Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #313901   liorenas
 25 Spa 2011 16:47
O pvz YOKOHAMA negirdetos? :oops: nu nezinau, as jas atidroziau per ziema, ir per vasara... :oops: taip, smerkit, bet neturejau pinigu vasarinem... :oops:
tai zodziu, man jos visai neblogos pasirode... :roll: gal as cia vrieda visiska sustumiau, gal kolegos tokiu lievu firmu padangu neperka, nu bet man kaip varguoliui visai ju pakanka... :roll: ir per metus vazinejimo jos labai mazai nusidevejo...aisku, i testus as neziuriu, ne expertas...
nu cia siaip pasiuliau... :roll: :-D
 #313904   vava
 25 Spa 2011 17:10
YOKOHAMA 205/55R16 91Q ICE GUARD IG30 - 321 lt

brangesnes padlos
 #313914   vyrgaz
 25 Spa 2011 18:21
Tadunce rašė:Lauri, tai buržujus tu, kad tokias perki ir dar vasarą trini :-D
Aš dvi žiemas atvažinėjau su Yokohama R14 padangom..protektorius beveik nenusidėvėjo..t.y buvo apie 10mm gylio naujų..kai pardaviau bulką, tai ir tas padangas atidaviau..protektoriaus dar kokie 8mm buvo likę..O mokėjau tik po 165 berods..Draugas melgoj dirbo tai paderino kainą ant 20t..
 #313915   p.arturas
 25 Spa 2011 18:30
vava rašė:YOKOHAMA 205/55R16 91Q ICE GUARD IG30 - 321 lt

brangesnes padlos
cia kokiai masinai?
ziema gali ir biski aukstesnes uzsimaut, koks comas lisnas po dugnu atsiras.
 #313926   liorenas
 25 Spa 2011 19:24
na pas mane yra R15 195/65, tai ju kaina buvo apie 185 lt, bet is pazystamo kadangi pirkau, tai padare po 170... :roll: tu matai, o as galvojau kad cia kokia nezinoma firma... :oops: mokytis ir mokytis... :-D
aisku pagal vavos razmierus, tai kaina soksta unt karto...geriau pirk mazesnius barabanus ir aukstesnes padangas...minksciau vaziuosi... ;-)
 #313943   p.arturas
 25 Spa 2011 19:46
mazesni ne visad tilps ant suportu. o ir poziuris toks pasenes 20m.
padangu galima ir maziau zinomu/isreklamuotu musu salyje issirinkti. priklausanciu zinomiems gamintojams.
zmonai isrinkau sitas
http://www.padangos.lt/?we=padanga&h=117961
kelly priklauso goodyerui, naudoja geras tecnologijas ir buvusi gooyero protektoriu.
tokiu gamintoju daugybe, kad ir sava.
reikia tik pasidomet.
kitajaus ir postsovietiniu nereikia imt, medved, belshina... nes bus va taip http://images.demotyvacija.lt/media/dem ... 931721.jpg
 #313947   Tironas
 25 Spa 2011 19:49
aha, pasakyk kad barum normalios padaangos, hankook ir pan? apie rusiskas tai aplamai net prasitart nereikejo. na bet jei zmogui atrodo kad rusai moka kazka gamint ( zinot apie ka as) tai gal ri padangos sueis, ypac ziemines, nes rusijoi gi ui kokios ziemos, kaip anie gali nemoket gamint geru zieminiu padangu?
 #313951   Wytux
 25 Spa 2011 19:53
Ir vel ta Tirono nemeile viskam kas pagaminta rusijoje ..... :?
 #313956   p.arturas
 25 Spa 2011 19:59
Tironas rašė:aha, pasakyk kad barum normalios padaangos, hankook ir pan? apie rusiskas tai aplamai net prasitart nereikejo. na bet jei zmogui atrodo kad rusai moka kazka gamint ( zinot apie ka as) tai gal ri padangos sueis, ypac ziemines, nes rusijoi gi ui kokios ziemos, kaip anie gali nemoket gamint geru zieminiu padangu?
prasitart tai tau nereikejo.
gal salmo jau padangas gamina, busi suinteresuotas toki branda stumt (zino visi apie ka as).
nokianus rusai kepa dabar, tai jie geri nokianai ar rusiski?
barum pvz pats turiu, barum bravuris 4x4 vasarines, ir pagal testus liuks ir eksploatuojant, ypac nustebino slapiam kelyje.
 #313963   Tironas
 25 Spa 2011 20:39
oi artistai jus, nufotkinkit man tas rusiskas padangas rusisko brando ziemine guma ir papasakokit kaip sekmingai pravazinejot sezona. jei nokian gamina rasijoi , tai tik mojuodama bizunu. nors kazkaip nenori zmones nei rusijoi rinktu bmv nei dar kazko imt. kazin kodel?

