Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #500153   Sokratas
 13 Rgp 2013 14:46
nesu iš vis važinėjęs automatine, neskaitant vieno karo... tai ką ten ir suprasi... bet man automatai nepatina vien dėl to, kad jų ant buksyro negalima patemt :oops: :lol:

O gal dabartines, naujesnes jau galima?
 #500155   Sokratas
 13 Rgp 2013 14:52
esu girdėjęs ne kart, kad jei pvz nesikuria, automato busyruojant kurt negalima. Ar ne?
 #500156   SauliusM
 13 Rgp 2013 14:54
bobis rašė:esu girdėjęs ne kart, kad jei pvz nesikuria, automato busyruojant kurt negalima. Ar ne?
tai buksyruot ar kurt buksyruojant? skirtuma jauti?
 #500165   Sokratas
 13 Rgp 2013 15:25
gal neišsigąsčiau :grin: , bet man tokių nereikia...
 #500181   Tadunce
 13 Rgp 2013 15:58
SauliusM rašė: aisku jei yra noras "dugnais" vazinet, tai gal ir kitaip, bet as maniau, kad sita tema apie transporto priemones, o ne paveluoto brendimo ar vidurio amziaus krizes problemas...

Neseniai pats apie aston martiną db7 kalbėjai, kad vos atkalbėjo žmona, o dabar jau pavėluotas brendimas? :)

Ar aš negerai suprantu, bet 5.9l sportinį coupe pirkti iki rimi nuvažiuot, tai taip sakant :roll:

Nepiktai :)
 #500189   Wytux
 13 Rgp 2013 16:08
SauliusM rašė:
bobis rašė:esu girdėjęs ne kart, kad jei pvz nesikuria, automato busyruojant kurt negalima. Ar ne?
tai buksyruot ar kurt buksyruojant? skirtuma jauti?
nezinau kaip naujausiu, bet senesniu automatu buksyruot ilgesni laika negali kiek pamenu. nu o kurt buksiruojant cia jau samu saboj. Nu bet cia irgi JEI masina negenda, kuriasi, automatine pavaru deze tvarkinga ir bla bla bla tai anoks cia privalumas :-D
Kas del vazinejimo automatu tai ir as atvazinejau bene keturis metus juo.
Dar Sauliau nereik pamirst, kad dauguma vazineja su dviem varanciais o ne 4x4 - tai ir uzklimpimas ir panasus dalykai svelniai tariant truputi kitokie. Taip, gal reikia but biski idiotu, kad 4x4 pasodint ant dugno kad galu gale sustotum, bet dviem ratais varoma gali uzklimt pievutej.
 #500194   sonca
 13 Rgp 2013 16:21
bobis rašė:nesu iš vis važinėjęs automatine, neskaitant vieno karo... tai ką ten ir suprasi... bet man automatai nepatina vien dėl to, kad jų ant buksyro negalima patemt :oops: :lol:

Taip Bobi jei variklis nesikuria automato buksiruoti negalima. Priežastis paprasta, neveikia dėžės tepalo siurblys ir netepama dėžė ko pasekoje greitai pabyra :) mechaninės dėžės tepasi pačios vien tik nuo dantračių sukimosi.
 #500229   tukasG
 13 Rgp 2013 19:56
Nauji rimtesnių gamintojų traktoriai jau beveik vien tik su automatinėmis pavarų dėžėmis...
http://www.ivabalte.lt/lt/technika/kata ... 0vfpvario/
http://www.dojusagro.lt/lt/nauja-techni ... 6m-serija/
http://www.zemtiekimas.lt/naujienos/agr ... raktorius/
http://www.konekesko.com/lt/Default.aspx?tabid=6821
Taip, kad ir automobiliuose, turbūt tik laiko klausimas, kada mechanines pavarų dėžes pamiršim, nebent norėsis kažko panašaus į "Belorus" traktorių...
O ir kalbos apie automatinių pavarų dėžių minusus bekelėje, švelniai tariant... Jei traktoriui tai netrukdo, o tik padeda, tai automobiliui tuo labiau... Aišku, jei nebandysit su kokiu "Ferario" formulės bolidu po arimus raižyt... :-)
 #500240   SauliusM
 13 Rgp 2013 20:30
Tadunce rašė:
SauliusM rašė: aisku jei yra noras "dugnais" vazinet, tai gal ir kitaip, bet as maniau, kad sita tema apie transporto priemones, o ne paveluoto brendimo ar vidurio amziaus krizes problemas...

