Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #631020   Massena
 25 Bir 2015 20:41
Gal girdėtas, bet patiko ;-var-var.
Baltarusijos vidurys, bekraštė gūdi giria. Šalia geležinkelio senas medkirtys kerta malkas, ruošiasi žiemai. Iš tolo pasigirsta artėjančio traukinio garsas, o ne už ilgo pasirodo ir jis pats. Pradundant pro šalį atsidaro jo langas ir grakšti moteriška ranka išmeta panaudota,, Allways" paketą. Pastarasis plasnodamas sparneliais nusklendžia link medkirčio ir šleptelna anam ant peties. Senis pasideda kirvį, nusipurto paketą, atsisėda ant kelmo, susisuka papirosą, godžiai užtraukia ir žvelgdamas ilgesingu žvilgsniu į tolį murma: - Dieve, dieve, tiek metų praėjo... O sužeistuosius vis veža ir veža...
 #631119   savas
 26 Bir 2015 22:58
The hound rašė:Gal zinot kas cia per akmuo? jo paskirtis? 19 amzium rodos buvo prie kiekvieno namo iejimo
Kazkoki atradima padarei, bo prie mano namo tokios keptuves kiausiniams ar keksams kept ner. Ir nemaciau tokiu prie visu to amziaus namu kiek apkeliaves esu... :?
 #636247   Sokratas
 29 Rgp 2015 08:27
tikrai neeilinis įvykis... Dar kartą parodantis, kiek to protelipo pas žuvį tėra...

Prieš savaitę gerą žvejojau karšius... Aplinkui velniškai trankėsi salačiai. Kai nepataikiau numest sistemos į reikiamą vietą, lėtai ją traukiant atgalios, kad iš šėryklos pašaras neišbyrėtų, trenkė paviršiuje kažkas per šėryklą kaip reikiant. Aišku, negarantuotas kad salatis, gal lydeka,.... bet ištraukus pamačiau, kad viskas savo vietoje, lydeka šėryklą tikriausiai būtų nurėžusi....
 #636255   Wytux
 29 Rgp 2015 09:21
Sokratas rašė:.....lydeka šėryklą tikriausiai būtų nurėžusi....
yra man lydekiokas griebes serykla partraukiama pavirsiumi. Nenukando.Tai galejo but ir lydekiokas.
 #636820   fozas
 05 Rgs 2015 05:34
Pradinių klasių mokytojai kilo sunkumų su vienu iš mokinių. Ji paklausė jo:
- Kas tau, berniuk?
Berniukas atsakė:
- Aš per daug protingas pirmai klasei. Mano sesuo eina į trečią, o aš už ją protingesnis! Manau, turėčiau mokytis trečioje!
Mokytojai to buvo per daug. Ji nuvedė berniuką pas direktorių ir paaiškino situaciją. Direktorius pagalvojo ir sako berniukui:
- Aš skirsiu tau testą, ir jei tu nesugebėsi atsakyti į bent vieną iš klausimų, grįši į pirmą klasę.
Berniukas sutiko.
- Kiek bus 3 x 3?
- 9
- Kiek bus 6 x 6?
- 36
Ir taip nutikdavo su kiekvienu klausimu, į kurį, direktoriaus manymu, atsakymus turėjo žinoti kiekvienas trečiaklasis. Tuomet direktorius grįžo pas mokytoją ir pasakė:
- Manau, berniukas gali eiti į trečią klasę.
Tada mokytoja atsakė:
- Aš irgi turiu savų klausimų: Jų karvės turi 4, o aš tik 2. Kas tai?
Berniukas patylėjęs atsakė:
- Kojos.
- O kas yra tavosiose kelnėse, ko nėra manosiose?
- Kišenės.
- Ką vyras daro stovėdamas, moteris – sėdėdama, o šuo ant trijų letenų?
Dabar direktorius išplėtė akis, bet nespėjus jam atsakyti, berniukas atsakė:
- Paduoda ranką.
- Koks žodis anglų kalboje prasideda raide F ir baigiasi K ir reiškia karštį bei jaudulį?
- Firetruck (Ugniagesių mašina).
- Koks žodis prasideda raide F ir baigiasi K? Jei to nėra, tau tenka naudoti rankas?
- Fork (Šakutė).
- Ką turi visi vyrai. Pas vienus ilgesnė, pas kitus trumpesnė. Vyras tai duoda savo žmonai po vestuvių?
- Pavardė.
- Koks organas neturi kaulų, tik raumenis ir daug venų. Jis pulsuoja ir turi įtakos mylėjimuisi?
- Širdis.
Direktorius su palengvėjimu atsiduso ir tarė mokytojai:
- Siųskit jį į Harvardą, po galais! Į paskutinius 7 klausimus aš pats atsakiau neteisingai.
 #636945   Wytux
 06 Rgs 2015 13:00
http://grynas.delfi.lt/gamta/lietuvoje- ... d=68909832

lietuvoje-atsirado-zuvu-kurios-apkandzioja-zmones

"...štai žvejas Jonas GRYNAS.lt žurnalistams papasakojo dar vieną nutikimą, kai jam į pirštą įkando lydeka. „Su draugais žvejojom Tytuvėnų ežere. Man labai pasisekė, nes sugavau stambią lydeką. Labai apsidžiaugiau. Įkėlęs į valtį turėjau ištraukti blizgę. Kai įkišau pirštus į burną, ji ėmė ir įkando. Labai skaudėjo ..."
 #637548   MINDULE
 11 Rgs 2015 05:15
Kazkaip liudna namie, norisi pazvejoti, zmona sako, tai varyk, kas trugdo...
As suzinau kad pas Justina yra laivas ir kad neturi parnerio zvejybai.
Zmona net paskatina, sako varyk, gerai praleisk laika...
Na as labai nesipriesinu.
Po keliu zvejybu zmona klausia ar mes ka nors pagavome, o as jai parodau zuvies foto rankose pas Justina.

As daugiau nebegaliu zvejoti su Justina...
Paveikslėlis
  • 1
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 144
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė