Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #395095   pensininkas
 09 Rgp 2012 13:39
Kalbasi dvi peroksidinės sekretorės (dabar jas vadina administratorėmis):
- Kiek tu algos gauni?
- 2200 Lt.
- Nu bl... Aš tai tik 1700...
- Tai gal tu šefui neduodi?
- Kaipgi, duodu.
- Hmmm... O į šokoladinę akį duodi?
- Duodu.
- O į burną?
- Imu.
- O nuryji, kai jis baigia?
- Taip.
- Aaaaa, dabar viskas aišku. Jis tau už maitinimą atskaito...
 #395114   KestasL
 09 Rgp 2012 16:07
SauliusM rašė:Kemzūra šaukia ant Jasikevičiaus ir Kalniečio:
- Baikit jūs vieną kartą kamuolius Valančiūnui perdavinėti!
Šie teisinasi:
- Tai kad jis geras "centras", treneri ...
- Geras tai geras, bet kad jis ant suoliuko sėdi!
;-var-var. ''plot :/braj; :/braj; :gutgut
 #395134   Rapolas
 09 Rgp 2012 18:56
Iš Kemzūros ataskaitos federacijai apie pralaimėtas lemiamamas rungtynes Rusijai...
Visą dėmesį skyrėme Varžovų lyderiams Fridzonui ir Kirilenkai, kuriuos sustabdyti daugmaž pavyko, tačiau neperkandome trijų "rusų" internacionalinės komandos derinių "du prieš du":
- žydų dailidė Blatas ir smegenų centras Mozgovas;
- bankininkas Švedas ir desantininkas Kaunas;
- burtininkas Chriapa ir cirkininkas Monia;
 #395135   Wytux
 09 Rgp 2012 19:06
Dar toki radau :

Grįžta Jasikevičius naktį namo,galvoja kaip čia reiks ryte išeiti,kad niekas napažintu.Užsideda perūką, akinius nuo saulės,valkatos rūbais ir eina,galvoja reikia patikrinti ar gerai užsimaskavo.Žiūri babulė gatvę šluoja,prieina ir sako:
-babute,a babute kiek valandų?o bobulė jam,Šarūnai aš ne bobulė,o tavo treneris Kęstutis Kemzūra
 #395962   Koollis
 13 Rgp 2012 13:01
giedriuzzz rašė:http://www.youtube.com/watch?v=BQFcs_nq ... r_embedded

Vo aparats. Tik naudojant kambarį paskui jaučiu visą dieną tektų rinkt žvynus :lol:

P.s. tiesa kaina jo http://www.zvejybosreikmenys.lt/papildo ... -skustuvas :roll:
Gal ir neblogas daigtas. As namie kerchery naudoju, ir kiemas kartu nusiplauna.
 #395980   Rapolas
 13 Rgp 2012 13:55
Koollis rašė: Gal ir neblogas daigtas. As namie kerchery naudoju, ir kiemas kartu nusiplauna.
"200Lt- elektrinis žuvies skustuvas, kuris žuvies skutimą pavers malonumu"...
O aš tai namie "naudoju" uošvienę.. ,ana ir kiemą kartu iššluoja :-D
 #395990   Rapolas
 13 Rgp 2012 14:40
SauliusM rašė:
Rapolas rašė:...namie "naudoju" uošvienę...
as tai sito "aparato" namie nenaudoju... pavojinga tai yra... as kazkaip saugiau jauciuos, kai tas aparatas uz 300 km...
O aš kaip tik saugiau jaučiuos, kai uošvienė šalia.. Įpratom prie vienas kito, aš prie šluotos ir žuvienės, o ji prie mano keisto būdo ;-)
 #395996   Rapolas
 13 Rgp 2012 15:05
SauliusM rašė:netycia patarle prisiminiau, kad suo ir kariamas pripranta... :roll:
paragautum mano uošvės sibirietiškų "pirožki s kapustoj" ,ar tik neužsinorėtum ir pats uodegos pavizgint ;-)
 #396003   Edosius
 13 Rgp 2012 15:41
Rapolas rašė:Kiekvieną aparatą reikia laiku įjungti ir neužmiršti laiku išjungti,
Ta tema prisiminiau vieną anekdotą.. :lol:

Vyras išvykdamas į ilgalaikę komandiruotę instruktuoja žmoną:
-Būk gerutė, jei norėsi sekso, nupirkau tau sexshope robotą. Tik ištark: "JULIAU, PAS MANE", ir jis viską atliks...
Žmona: -Kaip tu galėjai taip apie mane pagalvoti, aš negalėčiau būti tau neištikima net su robotu...
Vyras: -Nenori, kaip nori...
Vyras išvyko. Po dviejų savaičių moteris mąsto: Juk gaila, kai pinigai išleisti, o praeinant pro šalį vis už akių užkliūna "Julius"... Ai, gal pabandysiu...
-"JULIAU, PAS MANE"...
Robotas įsijungė...ir prasidėjo...8 valandos nenutrūkstamo sekso...moteris visiškai praradusi jėgas ir galimybę priešintis galvoja kaip čia tą robotą išjungti. Tačiau nežino ką reikia pasakyti... Šiaip ne taip prišliaužia prie lango (robotas iš paskos)
ir pamato kiemsargį...
-Petrai, Petrai...Turiu prašymą už butelį...šūktelk: "JULIAU, PAS MANE"...
Petras: - "JULIAU, PAS MANE"...
... Po pusantro mėnesio grįžta vyras ir nustemba - kiemas pilnas šiukšlių, laiptinių durys sulaužytos, nei vieno kaimyno nesimato...kaip po karo...
Staiga iš už kampo išlenda kiemsargio Petro galva ir šautuvo vamzdis...
Vyras ir klausia: - Petrai kas čia atsitiko? Kur dingę visi?
Petras: ŠA, BL*T! KUR VISI NEŽINAU...BET JULIUS KAŽKUR ČIA...
 #396038   SauliusM
 13 Rgp 2012 18:53
Rapolas rašė:Kiekvieną aparatą reikia laiku įjungti ir neužmiršti laiku išjungti, tuomet jo tarnavimo laikas pailgėja (čia iš vienos instrukcijos pažodinis vertimas) :-D
prasom pateikti konkretaus aparato isjungimo instrukcija :-D tipo po morde ciajnikom ar kaip?
 #396069   Rapolas
 13 Rgp 2012 20:00
Temsta.. Parlinguoja įkaušęs Petras namo… mato atlapotas namo duris, o tarpdury- uošvė rymo su šluota į staktą atsirėmus...
Petras, prisiartinęs prie slenksčio:
- Mamuk ,šiaip šlavinėjatės ar paskraidyt užsimanėte?
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 144
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė