dar buna tokiu draugu ?Vegys rašė:..., draugas ~ 10 km atėjo pėsčias......

I'M #1 SO WHY TRY HARDER
dar buna tokiu draugu ?Vegys rašė:..., draugas ~ 10 km atėjo pėsčias......
tukasG rašė:bet kažkada spręsdamas ar nevertėtų man tokio įsigyt, pabandžiau paskaičiuot, kiek kartų per metus man jo realiai prireiktų. Prireiktų ne ta prasme, kad pamatęs kokią pelkę sumastyčiau pabandyt ją ištaškyt, o tiems atvejams, kai mirtinai reik pravažiuot, o negali to padaryt... Suskaičiavau, kad realiai gal pora kartų per metus ir prasiverstų džipas.
Va priminei ...Nors ankščiau rašiau kad problemų beveik nebūdavo dėl pravažumo, pamiršau parašyt, kad jų nebuvo dėl to, kad į ekstremalias situacijas nelysdavau. Žiemą apskritai važiuodavau ten, kur privažiuot galima. Bet va pernai su p.arturas žvejot buvom. Pas jį Foresteris. Nu ką tu ... pasaka. Važiavom apsnigtais miško keliukais taip, kaip kad aš vasarą važinėju. Super mašina. Realiai, labai patiko. Man ir komforto gana, ir traukos, ir pravažumo. + sakė nihiera negenda. Noriu tokios mašinos.Skridžas rašė:Bet nesakyk malonu butu ane,aš galvoju kitaip,gal atrasčiau tokiu vietu kur galima geraai pažvejoti
o kiek subarikų dyzelių yra?Tadunce rašė:O kaip subarikų dyzeliai? Gal kas netyčia jau ir važinėjasi tokiu?
nu esme yra ta, kad bravoras ten buvo (virs 100 metu atgal, gal jau net virs 200), bet jis niekada nepriklause M giminei ir neturejo su ja nieko bendro. tik tiek. dar ir karciama ten buvo, bet irgi ne M gimines.piatras rašė:![]()
nu nė pusės žodžio neišgalvojau, man pačiam buvo netikėta to šoumeno interpretacija
Iš subarikų tik su "Legacy" teko bandyt pavažinėt, prisipažinsiu, tikrai labai patiko. Tik vat kalbant ir mastant apie jų negendamumą, patikimumą ir galimybes įsigyt, nereikia pamiršt poros dalykų. Automobilio amžiaus ir sumos, už kurią jį norima įsigyt. Turbūt sutiksit, kad tas "negendamumas" labiausiai ir priklauso nuo automobilio amžiaus. Jeigu lyginsim tarkim naujo golfo ir naujo aukštesnės klasės subariko galimybes ir patikimumą, tai ko gero laimės subarikas, jeigu lyginsim tas pačias mašinas tarkim 20 000 lt kainos kategorijoj, tai pasirinkimas ko gero vis dar kryps link subariko, bet va jeigu jau lyginsim tuos pačius modelius tarkim 2000 lt kainų kategorijoj, tai turbūt vienareikšmiškai nugalės golfas, nes už tokią kainą jau abi auto bus pakankamai supuvusios ir išklerusios, tik vieną dar turint noro apsimoka bandyt lopyt, o kita, žinant remonto kainas, jau ko gero tik viščiukams augint betinka...Vegys rašė:Bet va pernai su p.arturas žvejot buvom. Pas jį Foresteris. Nu ką tu ... pasaka. Važiavom apsnigtais miško keliukais taip, kaip kad aš vasarą važinėju. Super mašina. Realiai, labai patiko. Man ir komforto gana, ir traukos, ir pravažumo. + sakė nihiera negenda. Noriu tokios mašinos.
zinant is tikruju ar tik ,,girdejau vienas golfistas sake..."tukasG rašė: žinant remonto kainas, jau ko gero tik viščiukams augint betinka...
Forester automobilis nr 1 pagal atsparuma del gedimu, tam yra TUV apzvalgos zemiau tarp 10 maziausiu gendanciu auto nenukrenta, o daugeli metu tarp serijiniu uzima tik pirmas lyderio pozicijas! Subaru turi tik dvi budingas lygas sankaba ir galinius amortizatorius!Tadunce rašė:Tai čiuju valdiška pas jį, jei "negenda"
Patykek, esu ne viena automobili turejas, nes jeis prekiauju ir jau zinau kaip atskirti grudus nuo pelu! Einamas remontas nelygus einamam, stai tau pavzdys, vazinejau su passat du metus vaziuokle keisti reikedavo ir netik, kas metus sarnirai, gumos, vairo traukes ir taip kas metus!!! Dabar turiu darbine avensis jau penkti metai pirma karta po 4 metu keista viena vairo trauke ir dvi gumos salenblokai gale! Jei trumpai as apibudinsiu yra labai gendantis auto (prancuzai,italai, senesni korejeciai, uztat pigus!). Po to periodiskai keliantis problemas (Vokiski, uztat labai perkami musu lietuvaiciu, man jie patinka jos greit sluoja) . Na ir treti beveik nekeliantis problemu (Japonai man jie labiausiai patinka, nes parduodant nereik rauduonoti ir pasaku kurti klientui) Na tarp siu modeliu yra ir viena kita isimtis kurios savo grupe patempia auksciau, ar stumia zemiau!Tadunce rašė:Tai iš esmės beveik bet kuri detalė turi resursą ir jai sugedus galima sakyti, kad tiesiog tas resursas baigėsi, vadindasi atlieki einamąjį remontą, o draugam sakai, kad automobilis negenda, keiti tik tai, kas dėvisi..
Grubiai gali pasiziureti cia, zinoma tos lenteles neatspindi tokiu gedimu kurios turi pvz prancuzai turbinos laksto ar ypatigos elektronikos smegenis!Arvidys rašė:Nu tai jei esi išmanantis ir šituose reikaluose sukiesi. Tai galėtum ir konkrečiau kas ten stumia žemyn, o kas kilsteli. ar nenori sau biznio gadint?
Teko nuvaryti savo 406 pas "elektrikus" dėl smulkaus BSI gedimo..Tai tam pačiam servise stovėjo ir golf IV (kompas po apsauga ties valytuvais), passat (kompas po sėdyne vairuotojo), audė a3...ir visi dėl tų pačių "skaitmeninių" problemų..Vienintelė pas juos remonte nebuvusi "markė" buvo toyota..krioklis rašė:...pvz prancuzai turbinos laksto ar ypatigos elektronikos smegenis!......
dyzelis tik vienas - 2L, 110kW: didziausias trukumas paletintojo nebuvimas, masina smagi, labai taupi nera - visgi 4x4 ir siek tiek aukstesne, be to is to jos smagumo ir tapke sunkeja...Tadunce rašė:Artikai, turiu omenyje, kad būtent dyzeliniais varikliais, nesvarbu, kad jie vienodo modeliai, bet juk dvi mašinos su vienu motoru nesivažinėja...
Tiesą pasakius, tiksliai ir nežinau kiek jų yra (ta prasme kokių galingumų, kokių kubatūrų, kažkaip niekada neužkliuvo subarikai)