Žinok- vistiek netikiu, kad visi sotūs likoSkridžas rašė:...ką ji simbolizuoja?..

...kitam gale vobleris
Žinok- vistiek netikiu, kad visi sotūs likoSkridžas rašė:...ką ji simbolizuoja?..
Alton Jonessaturnas rašė:Neatsizwelgiant i auksciau isiplestus nesklandumus , metu sioki toki klausimuka:
Kas tapo 2008 metais basu ( placiaburniu eseriu ) cempionato nugaletoju ?
P.s. butu malonu , kad prie atsakymo pridetu data ir wietowe , aisku uztenka atsakyt i klausima , tik smalsuoliams butu idomu isgirst didesne info ...
man tai tiesa sakant pofig is skubejimo ar ne is skubejimo tu netiksliai klausima suformulavai, bet mano atsakymas is principo buvo teisingas. bet tiesa sakant pasitaises konkretaus turnyro pavadinimo vistiek nenurodei, nes atviras ar tarptautinis tai nera turnyru pavadinimai, nu bet pofig. speju kad atsakimas kurio tikiesi yra Kevin Van Dam nes anas tais metais irgi ne viena tokio tipo turnyra laimejo.saturnas rašė:aisku sorry uz tikrai is skubejimo ( del kai kuriu aplinkybiu - Lietuwiu laimejimo) pilnai nesuformuluota klausima
, pataisymas : atwiras tarptautinis cempionatas . Manau atsakingas teisejas sios temos , atsizwelgs i mano pataisyma , ir bus nieko pries , kad SauliusM turetu dar wiena bandyma
![]()
![]()
![]()
P.s. tikrai sorry
buvo imanoma kokiu virs 50 skirtingu atsakymu....vava rašė:pagal taisykles , jei buvo galimas ne vienas atsakymas, reiketu uzduot nauja klausima.