Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #401720   Tadass
 30 Rgp 2012 21:52
Wytux rašė:
Tadass rašė:.. bet po zemupiuo pievas ....
Tai kad pievos ne vazinet skirtos, o karvem ganytis .. kas per noras nuvaziuot ten kur kelio nera ?
Tai, kad yra ten keliukai, bet eina jie per pievas. O per pievas tie keliukai eina paprasciausiai del to, kad nera kur kitur eit (anei kalnu, anei misku ten palei Nemuna nera :donknow' )
 #401776   krioklis
 31 Rgp 2012 00:29
p.arturas rašė:
Wytux rašė:o kas ka gero/blogo apie Crysler Pacific ? :roll:
TUV reitinguose stabiliai priespaskutiniai :/nek
Taip ir yra galim ivertinti penkiais nyksciais zemyn is penkiu galimu :/nek :/nek :/nek :/nek :/nek
 #401800   Wytux
 31 Rgp 2012 08:06
Nu va, o mano geras kolega su tokiu atadralino kokius 5 metus ir liko labai patenkintas . kai ziema kazkuria prisnigo dafiga tai buvo ant priekio skyda prisabacines ir keliuka nusivale :-D aisku 4x4 pas ji buvo.
 #401870   Airis
 31 Rgp 2012 10:56
nesiskundziu vw multivan syncro. uzdejau dzipinius ratus 215-75r15 ,vietoj 195-70, pakeliau vaziuokle ant 3cm. viso kebulas pakilo 6cm. kadangi 5 pavara nebepavilko dideliu ratu,tai "sucipinau" iki 135aj,vietoj buvusiu 102aj. ismeginom vaziuojant grybauti--nebereikia labai galvoti apie gilias provezas,eina kaip tankas.
aisku iki traktoriaus kelias irgi pailgejo atitinkamai....
 #401879   Rukis
 31 Rgp 2012 11:22
A man visai gerai uzsirekomendavo suzuki grand vitara-tikrai labai geras pravazumas,droziu nuo dusios negailedamas ;-)
 #401880   tukasG
 31 Rgp 2012 11:28
Airis rašė:nesiskundziu vw multivan syncro. uzdejau dzipinius ratus 215-75r15 ,vietoj 195-70, pakeliau vaziuokle ant 3cm.
Pažįstu žmogų besinaudojantį panašiu variantu, tai irgi labai patenkintas. Ypač tuo, kad važiuoklės dalys gana pigios, kas labai pravartu dažnai ekstremaliai po purvus besikapstantiems, nes tikimybė kažką nulaužt visada yra ir patvariųjų automobilių sąvininkams, kas po to gana skaudžiai kerta per kišenę, o čia, kad ir ne taip jau labai patvari važiuoklė, bet ir remontuot ne taip jau ir brangu... O ir kitos dalys labai nebrangios.
 #401882   sonca
 31 Rgp 2012 12:12
Sauliau tau bent viena masina isskyrus subaru gerai stovi ant kelio ir vapsie nera gazikas skirtas meslui parsivest?
 #401887   EDVD
 31 Rgp 2012 12:59
tiesiog reikia atrinkti pelus nuo grūdų. Tėvas turi insignia ir aš ją tikrai mieliau rinkčiausi negu subaru legacy. Ji yra didesnė ir konfortabilesnė. O radija beje gerai traukia ir užmiestyje.
 #401898   krioklis
 31 Rgp 2012 13:33
Rukis rašė:A man visai gerai uzsirekomendavo suzuki grand vitara-tikrai labai geras pravazumas,droziu nuo dusios negailedamas ;-)
Jo sitas gerulis ypac pirmos kartos pravazumas nerealus, o jei truputi dar patobulinsi ;-var-var.
 #401904   SauliusM
 31 Rgp 2012 14:31
sonca rašė:Sauliau tau bent viena masina isskyrus subaru gerai stovi ant kelio ir vapsie nera gazikas skirtas meslui parsivest?
aston martin'as zjb :gutgut dar jaguaras XF patiko :gutgut i ferrari irgi nespjauciau
 #401905   SauliusM
 31 Rgp 2012 14:33
EDVD rašė:tiesiog reikia atrinkti pelus nuo grūdų. Tėvas turi insignia ir aš ją tikrai mieliau rinkčiausi negu subaru legacy. Ji yra didesnė ir konfortabilesnė. O radija beje gerai traukia ir užmiestyje.
nu mane irgi kartais labai stebina, pagal kokius parametrus zmones automobilius renkasi....
 #401906   Tadunce
 31 Rgp 2012 14:35
Tau, kaip truputi didesniam žmogui, tai XF gal ir jo, labai neblogas važiuoti, bet kai aš sėdėjau, tai "paskendau" jame.
