Kažkada praeinantiems žvejams nuotaiką pataisydavo ant mano kėdės atlošo ušrašyta frazė "Šiandien kimba kitur" 

Šiandien kimba kitur...
cia turbut apie Diciup.arturas rašė:Mirsta mentas. Pakviecia jis zmona. Sako:
-Ar atsimeni, sedejai trys metus uz prostitucija? Tai va, tai mano darbas.
Pakviecia sunu:
-Ar atsimeni gavai 2 metusuz narkotiku platinima? Zinok, mano darbas.
Pakviecia dukra:
-Ar atsimeni buvai gavusi metus lygtinai? Tai va, irgi mano darbas.
O dabar noreciau kad ispildytumete mano paskutini nora: kai as mirsiu, apverskite mane ant pilvo ir ikiskite i uzpakali degancia zvake.
Visi pradejo protestuoti: Kaip tai galima. taigi tai nekrikscioniska!!
O jis: tai yra mano paskutini valia, padarykit!
na gerai.. Mire jis.. Zmona su vaikais ji pagulde ant pilvo ir iksio degancia zvake i uzpakali.. Stovi, liudi, verkia.
Staiga skambutis i durys. Zmona klausia: Kas ten?
-Policija! Gavome pranesima kad is lavono tyciojates!!
Mr. Nobody rašė:Kartą žudikas maniakas laimejo nacionalinėje loterijoje 10 milijonų.
Pasieme visus pinigus, apipurskė juos greitai veikiančiais nuodais ir paaukojo vaikų namams.
... žuvo 20 Seimo nariu, 3 merai ir 2 ministrai.
Vaikai nenukentejo.
O kodėl turi būt būtinai juokinga? Paprasčiausiai įdomi fotoVegys rašė:Kipas, įdomumui - kas čia juokingo ? Kažko matyt nesuprantu ...
Įdomios, juokingos nuorodos, anekdotai, pokštai ir t.t..... juk nedaznai matai batus su lydekos odos imitacijaVegys rašė:Kipas, įdomumui - kas čia juokingo ? Kažko matyt nesuprantu ...
Viskas ok. Tik nesupratau, kad čia lydekos odos imitacijaKipas rašė:Įdomios, juokingos nuorodos, anekdotai, pokštai ir t.t..... juk nedaznai matai batus su lydekos odos imitacijaVegys rašė:Kipas, įdomumui - kas čia juokingo ? Kažko matyt nesuprantu ...persiprasau jei kazkam tema sugadinau
5 metai jam tada buvo ;DEDVD rašė:ką rūko brolis?
Tamsta lygiai toks pat bezdžionė esi, kuris irgi prifarširuotas svetimų išsigalvojimų.marenas rašė:na tie uslimai,tai kausai,vien alah bar,kaip bezdziones.kaip suzaloja zmones tikiejimas primestas zmoniu izgalvojimu http://www.youtube.com/watch?v=w5rBDL0psDw
aga istokio pat gyrdziu.turbut is baznycios buvai gryzesMariusM rašė:Tamsta lygiai toks pat bezdžionė esi, kuris irgi prifarširuotas svetimų išsigalvojimų.marenas rašė:na tie uslimai,tai kausai,vien alah bar,kaip bezdziones.kaip suzaloja zmones tikiejimas primestas zmoniu izgalvojimu http://www.youtube.com/watch?v=w5rBDL0psDw
Think out of the box, tik gaila, kad tau, tai misija neįmanoma.