Jaunas ar tas su diedas su ūsais?
Šiaip tai jie iš Pasvalio ir aš juos puikiai pažystu
Tas diedas tai žiaurus bajeristas 
Šiaip tai jie iš Pasvalio ir aš juos puikiai pažystu

uztat rusu varo be akcento,nieko ateis ir i jusu kartos svente,kai senukai ismirs.lengva jum kalbiet.WooHoo rašė:Akcentas tai tragiškas. Ir ne lengvume paknist protą čia esmė. Mano nuomone, tokias pareigas užimantis žmogus turi bent normaliai mokėti kalbėti angliškai, gi vienas pagrindinių pareigų Lietuvoje užimantis žmogus. O dabar tik švelniai tariant gėda..
Kad nebūtų visai ne į temą - Lietuvos istorija trumpai
http://www.kroitus.com/wp-content/uploa ... radziu.png
jai taip gaila buvo,kam tokia brange pirko.Sky'us rašė:PazvejojoNuorda nei juokinga, nei anegdotas, tiesiog idomi.
http://tv.lrytas.lt/?id=13589348921358203054
dar prireikia kai rusu,rybalkas ziurim,nes amerikosiskos ,arba europietiskos,nepriliksta.WooHoo rašė:Kas iš tos Rusų? Mes jau n metų Europos sąjungoje, o ne SSSR. Šiemet dar ir jai pirmininkauti turėsime.
Aišku nėra blogai, kad moka Rusų, kai tai didžiausias mūsų kaimynas, bet ją beveik visi valdžioje puikiai moka, ko nepasakysi apie Anglų..
Aš ir pats puikiai kalbu Rusiškai, bet kai dabar pagalvoju - nebepamenu kada man jos realiai prireikė, neskaitant atvejų, kai Vilniuje su vietiniais ar turistais rusakalbiais tenka susidurti.
Ir tikrai labai laukiu, kol dabartinius valdžios žmones pakeis jaunesni, sumanesni ir be atsilikusių sovietiškų pažiūrų, gal tada pradėsim bent jau vytis Estiją..
kaip suprantu tamsta tai tau jo akcentas neuzkliuvo, ar angliskai padoriai kalbancio negirdejes ?Airis rašė:noreciau isgirsti tamstos slenga...
o ir siaip, Lietuva tuoj pirmininkaus ES, idomu kiek bus vakaru europieciu mokanciu lietuviu kalba (bent tiek kiek Butkevicius anglu) ta proga?Mantas26 rašė:puikus slengas, tiesiog viska idealiai eina suprasti, saunuolis musu ministras pirmininkas.
linksma jei nebutu graudu
Lietuva, kaip ir lietuvių kalba, Europos Sąjungoje yra tiek pat lygiateisės ir tiek pat lygiavertės, kaip ir bet kuri kita šalis narė, bei tos šalies kalba, tame tarpe ir Anglija, bei anglų kalba...Mantas26 rašė:o ka tu nori pasakyti, kad lietuviu kalba kazkas turetu moketi ? nebejuokink, ne triju milijonu gyventoju neturime, tad mes turime derintis prie kitu, o ne kiti