Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #396291   Nerius
 14 Rgp 2012 12:31
Atbėga mažasis Vovačka pas mamą.
Mama užsiėmus, tvarkosi, laukia svečių.
Vova: - Mama mama!!! Nori eilėraštuką pasakysiu?
Mama: - Vovačka palauk, tuoj svečiai ateis prie jų galėsi pasakyti. Na po kiek laiko susirenka svečiai, visi tvarkingai susėda, mama atneša kėdę, pastato ant jos Vova ir garsiai paskelbia, kad jos atžala dabar padeklamuos eilėraštuką. Visi nutyla.
O Vovačka pradeda deklamuoti: Moja mama vertaliot - vsem dajot a pape vot (parodo špygą)
Tėvas susinervija: - Sūnau ką čia šneki kaip tu drįsti taip kalbėti?? Vova: - Papa tože vertaliot - Vsex jebiot a mame vot (parodo špygą)
Sesutė Lena: - Vova Vova, raminkis! kaip tu čia prie svečių kalbi???
Vova: - Lena tože vertaliot - Kurit pjot i v rot beriot.
Tada auklėti bando bobutė, bet ir vėl Vovačka randa ką pasakyti: - Baba tože vertaliot - atjebalas smerti ždiot.
Neiškentęs diedukas pradeda kažką veblenti.
Vova: - Died tože vertaliot - x*j vesyt a tolku vot (vėl rodo špygą) Na pagaliau Vova buvo nukeltas nuo kėdės, nuvestas į kambarį ir paguldytas lovon...
Vova: - Vova tože vertaliot - napizdel i spat idiot.
:grin:
 #396314   Massena
 14 Rgp 2012 13:13
Ateina senas senas senučiukas į viešnamį sako:
- Duokit man mergaitę...
- O kam jum? Jum jau paskutinioji greit...
- Na žinot bent laimingas mirsiu, - nuveda į kambarėlį, ateina mergaitė, sako :
- Na, seni, renkis, - seniukas nusirengia rūbus susilanksto tvarkingai, ant kėdutės pasideda... Mergiotė tik už rūbų ir pyst pro langą, senis stovi apšalęs sako:
- Ėėėė, o tai kaip aš namo eisiu be rūbų?
- Aš tave per valandą taip pamylėsiu, kad tau rūbų nebereikės, o morge duos kitus, - seniukas sako:
- Na gerai tuomet renkis pati, - mergiotė nusirengia, senis jos rūbus pro langą irgi tik pyst.
- Ė, seni ką čia darai? Man tai rūbų dar reikės!
- Kol tu man švampalą pastatysi, tai tavo rūbai senai bus iš mados išėję!
 #396548   Sokratas
 15 Rgp 2012 09:06
Skridžas rašė:Есть такие люди, к которым хочется подойти, взглянуть в глаза, обнять за плечи и ласково спросить: "Как же ты живешь, без мозгов-то?"
:-D :-D :-D
 #397097   Wytux
 16 Rgp 2012 21:49
nu jei tikrai butu 14+ ir 16+ tai neeilines, o dabar dvi po ~5kg , mokamam tvenkiny ir dar klausimas ar jisa jas pagavo, nes rinkimai ne uz kalnu kaip ir .... ar tik nebus piaras ?
 #397117   Vegys
 16 Rgp 2012 22:01
vyrgaz rašė:
SauliusM rašė:man tai cia kaip ir viskas ok su tuo Kirkilu, tik panasu kad ans mokamam prude gaude ir apie tai nutylejo. gal net sitam: http://www.dideleszuvys.lt/
Šitam su spiningu negalima.. :donknow'
Kaip tai negalima spiningu ? Galima. Tik žuvies imt negalima. Net fotkintis atsistojus su žuvim negalima.
Šiaip žinau kur jis Dzūkijoje (ežere) gaudo (bent jau sesers vyras yra sutikęs). Ale abejoju ar čia ta vieta. Pats ten negaudęs, tai nepažįstu vietos ...
O svoris tai rimtai ko gero svarais. Ale žuvys vis tiek gražios.
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 144
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė