Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #404970   savas
 11 Rgs 2012 21:03
Jei ne is sio nei to nusedo - gali but problemu ne tik akume (jei nera senas). Manajai uzteko nudvest salono apsildymo ventiliatoriaus reguliavimo reles apsaugai ir akuma nusodindavo per kokias 10 val. vaziavimo...
 #404972   Skridžas
 11 Rgs 2012 21:08
Nežinau gal paliko ka nors įjungta,mašina stovėjo apie 2 savaites,ir akumo lemputė nebedega jaučiu kad fizdauskas jam jau parėjo,nu bet bandau dar krauti...
 #404977   Wytux
 11 Rgs 2012 21:18
net jei ir atgaivinsi tai neilgi valakai .. ziema ne uz kalnu vistiek reix nauja pirkc...
 #404981   Skridžas
 11 Rgs 2012 21:31
Ne nu ni duraak aš panimaju,bet aš dar turiu vilčiu kam nebut inprudyt tas geras aparatas... :? A jeigu paviks atgaivinti kad kurtusi kol dar šiltas laikotarpis tai but labai gerai :?
 #404984   EDVD
 11 Rgs 2012 21:38
jei geras akumas ir pirmą kart iškrautas tai gal net ir žiemą atlaikys. Bet prieš žiemą reik patikrinti elektrolito tankį ir t.t.
 #405011   Skridžas
 12 Rgs 2012 06:21
Blin kita bėda akuma pasikroviau ikrovau i ta uošvienės kibira,ir signalizacijos tubūt neišjungiau gerai paspaudžiau pora kartu ir fsio bandžiau kurti tay tik fist kaskas sušnarėjo ir dingo visa alėktra toks jausmas kad akumo nėra...Net nežinau nuo ko čia pradėti...jaučiu rekia ieškoti kas signalizacijas deda... :?
 #405014   vava
 12 Rgs 2012 06:48
jei anksciau viskas buvo normaliai, galvociau, kad signalizacija nei prie ko. Reiktu pabandyt su geru akumu uzvest masina, o tada ir pamatytum, kur toliau problemos sprendimo ieskot
 #405016   Skridžas
 12 Rgs 2012 06:57
Manau kad akumas nei prei ko,nes dar vakar su iškrautu elektra buvo o dabar pakrovau pamatavau viskas gerai...Nes dar vakar sukė,o šiandien jau dingo elektra jokiu givibės ženklu,net signalkės lemputė nebedaga kuri dar nesenai mirskėjo preiš užkurima,nes kuriant pasigirdo kaškoks trumpas garsas ir fsio nuo to momento dingo vis alketra :? Kadangi nesu su signalizacijom susidures tai net nežinai kokiu principu jos blokuoja,gal sakau koki laida nudegino ar dar ka.. :roll:
Nors principe akume lempecka nedaga (nors pamatavau pasikroves pilnai) gal jau jam hana..Pabandysiu su nauju... :e:e
 #405020   tukasG
 12 Rgs 2012 07:26
Skridžas rašė:Hebra nusėdo akumas ,pasiroda jis aptarnaujamas tai va atsukau pažiūrėti ar yra skistimo,skistimo yra sočiai,tai va klausimas uždėjau pakrauti, tas propkes palikt atsuktas ar ne?Pakrovėjas automatinis...
Tas probkes akumą kraunant visada pravartu atsukt ir pakrovus dar duot truputį pastovėt, kad dujos išsigaruotų. Nelabai senai tėvui buvo nutikimas, kai bejungiant ką tik pakrautą akumuliatorių kibirkštėlė ir krovimo metu atsiradusios dujos susprogdino akumuliatorių... :( Vaizdelis nepavydėtinas... Visur plastmasės skeveldros ir sieros rūgštis. Gerai kad viskas baigėsi sąlyginai laimingai, nors visgi skeveldros perkirstą lūpą chirurgui susiūt teko... :( Ventiliacinės skylutės akumuliatoriaus probkėse yra, bet jos ir užsikimšt gali ir šiaip gal ne taip labai greit pro jas tos dujos išsivėdina...
 #405021   Skridžas
 12 Rgs 2012 07:32
Mmm o aš iškarto užsukau ir nešiau i mašina galėjo buti kad akumui kas nors nutiktu ir nuo to paliktu negyvas?

