Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #327238   Wytux
 17 Gru 2011 18:03
6tas turetu likti pikc dvieju duru .... 4riu nesiziuri .. nei 5tas, nei 7as....
 #327496   hamis
 19 Gru 2011 12:05
dar tiksliau ir tie ir anie nusiziurejo nuo merso. mersas pirmas sukure pirmaji 4duri coupe modeli (CLS)
 #327570   vyrgaz
 19 Gru 2011 16:38
Gal pažįstat kas kokį auksarankį, katras sugebėtų porą varžtelių su "išmalta" žvaigždine galvute, atsukti nuo plastmasinio Peugeot variklio galvos dangtelio? Arba gal žinot kokį gudrų būdą tokiai problemai spręsti (kitos mašinos pirkti nesiūlykite :) )..Tais varžteliais prisuktas babinų blokas, keturi išsisuka, a tie du niekaip..Vieta tokia delikatna, nei pavirinsi, nei ką..Manęs šū..rankiu neišvadinkit, su tokia pramoga jau nusipirkau..Geriausia kad, iš Kauno ar rajono būtų.. :roll:
 #327583   Wytux
 19 Gru 2011 17:37
Lupi nafik ta plastmase, atsuki varztukus, nueini i srota ir nusiperki kita plastmase ir du papildomus varztukus.....
 #327585   vyrgaz
 19 Gru 2011 17:43
Wytux rašė:Lupi nafik ta plastmase, atsuki varztukus, nueini i srota ir nusiperki kita plastmase ir du papildomus varztukus.....
Ta plastmasė yra babinų blokas- šrote kaina 250lt, nauja 400lt.. :ruko
 #327599   vyrgaz
 19 Gru 2011 18:21
"Pasiskolinau" foto iš interneto..Bendras vaizdas toks (į rodyklę nekreipkit dėmasio):
Paveikslėlis
Varžteliai yra čia:
Paveikslėlis
O jais prisuktas tokis dalykėlis:
Paveikslėlis
 #327601   savas
 19 Gru 2011 18:49
Jei neina normaliais budais issukt (tipo su astrio kokiom replem suspaudus) yra keli budai, tik reiks arba turet, arba pasidaryt "instrumentelius". Kiek supratau, varzteliai su istatoma zvaigzdes formos skyle. Jei ana ismalta, imi vienu numeriu didesne galvute, su kokiu dremeliuku uzastrini zvaigzdes kampus is tos puses, kad atsukant isikirstu i varzto metala. Astrinant sumazes ir zvaigzdes dydis. Tada istatai i varzta, stuksendamas plaktuku suki... Stuksenimas padeda atitrukt uzkepusiems sriegiams ir galvute isikerta ir nebepraslysta tuo paciu... Jei toks ciudas nepadeda, teks grezt skyle varzte ir naudot spec. issukimo pizdukus (panasus principas kaip darant sriegi, tik i kita puse). tokiu komplektuku gali nusipirkt - ner brangus. Arba paprasciausiai nugrezt varzto galvas ir nuemus dangti, issukt varztus replem. Tik greziant neuzkaitint varzto, bo issilydis plastmase.
 #327606   Wytux
 19 Gru 2011 19:30
Dar galima pameginti 'dvieju hamu' principa.... zvaigzdute (nauja, nesudrozta) istatai i 'tresciotke' (ne i atsuktuva) ir vienas hamas uzgula ja spausdamas vos ne visu kunu, o kitas bando sukti - dazniausiai toks variantas uzkabina ir pasiseka issukti, na nebent ten jau visiskai sudubasinta ta zvaigzdute varzte.
 #327637   vyrgaz
 19 Gru 2011 21:09
Tai kad ten jau apvalu..Reiktų gal su kokiu tai būdu padaryti griovelį, kad platus plokščias atsuktuvas tilptų..Savom rankom nieką nepadarysiu, nes mano garažas yra daugiabučio kiemas..Vat užtat ir reikalingas auksarankis meistriukas.. :roll:
 #327695   pensininkas
 20 Gru 2011 08:49
man atrodo, vyrgaz, reiktu tau pradet ieskotis kitos auto. per daznai cia pradejai rasinet, klausinet kas kaip :lol: net ir Skridz cia retas svecias patapo :shock:
 #327699   Antas
 20 Gru 2011 09:03
savas rašė:Jei toks ciudas nepadeda, teks grezt skyle varzte ir naudot spec. issukimo pizdukus (panasus principas kaip darant sriegi, tik i kita puse). tokiu komplektuku gali nusipirkt - ner brangus.
nevark ir iskart eik prie sito - labai geras dalykas, komplekte buna keli dydziai su atvirkstiniu sregiu. padarai skyle pagal issukimo prietaisa ir suki taip, kad uzsuktum, o tau varztas atsisuka, pagelbejo ne karta.
 #327812   vyrgaz
 20 Gru 2011 17:40
pensininkas rašė:man atrodo, vyrgaz, reiktu tau pradet ieskotis kitos auto. per daznai cia pradejai rasinet, klausinet kas kaip :lol: net ir Skridz cia retas svecias patapo :shock:
mat šitą tik nuo rugpjūčio turiu, tai pakol visi paslėpti gedimai pastvarkys, tai laiks nuo laiko ir parašinėsiu..
Kiek aš jau čia prisiskundžiau..tik dėl grotuvo ir pastaroji bėdelė..cd grotuvą originalų įsidėjau, tai problema išsisprendė, o atsukus varžtus prie to pačio ir apsukų šokinėjimas pasitvarkys, bo galėsiu žvakes pasikeisti..
Prieš tai 4 metus oooo 80 turėjau, nesiskundžiau niekuo..Išvada- pirkit bulkas :!: :)
 #328313   Skridžas
 23 Gru 2011 09:08
Šiandien ryte pažadino šaižus pastovaus garsino signalao garsas,kadangi aš esu ramus kad ne mano visai i galva nešovė kad visgi maniškės tai yra Dovilės karaputkė (mazda 323) žodžiu klėma numovau,bet uždėjus po valandos niekas nesikeičia signalas yra ir labai geras,kaškaip šaltis paveikė.

