Kad kaip tik ~ 5k kelvinų geriausiai šviečia, ar tai 4.3k, nu tipo balčiausia šviesa, o mažyn- geltonėja. Didyn - mėlynėja iki tam tikro lygio
A fish is too valuable to catch only once!
kam man zinot, kai tu esiSauliusM rašė:A tu pats bent zinai ka tie K (Kelvinai) reiskia? bene kasnors tai matuoja kurnors TA metu?
pezi bele tik pezet...Antas rašė:kam man zinot, kai tu esiSauliusM rašė:A tu pats bent zinai ka tie K (Kelvinai) reiskia? bene kasnors tai matuoja kurnors TA metu?![]()
pas mus nematuoja, uz musu matuoja ......
paziurek i save pirma pries pezedamas .......SauliusM rašė:pezi bele tik pezet...Antas rašė:kam man zinot, kai tu esiSauliusM rašė:A tu pats bent zinai ka tie K (Kelvinai) reiskia? bene kasnors tai matuoja kurnors TA metu?![]()
pas mus nematuoja, uz musu matuoja ......
pakol lazeriu vietoj lempu nenaudoji, tai niekaip...sonca rašė:Antai Tu man durnam paaiškink kaip priklauso šviesos srautas nuo šviesos spektro.
tu man durnam paaiskink prie ko cia sitas ir ksenonnines lempos?sonca rašė:Antai Tu man durnam paaiškink kaip priklauso šviesos srautas nuo šviesos spektro.
"Automobilis bus gaminamas Vokietijoje, Vengrijoje ir Kinijoje. " - gal tada geriau kokia nors Škoda ?Wytux rašė:Mersas ir nebloga Golfa prades gamint![]()
O su vienu varžtu nemėginai/Tadunce rašė:Tiek su civicu, tiek su pežu buvo po vieną ratą su trim varžtais. Susukdavau ketvirtą, bet prasisukdavo, tai nekreipdavau dėmesio, nė karto neatsisuko neplanuotai