Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #406020   Fiskius
 14 Rgs 2012 09:30
liorenas rašė:A jeigu pas mane masinoj pvz tachometro nera?tai mygs iki dugno? :shock: :roll:
pirko jie kazkokius magnetinius tachometrus. Priklijuos prie variklio bloko kazkurioj vietoj ir matys apsukas ;-)
 #406025   Fiskius
 14 Rgs 2012 09:48
Skridžas rašė: Maniške prievartavo ir nemažai :? bet aš nemačiau ka darė nes pas mane duslikas žemin žiuri tai laikiau ta pimpala zonda taip sakanat....Gal ir gerai širdis but apsipilus krauju,jeigu bučiau mates iki kiek spaudžia :?
Ko jus ten taip bijot? Gal visa laika pensininko rezimu vazinejat ir turbinas kas menesi vezat valyti? :-D
As tai bent karta i savaite nusikdinu savo guoli iki redlaino praspausdamas :roll:
 #406390   Vytenisnl
 15 Rgs 2012 02:05
Fiskius rašė:
Skridžas rašė: Maniške prievartavo ir nemažai :? bet aš nemačiau ka darė nes pas mane duslikas žemin žiuri tai laikiau ta pimpala zonda taip sakanat....Gal ir gerai širdis but apsipilus krauju,jeigu bučiau mates iki kiek spaudžia :?
Ko jus ten taip bijot? Gal visa laika pensininko rezimu vazinejat ir turbinas kas menesi vezat valyti? :-D
As tai bent karta i savaite nusikdinu savo guoli iki redlaino praspausdamas :roll:
Tipo jei daugiau 3 tūkst apsūkų nekeliu dyzeliukui, kadangi moku bėgius mėtyti kada reikia, tai jau pensininko režimas?
 #406395   Skridžas
 15 Rgs 2012 06:49
Aš manau pėnsin inko rėžimas jeigu nekeli virš 2000,nes jau virš 3000 taai čia jau sportas..Bent jau aš pagal savao taip mislijiu pas mane jau nuo 2000 turbina kaukia ir mašyna pradeda traukti normalai prei 3000 jungiu kita :ruko
 #406404   Fiskius
 15 Rgs 2012 09:04
Vytenisnl rašė: Tipo jei daugiau 3 tūkst apsūkų nekeliu dyzeliukui, kadangi moku bėgius mėtyti kada reikia, tai jau pensininko režimas?
Jei zyzelis be turbinos arba bent jau turbina nekintamos geometrijos, tada dar dar... Bet jei turbina kintamos geometrijos, tada labai sveika kartais nupust suodzius, reciau reikia skustis, kad dingo trauka, dumyja ir t.t. Kur nedumys jei turbina suodziais apsisikus ir akuatorius nebevaiksto ;-)
Nzn, as nebijau saviskiui pakelt iki redlaino ir nesuku galvos, kad ta pati per technikine padarys :roll:
 #406472   Vytenisnl
 15 Rgs 2012 15:55
Ok, reikia pagalbos - nusiemiau ratus priekinius ir įsitikinau, kad stabdžių kaladėlės neatšoka (suportai ar cilindriukas - nežinau). Bandžiau užkišęs atsuktuvą kažką mankštinti, bet turbūt nelabai žinojau kur kišt arba bijojau sulaužyt perdaug, kadangi niekas neatšoko. Gal kas turi minčių konkrečiau kur ten ką kišt? Nes iš pirmo žvilgsnio darbas nėra toks, už kurį norėtųsi servisui mokėt šimtinę (anksčiau kiek suportus mankštino, kai pastrigdavo - tokios kainos už du ratus būdavo)
 #406473   Wytux
 15 Rgs 2012 16:06
Issiimk kaladeles ir su lomiku pamankstink cilindriuka, nes su atsuktuvu tai slabnai gaunasi .... nu nebent pas tave tooooks atsuktuvas :-D
 #406479   Skridžas
 15 Rgs 2012 16:29
Vytenisnl rašė:Su automobiliais nedraugauju, bet sakau reikia išmokt tokias smulkmenas pasitvarkyt
Reikia labai saves nemylėti kad užssiiminėtėi tokiam huiniom...Jeigu nepatinka,tau krapštitis prie automobilio ar net nemoki ir iš to nejauti kaifo tai nafik gaišinti savo laika..Duok uždirbti tiems kas išmano,ir nepramankštinti o normaliai atrestauruoti suportus reikia...Aišku jeigu neturi pinigu ir turi begalė laisvo laiko tada jo tada reikia pačiam... :?
 #406480   Vytenisnl
 15 Rgs 2012 16:41
Ne pirmas kartas skirtingom mašinom, kai jie užstringa. Išmokt naudinga, jei ilgesnės kelionės metu jie pastringa. Kažkada 150km sukorus pastebėjau, kad užstrigo, bet dar reikėjo 100km iki didesnio miesto nusigaut. Tai važiavau, drožiau iki galo ir po to turėjau malonumą ne tik kaladėles, bet ir diskus pasikeist. Po paties pasitvarkymo faktas, kad servisan reikia vežti ir duoti patikrinti, ar ko nepriburta paties :)
 #406487   krioklis
 15 Rgs 2012 17:40
Ilgam nepades tas tavo lomas greit ir vel tvarkysi po kokio menesio, cia reik ardyti suportus nuvalyti rudys sutepti ir pakeisti sandarinimo gumeles kad vel nepatektu purvas ir dregme, tada tarnaus pora metu kaip minimum! Kaina servisuose mazdaug nuo 50 iki 100lt uz suporta nemanau kad cia kosminiai pinigai, galima ir paciam savaitgali pasikrapstyti nusipirkus rem.komplekta bet labai purvynas darbas.
 #406782   Fiskius
 17 Rgs 2012 09:16
krioklis rašė:Ilgam nepades tas tavo lomas greit ir vel tvarkysi po kokio menesio, cia reik ardyti suportus nuvalyti rudys sutepti ir pakeisti sandarinimo gumeles kad vel nepatektu purvas ir dregme, tada tarnaus pora metu kaip minimum! Kaina servisuose mazdaug nuo 50 iki 100lt uz suporta nemanau kad cia kosminiai pinigai, galima ir paciam savaitgali pasikrapstyti nusipirkus rem.komplekta bet labai purvynas darbas.
Pritariu, kartais ir rudis nepakanka nuvalyti, reikia cilindriuka keisti. Reiks po to nuorinti stabdziu sistema ir t.t. Jei dar nekises ten ranku, tai praplesi savo keiksmazodziu zodyna :-D
  • 1
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 178
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė