Jo .. tu bet kuria masina kai paiimi tai jai paskutinioji ne uz kalnu ......
I'M #1 SO WHY TRY HARDER
platesnes ir zemesnio profilio geriau ciuozia posukiuose, net rucniko nevisada reikiavava rašė:YOKOHAMA 205/55R16 91Q ICE GUARD IG30 - 321 lt
brangesnes padlos
O kas domina?Wytux rašė:Vitoli, papasakok apie savo uazika ...
Tai kad neraik josios remontuot. Apart stabdžių kalodkių ir priekinių ratų cilindriukų rem. komplekto, dar nieko ir nekeičiau. Tepalai+ filtrai neskaičiuoju. Dar padangas pernai žiemines nukaliau. Va pagrindinė investicija ir buvo. Nepigios, bet gęros. Daugiau nieko. Pilu benzą ir važiuoju. O važiuoju nemažai.Per metus apie 20 000km. Laiko tai turiuWytux rašė:Pagrinde explotacijos/remonto kastai, kiek ryja, ar visada davziuoji ten kur reikia...
Bijok dūmą užtraukt važiuojant, bijok, kad kokio nuotėkio nebūt, variklis daug greičiau pareina, o ir vietos dafiga užims bakas. Dujų kategoriškai niekad nedėčiauWytux rašė:Cia ka turetu reiksti?Vitolis rašė:...Dujų tikrai niekad nedėsiu. Saugumas svarbiau. ....
Kėdainiuose viens žmogeliukas, mačiau, važinėja su elektriniu..Bendradarbis pasakojo: kilo į kalniuką su mašina, žiūro, diedas į ta pačia krytptim nemindamas varo su dvirka..Tik vėliau suprato, kad ans akumuliatorinį apsižergęs po miestą lėkioja..Skumbrotas rašė:Ar yra čia kas važinėjantis elektriniu dviračiu![]()
Vasara gan daznai pralekdavauSkumbrotas rašė:Ar yra čia kas važinėjantis elektriniu dviračiu![]()
Čia su savo ar nuomodavaiBratka rašė:Vasara gan daznai pralekdavauSkumbrotas rašė:Ar yra čia kas važinėjantis elektriniu dviračiu![]()
![]()
Draugas prekiavo ir nuomuodavo,tai duodavo jis man,uzpraeita visa vasara turejau,sia ir paimdavau kai noredavau,smagus daikciukas su pakrautu akumu apie 30km nuvaziuoji(cia grynai nemindamas pedalu,vien akumo pagalba),jegos turi budavo kad ir dviese uzsiropsdavomSkumbrotas rašė:Čia su savo ar nuomodavaiBratka rašė:Vasara gan daznai pralekdavauSkumbrotas rašė:Ar yra čia kas važinėjantis elektriniu dviračiu![]()
![]()
Jei tas prekybininkas turi www mestelk i PMBratka rašė: Baik juokus,nereikia
bet uztat turiu pilna foruma broliu saunuoliu mazuliu kurie pasirenge padet sunkiais momentais ir apsviest mane visais gyvenimo klausimais katru as dar nezinauhipy rašė:tokiu paprastu dalyku nezinai
kazkaip nesueina man galai....Bratka rašė: Draugas prekiavo ir nuomuodavo,tai duodavo jis man,uzpraeita visa vasara turejau,sia ir paimdavau kai noredavau,smagus daikciukas su pakrautu akumu apie 30km nuvaziuoji(cia grynai nemindamas pedalu,vien akumo pagalba),jegos turi budavo kad ir dviese uzsiropsdavomir traukdavo normaliai,isibegeja mazdaug iki 35km/h,cia irgi nuo daug ko priklauso,nuo svorio,nuo oro salygu ir t.t....
Nezinau kaip ten is tikruju turi buti ir pagal kokius reikalavimus,bet vazioja jie kuo puikiausiai ir neminant pedalasu,jo kaip ir sakei ten gal i mopedo ir dviracio hibrida kazkas panasaus,nera jis aukstas ir didelisvava rašė:kazkaip nesueina man galai....Bratka rašė: Draugas prekiavo ir nuomuodavo,tai duodavo jis man,uzpraeita visa vasara turejau,sia ir paimdavau kai noredavau,smagus daikciukas su pakrautu akumu apie 30km nuvaziuoji(cia grynai nemindamas pedalu,vien akumo pagalba),jegos turi budavo kad ir dviese uzsiropsdavomir traukdavo normaliai,isibegeja mazdaug iki 35km/h,cia irgi nuo daug ko priklauso,nuo svorio,nuo oro salygu ir t.t....
elektriniai dviraciai negali vaziuot greiciau nei 24km/h. stovi ribotuvai. tokie yra europiniai reikalavimai. arba pas draugeli tai yra nelegalscina kazkokia kaip nors patyliukais atvezama is neaisku kur.
gal ten kazkas panasaus i mopeda?
Nes Europoje gaminamuose normaliuose el dviraciuose pedalus reikia mint bet kokiu atveju. tik tu turi pasirinkima - aktyvuot motora ar ne. tai daroma mygtuko paspaudimu. Buna net kelios padetys variklio aktyvavimo (max ar puse jegos)
Ijungtas motoras veikia tol, kol mini pedalus. Nemini - atsijungia.
Jo mintis yra ta, kad minimaliomis zmogaus pastangomis galima pasiekti nebloga vidutini greiti, o taip pat zenkliai lengviau iveikti ikalnes.
po kiek ?vava rašė: parduotuvej italiski stovi....