p.s gal kas alekrika zinot ar signalizaciju meistra Vilniuje?
 #405023   hamis
 12 Rgs 2012 07:39
Man buvo "mirtinai" issikroves akumas, pakrauti nepavyko. Tada perpyliau elektrolita, ar koks ten velnias pilasi, nei krauti nebereikejo :D Po siai dienai viskas ciki, kodel issikroves buvo liko paslaptimi iki siol.
 #405030   tukasG
 12 Rgs 2012 07:46
Sako, kad atitrūkę plokštelių dalelės kartais užtrumpina. Teko girdėt vieno veikėjo pasakojimą, kad praplovus gerai, reikalai kartais pasitaiso... Pakeitus elektrolitą matyt tas praplovimas ir įvyko (hamio atveju).
 #405031   Artikas
 12 Rgs 2012 07:51
Pamėgink akumą kitą įdėt. O jei ką galėsiu nukreipt :) (jei pasitikėsi manim :D )

Signalkė turėtų atjungt kuro siurblį ir taip neleist užvest (nebent labai "blatna" signa)
 #405112   Airis
 12 Rgs 2012 10:07
Skridžas rašė:Mmm o aš iškarto užsukau ir nešiau i mašina galėjo buti kad akumui kas nors nutiktu ir nuo to paliktu negyvas?

p.s gal kas alekrika zinot ar signalizaciju meistra Vilniuje?
klemas prisisuk normaliai '''bum ir bus viskas gerai
 #405308   Skridžas
 12 Rgs 2012 17:53
Airis rašė:klemas prisisuk normaliai '''bum ir bus viskas gerai
:/brazasista jo ryte prieblandoje kažka blogai padariau dabar vėl uždėjau klėmas ramiai signalke paspaudžiau ir užiskurė..nu nedraugauju su tėxhnika aš.. :roll:
 #405312   Wytux
 12 Rgs 2012 18:05
o tu ten ka ...zvakiu laidus vietoj klemu ant akumo buvai uzpirdolines ?
 #405317   Skridžas
 12 Rgs 2012 18:16
Tai ten viena klema po kapotu gilai nes labai vietos nėra,ir beto jinai užsimaunanti,nėra jokiu varžtu gal blogai užmoves buvau prieblandoje,nors ir pliusio nebuvau priveržes rytee kaai bandžiau užkurti napaviko daugau nebesikrapščiau galvojau signalkė blokuoja....Dabar kitas klausimas nuo ko akumas išsikrauna...
 #405437   Fiskius
 12 Rgs 2012 20:55
Skridžas rašė:Tai ten viena klema po kapotu gilai nes labai vietos nėra,ir beto jinai užsimaunanti,nėra jokiu varžtu gal blogai užmoves buvau prieblandoje,nors ir pliusio nebuvau priveržes rytee kaai bandžiau užkurti napaviko daugau nebesikrapščiau galvojau signalkė blokuoja....Dabar kitas klausimas nuo ko akumas išsikrauna...
Mastyk logiskai, nei viena signalke neatjungs starterio, nes tam atjungti reiktu milziniskos reles. Jei suka ir nesikuria tada gali buti signalke ar dar kas.
 #405789   Airis
 13 Rgs 2012 18:16
Siandien praejau tech.apziura savo busiukui. Viskas ok. Aciu dievui pasitaike normalus tikrintojas. Paprasiau,kad nespaustu gazo iki galo, tai paklause,iki kiek noreciau,kad paspaustu. Sakau iki 3600 apsuku per minute,daugiau neisuku. Tai spustelejo iki 3200,sako uzteks. Isgelbejo mano masiniuka"'ot zestokovo iznosilovanija""
 #405801   Skridžas
 13 Rgs 2012 18:34
O gandai sklido kad atseit prijungia koma ir tas mato kiek buvo duota apsuku...Ten dar i tepalo matuokle kažka kiša kažka pagal tepalo slėgi nustato....O pasirodo viskas priklauso "at nalitavao stakana" :shock:

Maniške prievartavo ir nemažai :? bet aš nemačiau ka darė nes pas mane duslikas žemin žiuri tai laikiau ta pimpala zonda taip sakanat....Gal ir gerai širdis but apsipilus krauju,jeigu bučiau mates iki kiek spaudžia :?
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 178
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė