Dėl vetavimo tikrai nesiimsiu siūlyti

, tačiau
kadangi tokį būdą esu išbandęs pats, esu įsitikinęs, kad su
džerkbaitu gautasis masalas turi mažai ką bendro... Pagrindinė džerkbaito savybė- po staigaus truktelėjimo atlikti šuoliuką į vieną arba į kitą šoną, tuo tarpu už uodegos prikabintas vobleris traukiant pradeda suktis apie savo ašį, staigiau truktelėjus išvis iššoka iš vandens, vienu žodžiu, elgiasi visiškai nenormaliai... Kažkas panašaus turbūt būtų, jei pabandytume Mepps uš trišakio prikabinti

. Yra, tiesa, keli džerkbaitų modeliai, tame tarpe ir Aisės, su liežuvėliais galinėje dalyje, bet jų paskirtis tik stabilizuoti labai ilgo masalo darbą jam kylant į paviršių pauzių metu.
Bet kokiu atveju straipsnis parašytas, autorius teigia šio būdo pagalba prigaudęs gerų lydekų, galbūt, taip ištiesų taip net ir buvo, o tikėti juo ar ne- čia jau kiekvieno mūsų reikalas

Aš pabandžiau, dėl to netikiu, bet galbūt netinkamo modelio voblerį pėmiau, arba traukiau ne taip. Būtų malonu,
Tuomahaukai, jei to straipsnio nuorodą mesteltum, gal perskaitęs išsklaidyčiau savo abejones
Tiesa, vėlgi iš patirties: viena iš vartiklių, rusiška "Lena", man pasidarė žymiai kibesnė ežere, kai būtent atsukau ją "uodega į priekį"