Neseniai pats apie aston martiną db7 kalbėjai, kad vos atkalbėjo žmona, o dabar jau pavėluotas brendimas? :)

Ar aš negerai suprantu, bet 5.9l sportinį coupe pirkti iki rimi nuvažiuot, tai taip sakant :roll:

Nepiktai :)
Taduk, vaikeli, gal neberasyk daugiau apie tai, ko nesupranti. Nes Aston yra auto ne žvejybai ir ne draskymui dugnais, o turejimui .
Ir visai normalu butu turint tokia auto su ja nuvaziuot tik pora šimtų km per metus.
Tai kaip brangus kostiumas ypatingom progoms, kurio kasdien i darba nesivilksi.
 #500245   Tadunce
 13 Rgp 2013 20:37
Tas "tik turėjimui", tai taip nei šis, nei tas.. Nusiperki legend elite, kad vieną kartą per ŽT mytą atsargiai išėmęs iš dėklo nupūstum dulkes, bet nežvejotum
Nusipirkti, kad garaže stovėtų.. Kad galėtum pasakyt, kad turiu astoną...
Gal tikrai dar daug ko nesuprantu :)

Su visu kitu parašytu tekstu, taip, sutinku
 #500264   tukasG
 13 Rgp 2013 21:04
Ignelis rašė: pasakysiu, kad tankai su mexaninem...! :twisted: :lol:
Kaži ar tikrai...? Ypač naujausi amerikietiški. Visgi manevravimo galimybės kur kas platesnės, o tas toli gražu ne paskutinėj vietoj.
Jei kasdieniniam važinėjimui į darbą ar žvejybą reikalingas tankas, tai tuomet gal būt mechaninė patogiau, naudingiau... :roll:
P.S. Aš irgi renkuosi kol kas auto tik su mechaninėmis pavarų dėžėmis, bet pasirinkimo motyvai anaiptol ne patogumas ar geresnis pravažumas, o tai, kad kaime kol kas nieks jų remontuot nemoka, o remontuot važinėjant dvidešimties metų senumo lavonais laiks nuo laiko visgi prisieina... :oops:
 #500268   Donasssss
 13 Rgp 2013 21:17
ne tik 20 metu senumo reikia taisyti,nes dabar jug viskas eina ant greito vartojimo. gryzta masinos vos 200000km pasiekusios,o uzsienio atstumais tai yra 3-4 metu,na ir problemu jau buna visa kruva. aisku jos buna sutvarkomos,prabegas irgi patampa nepilnai 100000 ir tada y pardavima stoja.
 #500349   SauliusM
 14 Rgp 2013 08:11
tukasG rašė:Jei kasdieniniam važinėjimui į darbą ar žvejybą reikalingas tankas, tai tuomet gal būt mechaninė patogiau, naudingiau... :roll:
jei kasdieniniam vazinejimui reikalingas tankas, tai zymiai naudingiau nei mechanine deze butu kreiptis i psichiatra....
:roll:
 #500357   SauliusM
 14 Rgp 2013 08:26
hipy rašė:tai kaip supratau AM tau tik 200 km reikalingas, kad nieks pas psichiatra nepasiustu?.. :-D
tu visada pasizymejei nestandartiniu supratingumu ir neeiliniais interpretaciniais sugebejimais, o ir sasaju atrast sugebi ten,kur niekas kitas ju niekaip neiziuretu :lol: gal geriau papasakok, kuom viena para skiriasi nuo vienos zvejybos.
 #500389   Sokratas
 14 Rgp 2013 10:06
nu šiaip jo, toloka, bet vistiek... :grin:
 #500391   p.arturas
 14 Rgp 2013 10:13
Wytux rašė:
SauliusM rašė:
bobis rašė: Taip, gal reikia but biski idiotu, kad 4x4 pasodint ant dugno kad galu gale sustotum, bet dviem ratais varoma gali uzklimt pievutej.
idijotu reik but kad sitaip parasyt.
 #500392   p.arturas
 14 Rgp 2013 10:14
bobis rašė:nesu iš vis važinėjęs automatine, neskaitant vieno karo... tai ką ten ir suprasi... bet man automatai nepatina vien dėl to, kad jų ant buksyro negalima patemt :oops: :lol:

man automatai nepatinka,nes nesu jais vazinejes.... Genialu.
 #500397   vava
 14 Rgp 2013 10:35
SauliusM rašė: gal geriau papasakok, kuom viena para skiriasi nuo vienos zvejybos.
gal nereikia
 #500400   hipy
 14 Rgp 2013 10:38
SauliusM rašė:
hipy rašė:gal geriau papasakok, kuom viena para skiriasi nuo vienos zvejybos.
tuo paciu, kuo nerimas vaseliu nuo valandos... bet gi pas tave standartinis supratimas, tai tau sitoj vietoj kaip ir nekyla klausimu...
 #500444   Sokratas
 14 Rgp 2013 13:59
p.arturas rašė:

man automatai nepatinka,nes nesu jais vazinejes.... Genialu.
aš parašiau kodėl nepatinka, o tu išvertei savaip.
  • 1
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 178
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė