Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #520450   Sokratas
 02 Lap 2013 17:11
sorry, man atrodo kad tu įsitempęs. Aš gyvenu su šypsena visada, su retomis išimtimis, tik čia gal nesimato, sunkiau pajaust nematant pačio žmogaus.
Įsitempiu nebent neprašikdamas, bet ir tai ne dabar. Nes vartojant antibiotikus saujomis, tas reikalas eina su vėjeliu, užteka tik raumenis šiknos atleist ir pliurkšt..... :oops: :-D
 #520767   Sokratas
 04 Lap 2013 07:57
:gutgut geras tas ,,eršketas" :lol:
---------------------------------------

gal neįsižeis kai kurie forumo lankytojai, beieškodamas info apie opaligę radau gerą mintį vieno kieto daktaro:

Jei žmonės prisikemša skrandžius mėsų keptų, o ant viršaus prigrūda dar pyragų margarinais perteptų, tai jiems pirmiausiai reikia gydyti ne skrandžius o galvas :lol:
 #520969   Sokratas
 04 Lap 2013 20:37
didysis verslininkas nusvilo:
a-bosas-negaus-300-tukst
http://www.lrytas.lt/lietuvos-diena/akt ... t-litu.htm

-------------------------------------------

o čia tai tikrai negražus elgesys.
Kaip čia man nepamiršus to atvejo iki rinkimų :lol:

grybauskaite-ignoravo-v-adamkaus-gimtadieni

http://www.lrytas.lt/lietuvos-diena/akt ... adieni.htm
 #521384   Sokratas
 06 Lap 2013 07:44
bobis rašė: o čia tai tikrai negražus elgesys.
Kaip čia man nepamiršus to atvejo iki rinkimų :lol:

grybauskaite-ignoravo-v-adamkaus-gimtadieni

http://www.lrytas.lt/lietuvos-diena/akt ... adieni.htm
ne, nu iš vis viršūnė, detektyvas tikras:

detektyvas-turniskese-kur-dingo-v-adamkui-siusti-prezidentes-saldainiai
http://www.lrytas.lt/lietuvos-diena/akt ... ainiai.htm
 #521414   Sokratas
 06 Lap 2013 10:01
Rapolas gerą suskėlė čia :gutgut :lol: :lol: :lol:

---------------

apie vienatvę:
Kaimo žmogelis atėjęs pas kunigą dejavo, kaip jis blogai gyvena, viskas negerai, jis visiškai vienas, nei pasikalbėt, nei pasiguost kam... Tai kunigas ir patarė :parsivesk į trobą vištas , žąsis , kitus naminius paukščius. Paklausė tas, atėjo kitą savaitę pas tą kunigą ir vėl dejuoja apie blogumus su tais paukščiais. Tada kunigas patarė dar parsivesti avis, ožkas į trobą. Kitą savaitę dar labiau tam kunigui guodžiasi, kad blogai, smirdi, purvas ... Kunigas sako tada parsivesk iš tvarto į trobą visus likusius gyvulius (karvę, jaučius... ) Atėjo žmogelis po kitos savaitės visai nusibaigęs ir nuliūdęs: ką daryti?
O tada kunigėlis ir sako: dabar pareik namo, visus gyvulius išvesk į tvartą , išsikuopk trobą ir ir po savaitės tada ateik pas mane pakalbėt. Po savaitės atėjo žmogelis laimingas, tikino kaip jis gerai
dabar gyvenąs, tiesiog pasakiškai
 #521425   RoBass
 06 Lap 2013 10:24
Ateina moteris pas daktara visa sumusta ir sako daktarui:
Ka man daktareli daryti, kai vyras grizta isgeres, jis mane visada musa!!!!
Daktaras sako:
Yra tokia ramuneliu arbata, kai tik isgirsti, kad vyras grizta isgeres namo, greitai uzsikaisk jos , atsisesk i virtuve ir gerk ja, gerk, gerk ir nieko nedaryk daugiau.
Ateina moteris po pusmecio pas daktara, visa grazi, be jokiu smurto zymiu ir dziaugdamasi klausia daktaro:
daktareli, jau puse metu manes vyras nebemusa, viskas tarp musu gerai, pasakykite, tai kur cia paslaptis, ar tikrai cia nuo tos ramuneliu arbatos?!
Daktaras sako:
Kur kur paslaptis, maziau pizdelinti reikia, jei vyras grizta namo girtas!!!
 #521510   MINDULE
 06 Lap 2013 14:53
bobis rašė:ir didinau, ir mažinau, ir vėl didinau ir pamačiau lėktuvą, Nukrito anas ten ar kokios problemos nesupratau
Na jei labai idomu, tai daugiau info chia:
http://www.viralnova.com/i-noticed-this ... repare-me/
 #522127   Vaidis
 08 Lap 2013 23:39
Eina "zapadlo" per pievą, tylu, ramu, nei gyvos dvasios.....Žiūri, pievos vidury palapinė stovi.....O, galvoja, tuoj aš jai padarysiu :twisted: Vėjas, lietus, žaibai, žodžiu visos negandos :superšokas O palapinė nė krust :!: Stovi "zapadlo" žiūri ir nesupranta :?: :?: :!: :!: Kas per čiūdas :-niak' Sako, einu į vidų pažiūrėsiu.....Įeina, žiūri, o ten "pox" sėdi.....

:-D :-D :-D
 #522181   p.arturas
 09 Lap 2013 10:47
bobis rašė::gutgut geras tas ,,eršketas" :lol:
---------------------------------------

gal neįsižeis kai kurie forumo lankytojai, beieškodamas info apie opaligę radau gerą mintį vieno kieto daktaro:

Jei žmonės prisikemša skrandžius mėsų keptų, o ant viršaus prigrūda dar pyragų margarinais perteptų, tai jiems pirmiausiai reikia gydyti ne skrandžius o galvas :lol:
nu matai, o tu vis dar skrandi gydai...
 #523050   ilmaras
 13 Lap 2013 11:39
Ežere plaukia didelis karšis , ir sutinka linksmą ešeriuką.
- Kodėl tu toks laimingas?
- Dabar sliekų prisirijau.
- Kur? Pertraukia karšis.
- Ava, ten.
Karšis nuplaukia ,o ešeriukas:
- Plauk, plauk, durneli, tave iš valties septynis kartus kažin ar išmes!
  • 1
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 144
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė