Skridžas rašė:...Maniške prievartavo ir nemažaibet aš nemačiau ka darė ... laikiau ta pimpala ...

Skridžas rašė:...Maniške prievartavo ir nemažaibet aš nemačiau ka darė ... laikiau ta pimpala ...
perklausykit irasa. apsimyzt galima. http://www.audiopoisk.com/track/no/mp3/ ... vtoservis/SauliusM rašė:Skridžas rašė:...Maniške prievartavo ir nemažaibet aš nemačiau ka darė ... laikiau ta pimpala ...
pirko jie kazkokius magnetinius tachometrus. Priklijuos prie variklio bloko kazkurioj vietoj ir matys apsukasliorenas rašė:A jeigu pas mane masinoj pvz tachometro nera?tai mygs iki dugno?![]()
Ko jus ten taip bijot? Gal visa laika pensininko rezimu vazinejat ir turbinas kas menesi vezat valyti?Skridžas rašė: Maniške prievartavo ir nemažaibet aš nemačiau ka darė nes pas mane duslikas žemin žiuri tai laikiau ta pimpala zonda taip sakanat....Gal ir gerai širdis but apsipilus krauju,jeigu bučiau mates iki kiek spaudžia
bandei? kokie ispudziai?Feedaristas rašė:Лучше трахать стеклотару
andrius0302 rašė:BMW- baleika meslui wezti.
VOLKSWAGENAS-FUFLAGENAS
Tipo jei daugiau 3 tūkst apsūkų nekeliu dyzeliukui, kadangi moku bėgius mėtyti kada reikia, tai jau pensininko režimas?Fiskius rašė:Ko jus ten taip bijot? Gal visa laika pensininko rezimu vazinejat ir turbinas kas menesi vezat valyti?Skridžas rašė: Maniške prievartavo ir nemažaibet aš nemačiau ka darė nes pas mane duslikas žemin žiuri tai laikiau ta pimpala zonda taip sakanat....Gal ir gerai širdis but apsipilus krauju,jeigu bučiau mates iki kiek spaudžia
![]()
As tai bent karta i savaite nusikdinu savo guoli iki redlaino praspausdamas
Jei zyzelis be turbinos arba bent jau turbina nekintamos geometrijos, tada dar dar... Bet jei turbina kintamos geometrijos, tada labai sveika kartais nupust suodzius, reciau reikia skustis, kad dingo trauka, dumyja ir t.t. Kur nedumys jei turbina suodziais apsisikus ir akuatorius nebevaikstoVytenisnl rašė: Tipo jei daugiau 3 tūkst apsūkų nekeliu dyzeliukui, kadangi moku bėgius mėtyti kada reikia, tai jau pensininko režimas?
Reikia labai saves nemylėti kad užssiiminėtėi tokiam huiniom...Jeigu nepatinka,tau krapštitis prie automobilio ar net nemoki ir iš to nejauti kaifo tai nafik gaišinti savo laika..Duok uždirbti tiems kas išmano,ir nepramankštinti o normaliai atrestauruoti suportus reikia...Aišku jeigu neturi pinigu ir turi begalė laisvo laiko tada jo tada reikia pačiam...Vytenisnl rašė:Su automobiliais nedraugauju, bet sakau reikia išmokt tokias smulkmenas pasitvarkyt
Oooo Bondo serviziukas ir cia gyvaskrioklis rašė:Stai jei noresi pasikrapstyti viska nuo a iki z
http://www.automobiliuremontas.lt/supor ... u-remontas
Pritariu, kartais ir rudis nepakanka nuvalyti, reikia cilindriuka keisti. Reiks po to nuorinti stabdziu sistema ir t.t. Jei dar nekises ten ranku, tai praplesi savo keiksmazodziu zodynakrioklis rašė:Ilgam nepades tas tavo lomas greit ir vel tvarkysi po kokio menesio, cia reik ardyti suportus nuvalyti rudys sutepti ir pakeisti sandarinimo gumeles kad vel nepatektu purvas ir dregme, tada tarnaus pora metu kaip minimum! Kaina servisuose mazdaug nuo 50 iki 100lt uz suporta nemanau kad cia kosminiai pinigai, galima ir paciam savaitgali pasikrapstyti nusipirkus rem.komplekta bet labai purvynas darbas.