Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #415906   SauliusM
 18 Spa 2012 21:05
oi pliat... o jus Gangnam style originala mate esat? as tai esu kazkada beveik 3 savaites sitam Seulo rajone (Gangnam) pragyvenes, tai zinodamas originalo potekste ir matydamas parodijas tai vos kelniu neprileidau. nes nu tai kas vyksta Gangnam reikia isgyvent :lol: naturaliai zvengiau 15 minuciu isterisku juoku. zmona net atejo paziuret kas vyksta.
 #415950   Sokratas
 19 Spa 2012 06:00
http://www.lrytas.lt/lietuvos-diena/kri ... kliuvo.htm

tokiem reikėtų išduot pichiškai nesveiko pažymėjimą ir .......
O kas ir ?
Ir nieko, juk jie vistiek važiuos, jei į durnyną neuždarysi, arba kol ko mirtinai nesuvažinės......
 #416120   Sokratas
 19 Spa 2012 18:54
na žinai, ten su tuom vėmimu tai fuuuu...................

Man panašiai yra buvę jaunystėj Vilniuje, Žemaičių aludėj. Neseniai buvau baigęs mokslus ir jau darbavaus Mažeikiuose.
Nuvykau pas paną pasisvečiuot Vilniun.
Nuėjom aludėn... Kaip dažnai būna jose, prispyrus reikalui, nuėjau tualetan, atlikau savo reikalus ir jau artėju prie durų, staiga jos prasiveria ir tiesiai ant manęs čiurkšlė alaus maišyto su kiaulės kojom, kaip tam vidiake. Laimė tik tokia , kad ant veido nekliuvo. ...
Tvarkiau, valiau rūbus vandeniu po to ilgai, kad galėčiau iš tuliko išlyst panašus į žmogų. Panelė jau buvo susirūpinusi , kur aš prapuoliau...
Kiek įmanoma susitvarkiau ir grįžau...
Buvo žiema, ir lauke buvo virš 20 laipsnių šalčio. tai nesunku įsivaizduod koks aš grįžau pas jos tėvus, nes buvau atvykęs ne vienai dienai ...
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 144
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė