A jo, vos neužmiršau pridėt jau šimtąkart kartotą dalyką: lengvu match'u ~4 m pabandyk, neskaudės galvos.

Šiaip jau sveikintina kai interesantams perduodama tiksli info, o ne "pernai-užpernai"Gintasas rašė:Pasižiūrėk Algirdo g. "Laureoloja", ten tokį pintuka esu pernai pirkes
Dela Catana,laikiau ji bet jis vaiksto kaip sosiska nuo pat rankenos.Darbas nekoks.wors rašė:sakai nepatiko, o kas butent? nelipo..?
Pilaitėj mėginau tą 210 Force masterį. Prašė (akcijos metu) 87.5 Lt. Apie mikrikus negalvojau, visų kotų gale matau kabančius vobleriuswors rašė:sakai nepatiko, o kas butent? nelipo..?
Cia prieitu Vital ir tartu.....teisus tu bratkaSkumbrotas rašė:Jei kas susiruošėt tapti UL'aitininkais patarimas - pirma susiraskit kas praktikuoja šį žvejybos būda ir turi tikrą UL kotą, paprašykit kad kur žvejyboj duotų pabandyti ir tik tada ieškokit pirkti koto sau. Žinosit bent kas tai per daiktas ir koks turi būti.
Arba bent jau pasiskaitykit rimtai apie UL. Nebepjausit grybo apie visokias 3-15g armatūras su įklijuotom viršunėlėm.
Gal tu ir pjauni gryba su armatura.Robinson Dynamic iki 10 gr serijos paimk i rankas,o paskui ziuresim.Skumbrotas rašė:Jei kas susiruošėt tapti UL'aitininkais patarimas - pirma susiraskit kas praktikuoja šį žvejybos būda ir turi tikrą UL kotą, paprašykit kad kur žvejyboj duotų pabandyti ir tik tada ieškokit pirkti koto sau. Žinosit bent kas tai per daiktas ir koks turi būti.
Arba bent jau pasiskaitykit rimtai apie UL. Nebepjausit grybo apie visokias 3-15g armatūras su įklijuotom viršunėlėm.
Turiu lygiai tokį pat...diagnozė- Lightairis rašė:o mano cia ul ar l?
http://www.byron.at/index.php?page=deta ... ailId=8051
Kad jau nebėr kur žiūrėti. Esama ir turima ir geresnių kotų, negu robinsoniniai.saniokas rašė:Gal tu ir pjauni gryba su armatura.Robinson Dynamic iki 10 gr serijos paimk i rankas,o paskui ziuresim.
as ir sakau, kad neskrenda jozuris 3g kaip reikiant.bet kotelis smagus.minijai geraiXrapas rašė:Turiu lygiai tokį pat...diagnozė- Lightairis rašė:o mano cia ul ar l?
http://www.byron.at/index.php?page=deta ... ailId=8051
Bet kotelis gan smagus, ar ne?