ka *PYP* daryti tokiu atvėju ?:roll:
 #328314   Vegys
 23 Gru 2011 09:13
Tokiu atveju :
- duodi Dovilei bumerį - lai važiuoja į darbą (jei bumeris užsikuria prie tokio šalčio :) )
- skambini į signalizacijos firmą, klausi kaip aną atjungt
- skambini savo direktoriui, sakai, kad šiandien pavėluosi
- atjungęs signalizaciją važiuoji pas meistrus, palieki mašiną, o pats į darbą keliauji gan įprastu būdu - su mikruške.

:roll:
 #328315   Skridžas
 23 Gru 2011 09:18
Tiesa signalizacija išimta nebent liko kokis laidas jos :?

p.s Vegi va tavo patarimu tei nereikia,nes tokie kurie nežino kur pas juos akumulatorius.. tfiu... :liež-uvis
 #328318   SauliusM
 23 Gru 2011 09:26
pensininkas rašė:- skambini 118 ir issakai iskilusias problemas.
a cia kas, koks paguodos telefonas ar siaip seksas telefonu?
 #328319   Agis
 23 Gru 2011 09:29
Skridžas rašė:Tiesa signalizacija išimta nebent liko kokis laidas jos :?
Blemba, o aš ir nežinojau, kad laidas gali kaukti be signalizacijos :roll: Ant kiek laidų gamintojai pasistūmėjo pirmyn :shock: :-D
 #328320   pensininkas
 23 Gru 2011 09:29
SauliusM rašė:
pensininkas rašė:- skambini 118 ir issakai iskilusias problemas.
ar siaip seksas telefonu?
moteriskes su stazu, bet jau baigusios karjera, todel labdara uzsiima
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 178
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė