Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #419752   MINDULE
 04 Lap 2012 23:19
Vegys rašė:Pats "susipažinai" su Sandy ar praėjo šonu ?
Vis dar pazhindinuosi, kai matau nukritusius medzhius, apsemtas gatves, kai prie benzo reikia laukti po 3 ir daugiau valandu... O del namu, tai niekas nenukentejo mano gyvenamoje benrijoje, tik va shiaip ir mano sala neblogai paplove, pazhystami liko be mashinu, kai kurie vis dar be elektros ir pan... pfu pfu pfu, bet jauchiuosi lyg turetume angela sarga, dabar tik padarinius reikia ishgyventi...
 #421555   Sokratas
 10 Lap 2012 14:54
Oi turėjo pinigs vertę:

,,Pigiausios prostitutės XIX amžiuje Šv.Stepono gatvėje kainavo 5 kapeikas. Maskvoje laisvo elgesio moterų paslaugos buvo daug brangesnės – kainos prasidėdavo nuo 15 kapeikų.

Legalus prostitucijos verslas Vilniuje gyvavo iki 1940 metų, kai po sovietų okupacijos buvo ištremtos 449 prostitutės. "

http://www.lrytas.lt/?data=20121110&id= ... =99&view=2
 #422584   saciokas
 14 Lap 2012 17:01
Из автомобильного форума. - Вчера на своей десятке разогнался до 200 км/ч. Посоветуйте, чем отстирать говно на сиденьях?! У меня велюр.

Sėdi vyras ir žmona, žiūri TV. Staiga vyrui šauna keistas klausimas:
- Brangioji, o tu galėtum pasakyti kažką tokio, kas mane tuo pačiu metu ir nudžiugintų, ir nuliūdintų?
Žmona sėdi, mąsto, galvoja ir:
- Žinai, mielasis, lyginant su visais tavo draugais, tavasis - didžiausias!....

Važiuoja vyras su žmona ir visą kelią pykstasi.
Staiga žmona priekyje, prie kelio, pamato dvi kiaules ir sako vyrui:
- O, žiūrėk, čia turbūt tavo giminės!
Vyras:
- Jo, uošvis ir uošviene...
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 144
  • VDS, VPS serveriai