Atrodo normalus sedanas, bet toks mažas pasijaučiau viduj
 #401907   hipy
 31 Rgp 2012 14:38
SauliusM rašė:aston martin'as zjb :gutgut dar jaguaras XF patiko :gutgut i ferrari irgi nespjauciau
cia suprask, jos vienoj gretoj su legasiu stovi :lol:
 #401912   Tadunce
 31 Rgp 2012 14:41
Sauliau, vidutinio amžiaus krizė ateina? :)

Kabrioletai visada buvo taip sakant "pussy magnet", o ne kažkas, kas ant kelio gerai stovi, nes realiai jis yra kurtas kaip coupe, o tada nupjautas stogas ir sutvirtintas kėbulas, kad kokią dziundzę pasisodinus nesulūžtų. Balanso, koks buvo kurtas, nebebūna
 #401916   krioklis
 31 Rgp 2012 15:11
SauliusM rašė:
EDVD rašė:tiesiog reikia atrinkti pelus nuo grūdų. Tėvas turi insignia ir aš ją tikrai mieliau rinkčiausi negu subaru legacy. Ji yra didesnė ir konfortabilesnė. O radija beje gerai traukia ir užmiestyje.
nu mane irgi kartais labai stebina, pagal kokius parametrus zmones automobilius renkasi....
Asmeniskai as, kai jau subrendau ir turiu seima renkuos pagal; automobilio praktiskumas panaudot visiems gyvenimo atvejams, automobilis turi but patikimas kad nepavestu kelyje, Tai yra automobilis ant manes nejos, o as ant jo josiu! O grozis ar ka pagalvos kaimynas ar bendradarbis man nusispjaut, isaugau is to amziaus.Jau prisimaiviau pries mergas su visokiais kibirais kurie tustino kisenes autoservisose!
 #401936   Stapis
 31 Rgp 2012 17:28
važinėju xc90 jau 4m. kaip ir kiekviena auto turi savų privalumų, trūkumų. Tadass"ui patarimas: kuo skubiau xc70 pasikeisti tepalus ir filtrą galiniam reduktoriuje(haldex mova), nekeičiant sudega tepalo siurblys, nebeveikia AWD sistema, o tada jau ir kitos problemos. Pagal volvo tepalas nekeičiamas, o audi ir vw, kur tas pats reduktorius naudojamas tepalas keičiamas kas 30t. km. Tai dabar turiu reikalų, sudegusią haldex movą.
Jei reikalinga kokia kita info apie volvo xc, kreipkitės, galiu ir kompus nuskaityti ir klaidas ištrinti.
 #401939   vava
 31 Rgp 2012 17:45
koks variklis tavo xc? labiausia idomu butu atsiliepimai apie benza
 #401960   Stapis
 31 Rgp 2012 20:53
2.5 t.y mažiausias iš montuojamų. Nuo 2007m. jau eina 3.2 ir kuro sąnaudos per 1l. mažesnės. Nesiūlyčiau žavėtis 2.9 varikliais, dėl didelės galios suplėšo greičių dėžę, kurios remontas ... ui.
 #401988   Airis
 01 Rgs 2012 08:51
Stapis rašė:... Pagal volvo tepalas nekeičiamas, o audi ir vw, kur tas pats reduktorius naudojamas tepalas keičiamas kas 30t. km. Tai dabar turiu reikalų, sudegusią haldex movą. ...
kiek suprant cia neturejai mintyje vw syncro galini reduktoriu?
 #403580   Fiskius
 06 Rgs 2012 21:14
Gal kam pravers mano patirtis.
Pradejo mano golfukas grybauti, pastovu greiti laikant - alzhaimeris, trukcioja. Pradejau ieskoti slieku, visi sako siublio elektroninei daliai kapiec, keisk visa ssiurbli arba vezk remontuoti. Paziurejau devetu siurbliu kainas, mano grabeliui apie 300lt (bet juk neesi tikras kad nenusipirksi tokio paties lavono), paziurejau remontu kainas :shock: :superšokas 300-500lt.
Tada radau sita: http://www.audiklubas.com/forumas/patar ... auravimas/
Nusiemiau galva, visa issivaliau ir vuolia, veikia kaip bitute, jokio trukciojimo. Uz nuemima ir isvalyma 500lt!!! :superšokas Ten absoliuciai nera ka remontuoti, paprasciausiai buna metalo dulkiu prisirinke per amzeli is siurblio ir visos prilipe prie elektromagneto ;-)
 #404186   Tanius
 09 Rgs 2012 19:44
Kokia jūsų nuomonė apie Vectra B, dyzeliukus, galvoju apie 2l 74kw, sedaniuką. Iki 5k kažką nukaut, kiek žinau ekonomiška mašinytė, tik rūdys didžiausi draugai, važiuoklė galinė silnpa ir kuro siurbliai nekažką, bet iki 5k nelabai ką geresnio radau iš variantų, o gal ką praleidau? :/braj;
/
 #404198   giedriuzzz
 09 Rgs 2012 19:53
Kokia jūsų nuomonė apie Gislaved žiemines padangas?
Jei truputi konkrečiau tai ant padangų yra užrašas Gislaved Euro Frost 3 :roll:

Normalios tos padangos ar vertėtų geriau kokias kitas žiūrėtis?
 #404930   Skridžas
 11 Rgs 2012 19:35
Hebra nusėdo akumas ,pasiroda jis aptarnaujamas tai va atsukau pažiūrėti ar yra skistimo,skistimo yra sočiai,tai va klausimas uždėjau pakrauti, tas propkes palikt atsuktas ar ne?Pakrovėjas automatinis...
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 178
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė