isiruosiai izvejyba,ir sutikai pirma zmogu kuris yra moteris,nesiseks 

net porciju?Vobla rašė:.. jai vaziuju i zukle, su kompanija, liepiu visiem issiimt visus zuvies konservus, ar kepta zuvy.. ner kitokio maisto pietum, reiskias be maisto.. Yra buve tokiu atveju juk sedi zvejoji nifiga niekas nekinba.. apsidairai, lapnoja koks draugelis sprotus atsisedes.. Vaziuoji i zvejyba jokios zuvies is namu..
o as visada prieš žvejyba stengiuosi, kad kameroj žuvies nebūtu, išvakarėse valgau zuvi, nes jei lieka kameroj, retai ,kada grižtu su laimikiu.Rolas rašė:Atsimenu, pries vienas varzybas su kompanionu atsidare silkes kibireli patvarkem, kiti musu komandos nariai mums priekaistavo, kad zvejyboje zuvi valgom...Ir ka, ogi mudu abudu, kurie valgem zuvi- vienas buvom antras, o kitas trecias... Va, tau ir nevalgyk zuvies... O gal butume buve pirmas ir antras???
o jeigu neparneštum kada laimikio ir nesukištum i kamera, tai jin 100% liktu tuščiaegiduks rašė: ...nes jei lieka kameroj, retai ,kada grižtu su laimikiu.
Ramūnai, visiška teisybė ,kibo vakar ,kibs tik rytojRamaZ rašė:Aš tai važiuoju į žūklę - liepiu visiems išsiimt visą alų, degtinę ir vyną. Tada tie kiti mane primuša ir išvažiuoja vieni![]()
O jei rimtai - tai kažkaip pastebėjau, kad visokie prietarai nelabai veikia - yra labai daug aplinkybių nuo kurių priklauso kibs arba ne. Pagrinde nekimba savaitgaliais ir šventinėmis dienomis. Ar aš klystu?
Kad greiciau atvirksciaiBigBull rašė:jei važiuojant žvejot pamatai daug kačių bus daug žuvies
...reiskias vakar jau buvai pageves zuvu, tai siandien nesitikek...Vitolis rašė:Jei tuštinantis bado kažkur šiknaskylėj, viso gali būt, kad vakar skubėdamas valgei žuvį
Tu gal anksčiau kiaunę išleisk namolio prieš rybalką. Tada ir seksis.pensininkas rašė:man tai pvz pastaruoju metu kazkaip su laukiniais zverim, stirnom, briedziais, kiaunem, lapem ir panasiai. jei varau zvejot ir pamatau viena, ar daugiau, situ gyvuliu, tai grisiu be zuviesgal reik pradet medzioklini sautuva kartu veziotis?
Aš negaliu sugrįžti į Jamaiką,p.arturas rašė:100% veikia
kuo daugiau ikalsi-tuo maziau pagausi.
net ir kupiskio spa-mytas tai irode, nors ten nebuvau.
nu ne Erlickas lyg ir...Vitolis rašė:Aš negaliu sugrįžti į Jamaiką,p.arturas rašė:100% veikia
Nes niekada tenai ir nebuvau,
(J.Erlickas)
ir gerai, kad nebuvai, nors niekas pesimistinem nuotaikom sventes negadinop.arturas rašė:100% veikia
Žodžiai tai jo, bet V. Kernagis tuos žodžius po svietą paskleidėSauliusM rašė:nu ne Erlickas lyg ir...Vitolis rašė:Aš negaliu sugrįžti į Jamaiką,p.arturas rašė:100% veikia
Nes niekada tenai ir nebuvau,
(J.Erlickas)
p.arturas rašė:100% veikia
is kur tas seksis, jeigu kiaune isleisi ?Vitolis rašė: anksčiau kiaunę išleisk namolio, tada ir seksis.