kalba eina apie ziemine guma ar vasarine? vasarine tai pofig. is bedos dar ir barum sueis, bet kad zimai kada gyvenime imciau barum ir panasu suda... nors kaip minejau, yra zmoniu naudojanciu rusiskus daiktus, ir lada kazkas produkcija perka...
 #313969   Wytux
 25 Spa 2011 20:47
Ant seno merso turejau Belshynas sumontuotas- su jom pirkau su jom ir pardaviau, pravazienjau pora/trejeta ziemu ir nieko :donknow'
Nieks nesako, kad tai geriausios padangos, bet kazkodel rosijos zmogeliai ziema ir vazineja , ir zvejoja- sugeba ir skyles su barnauliais prasigrest, ir koju su kokiais Roksais nenusala .. ir nepaskayciau kad butu labai nelaimingesni is gyvenancius siek tiek y vakaru puse, gal net atvirksciai :roll:
 #313975   ramass
 25 Spa 2011 21:07
Tironas , nevadink kitu artistais , tuom neisitikines. Barumai pries metus atliktuose bandymuose (aisku ne Lietuvoj) geriausiai pasirode esant itin slapiai , ar slapiu sniegu padengtai trasai. Beje , pats nudevejau ir vasarinius ir zieminius Michelin'us , bet Barumai kuriuos po ju uzdejau , maloniai nustebino. Tikrai buvau ne ka mazesnis pesimistas , kai juos pasiule , bet... . Tai , kad nepabande , nesakyk.
 #313990   hamis
 25 Spa 2011 21:37
p.arturas rašė:ka cia tam pypt aiskinti, bile ilyst apsaukt ir dingt porai savaiciu. pypt tipas.
ale koks jautrus ir arsus pasidares. tokie nuotaikos pokyciai daznai pasireiskia koksa vartojant :-D
va maximoj akcija padangoms 30% pirkit ir galvos nesukit :[anuol -:kiwl :/brazasista
 #314008   hamis
 25 Spa 2011 22:05
vava rašė:o kazi maximoj yra kokiu nokian'u?????????
kiek pas save prie namu maciau tai ten greiciau dviraciui tinkamos. gal didesnese yra platesnis pasirinkimas nzn.
esu kazkada pirkes restauruotus michelinus uz 70lt padanga :-D menesi pavazinejau ir pardaviau su masina kartu. bet per ta menesi viskas ciki buvo.
siais metais nzn ka reiks mauti, nes kainos tai idomios. kazkaip nesinori daugiau nei 200 uz viena moketi ziemine.
 #314013   hamis
 25 Spa 2011 22:13
dar montavima dametus :D cia reikia susimesti visiems bendrai vietiniams ir nusipirkti aparata montavimo. atsipirks per pora sezonu.
gal kas nors placiau apie tas restauruotas papasakos? nes per menesi nespejau susipazinti artimiau.
apsimoka ten kisti pinigelius. kad nebutu poto, kad nusilups skura po pirmo rimtesnio stabdymo.
 #314019   p.arturas
 25 Spa 2011 22:35
hamis rašė:d
gal kas nors placiau apie tas restauruotas papasakos? nes per menesi nespejau susipazinti artimiau.
apsimoka ten kisti pinigelius. kad nebutu poto, kad nusilups skura po pirmo rimtesnio stabdymo.
yra teorija, kad su restauruotom pavojingiau vasara, del perkaitimo ir del to atsirandanciu pakitimu.
bet mano nuomone, tai geriau nenaudoti restauruotu.
 #314030   vyrgaz
 26 Spa 2011 04:43
Aš buvau restauruotas Matrix Ecotrack susidėjęs kadais ant golfuko, teko dėt tokias, bo išvakarėse buvau tą golfą ant šono pakelėj paguldęs, pirkau Rimi'oškoj po 92 lygtais, biudžetas buvo labaai ribotas, ir vairuotojas tik su 2 mėn stažu..po 1,5 metų man jos lopais išdilo..Nežinau, ar dėl važiuoklės kokių nors trūkumų, ar tokios tos padangos buvo..Važinėjau 3 ištisus metus, sumontuotos ant galo buvo..Aš galvoju, kad jei jau neišeina įpirkti naujų tai geriau naudotos padangos negu restauruotos..
 #314042   Tadunce
 26 Spa 2011 08:17
Mes kai paimam passat'ą prapūst dulkėm, tai negailiu, vistiek jam paskutinioji bus, ten restauruotos padangos.
Po keletos rimtesnių stabdymų (be ABS) pastebėjom, kad trūksta padangos protektoriuj kubelių kelių.. Po to karto stengiuos ramiau.. Nepatinka restauruotos
Prieš tai buvo visas protektorius nusilupęs kaip išklotinė..
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 178
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė