Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #401116   tukasG
 29 Rgp 2012 12:15
pensininkas rašė:xedos pasizymi labai didelem kuro sanaudom pagal darbini turi
mazda 626 tokiu metu jei pirksi, nepirk tik dyzelio ;uolrait
Dėkui už info. Jeigu jau sugalvosiu, tai tik apie benzininį ir tegalvoju. O kaip su dujine įranga jie draugauja? Už panašius pinigus su panašiom išlaidom kurui būtų galima į kiek galingesnes pasidairyt... Sesė gana ilgai važinėjosi su panašių metų mazda 323 benzinka sedanu, tai kaip už tokius pinigus ir kaip tokios klasės mašina - buvo labai patenkinta. Už golfą malonesnė ir man pasirodė kiek teko važiuot.
 #401120   SauliusM
 29 Rgp 2012 12:32
su mazda 323F po kiekvienos zvejybos keisdavau arba guolius arba amortizatorius... jei sese tik po miesta vazinejo, tai gal ir gerai tada... o kai elektronika sudurniavo, tai visus Vilniaus servisus turbut apvaziavau, kol siaip ne taip vienam atkrapste.
 #401138   tukasG
 29 Rgp 2012 13:00
Na, gal jai tiesiog pasisekė. Važinėjo aišku daugiausia mieste, keitė ten kažką tai pakaboj, bet ne daugiau negu bet kuriai kitai tokių metų mašinai pasitaiko, o pardavė tai tik tada, kai prieš apžiūrą meistras pažiūrėjęs į auto dugną patarė arba rimtais virinimais užsiimt, arba nebevažinėt daugiau, nors kaip nebūtų keista išoriškai auto atrodė dar visai tvarkingas ir nelabai tepradėjęs rūdyt. Tiesa, jau buvo po truputį ėmęs kilt apetitas tepalams.
 #401164   pensininkas
 29 Rgp 2012 14:17
siaip mazdu varikliai yra geris. jei dar doch'as. priziurint, turbut greiciau kebulas ispus i kumscio dydzio skyles nei variklis uzsilenks
 #401220   tukasG
 29 Rgp 2012 17:25
Unte rašė:O ko i Galantus neziuri ;-) anie mano akim biski sustresni :grin:
Su galantu neperseniausiai trumpai kaimynas važinėjo, tai baisiai keikėsi, kad daug brangiai kainavusių remontų apturėjo. Greit ir labai nuostolingai pardavė. Išgąsdino kažkiek. Nors turbūt apie kiekvieną automobilį galima ir blogo ir gero nemažai pripasakot priklausomai nuo to, kokio stovio tas auto buvo pirkimo metu, kaip prižiūrimas, eksplotuojamas po pirkimo buvo...
Aš šiaip visada stengiuosi ypatingai neprisirišt prie kažkokio vieno modelio ar vienos modifikacijos. Visada galutinis apsisprendimas būna apgalvojus kainos ir kokybės santykį perkant, konkrečios auto stovį pirkimo metu ir būsimas metines eksplotacijos išlaidas. Stengiuosi įtilpt į tokius variantus, kad metinis mašinos nuvertėjimas plius metinės remonto išlaidos neviršytų poros tūkstančių LT. Aišku svarbu ir kuro sąnaudos. O visa kita tai tik gyvenimo prieskoniai: patinka - nepatinka, gražu - negražu, patogu - nepatogu, praktiška - nepraktiška ir t.t.
 #401226   Wytux
 29 Rgp 2012 17:49
o tai senesni legasiai irgi geri ar tie gerieji tik kaip Sauliaus ja prasidejo?
 #401228   SauliusM
 29 Rgp 2012 18:03
Wytux rašė:o tai senesni legasiai irgi geri ar tie gerieji tik kaip Sauliaus ja prasidejo?
tai kad vaziuoklej ir varikliuiose skirtumai minimalus....
 #401239   p.arturas
 29 Rgp 2012 18:35
SauliusM rašė:
Wytux rašė:o tai senesni legasiai irgi geri ar tie gerieji tik kaip Sauliaus ja prasidejo?
tai kad vaziuoklej ir varikliuiose skirtumai minimalus....
kuo toliau tuo labiau asfaltines.
 #401339   krioklis
 30 Rgp 2012 01:24
Skridžas rašė:O šituose kur nuorodas numečiau yra kokiu bajeriu ar galima drasiai pirkti?Kokios ligos kiek kainuoja, remontas detalės?
Gali pirkt drasiai ir nepasigailesi, atkreipk demesi i sankaba jei mechanine ir galinius amortikus! Automatai dirba be problemu bet jeigu daug vaziuosi bekele geriau mechanine, siek tiek brangesnis dohc varikliu aptarnavimas, geriau sohc, jei susiruosi pirkt apsilankyk subaruklubas ten rasi visus atsakymus.
 #401487   vava
 30 Rgp 2012 12:43
kriokli, o kokios info apie volvo xc90 galetum duot?? tiek geros, tiek nelabai?
 #401502   krioklis
 30 Rgp 2012 13:03
vava rašė:kriokli, o kokios info apie volvo xc90 galetum duot?? tiek geros, tiek nelabai?
Su sio neteko susidurti tad mazai ka patarsiu, kiek zinau tai cia jau prabangus visureigis ant volvo s80 bazes, ir kaip taisykle jie bekelem netinkami, bei remontas kainuos irgi prabangiai. Bet grazus gyvate bent jau man! Cia truputi info, dar gali paskaitinet pas volvistus klube zinuok zmones visas bedas apraso iki smulkmenu
http://autobild.veidas.lt/2011/04/ar-gr ... patikimas/
 #401512   Arvidys
 30 Rgp 2012 13:16
Fignia tie volvo XC90. Turiu patikimus šaltinius dėl jų. Nu nebent piniginė stora ir neskūpi...
 #401527   vava
 30 Rgp 2012 14:03
nu ka reiskia "fignia"? ir dar ziurint su kuo lyginant...
 #401533   Arvidys
 30 Rgp 2012 14:09
Turi daug brangių ligų. Konkrečiai dabar neįvardinsiu. Tiesiog nebuvo tikslo man ten išsiklausinėt. O jei dar pridėsi ta faktorių, kad jis bus naudojamas ne ant asfalto. Tai ligų dar daugiau ir jos dažnesnės. Žodžiu išsireikšti galima ir taip: Nori džipo nežiūrėk i XC modelius. Kaip džipai jie vapše nepatvarūs.
 #401537   SauliusM
 30 Rgp 2012 14:29
nezinau kaip su XC90 bet mano tevukas turejo XC70. tai dziaugesi labai neilgai. nu iki tol kol neprireike remontuot... o tada tai prasidejo ir jop... ir matj... ir vis dziaugdavosi kaip "papigiaja" remontas atsiejo... o remontavo gana daznai. as pats kai pavairavau ta XC70 tai kazkaip sakyciau nu vietos viduj dahera. nu aukstas ir geras praeinamumas. bet sitoj vietoj pliusai ir baiges. sveria kaip tankas plius del ko yra ziauriai inertiska masina. kuria tiek igreitint sunku, nu nebent variklis belekokio turio, bet tai ir su mano tevuko 2,5l berods jau benzo ede be proto, tai kas su didesniu butu bijau net pagalvot. nu ir i posuki kad isipaisytum, tai stabdyt turi pradet is uz kilometro. nu praktiskai gazikas... va malkom is misko vezt zubrionka pasikabinus tai buvo zjb.
 #401541   gelmės
 30 Rgp 2012 14:47
Sauliau, mano kaimynas turi XC-70, dizelis. 2008m, atsidziaugt negali. Kuro iki 7 lt, mechanine deze,žveris, ne masina. Laksto žvejybon tik tep.
Man tik seiles pavarvint. Brangios jos , blyn.
Va, ir žinok žmogus.
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 178
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė