-30 ismetimo 2,4 ar 2,15 ilgio.RastaMan rašė:Sveiki, dar kartą. Kaip manot ar sniningo gramatūra 12 - 38 g. per galinga jei pagrinde gaudau 15 g. galvakalbiais? Ir kas būtų jei (kaip pvz.) masalas būtų sakykim kokių 7 - 8 g. vobleris? Visiškas pravalas ar vistik įmanoma kombinacija?
Nebauskit už nežinojimą, patarsit, sužinosiu ir nebeklausinėsiu![]()
O kokia prasmė mėtyti 20 g su tokiais kotais?OMar rašė:Tai kas? As ir 20 meciau7-9gr jis susitvarko
Matai as turiu kastingine Okuma octana 10-35- naudoju ja ir mariose vertikaliam dzigavimui - su kastingine rite zymiai maloniau ir patogiau nei kad su mesmale yra vertikaliai dzigauti, o dzigauju (metau) su paprastu spininginiu variantu - man taip patogiauTadunce rašė:apie tą pačią okumos oktaną negalėčiau labai blogai atsiliepti..
Greitas, turi šiek tiek skambesio, kaina nesikandžioja..
O kas ten gali būt "visa galva aukščiau", tai gal kiek perdėjo pardavėjas..
Na, nebent tas Tsuda yra vos ne legendos lygio.
Su situo nedaug bandes. Bet keliais gramais daugiau butu komfortas.Jonvabalis rašė:O su kokiais svoriais didesnis "brolis" 75 dirba?
Svoris man jo didokas pasirodeKleckas1978 rašė:Viskas OK![]()
as ta pati ir sakiau kad tvicingui Okuma - OK, bet dzigui mazoka jautrumo, na tiksliau imanoma ir dzigauti bet kai yra alternatyvu jautresniu tai ir renkiesi jautresni kota![]()
Tsuda manau prastesnis pasirinkimas butu nei Okuma ar Mikado.
stai mikadinis jei kam idomu:
http://www.zvejokpigiau.lt/product_info ... ts_id/2684
taigi cia palyginus gan galingas kotukasMarius1 rašė:![]()
![]()
Svoris man jo didokas pasirodeKleckas1978 rašė:Viskas OK![]()
as ta pati ir sakiau kad tvicingui Okuma - OK, bet dzigui mazoka jautrumo, na tiksliau imanoma ir dzigauti bet kai yra alternatyvu jautresniu tai ir renkiesi jautresni kota![]()
Tsuda manau prastesnis pasirinkimas butu nei Okuma ar Mikado.
stai mikadinis jei kam idomu:
http://www.zvejokpigiau.lt/product_info ... ts_id/2684