nu, tie spoileriai vaziuojant zvejot nepades.... bet siaip grazu 

Lietuvos meškeriotojų sąjungos narys
Tu ką ,visai pablūdaikrioklis rašė:Jo reiktu dar apmokestinti spinigus, skalbimo masinas, virikles ir t.t. Nereiks dirbti seime ir galvuoti kaip surinkti biudzeta, pinigai patis plauks.
http://www.lrytas.lt/verslas/rinkos-pul ... vsqpfl_t5J
A ku padarysi. Raiks ir mokėsma. Tik va, gal man ir panašiems į mane pensinykams, kai dalį atėmė, tai mažu mažiau už uazą reiks paklot. Nu nors jau tam laikui, kol anis man grąžins pavogtusvava rašė:durdomas.....
didzioji dalis ( jei net ne daugiau nei kad surinks) bus nukreipta i to surinkimo administravima - nei Vitolis , nei keliai ju realiai nematys ... bus panaisai kaip su NT mokesciu ......Vytenisnl rašė: O ir pinigų nukreipimas į pensijas yra nesąmonė. Galima nukreipti juos į kelius, viešąjį transportą, bet ne kitos skylės kaišymui...
Tam tikriems lobistams, net būdamas prieš mokestį (dėl infrastruktūros trūkumo) pasiūliau bent mokestį rinkti mašinai varant technikinę. Kad nebūtų dvigubo administravimo. Bet kaip čia bus.. nežiniaWytux rašė: didzioji dalis ( jei net ne daugiau nei kad surinks) bus nukreipta i to surinkimo administravima - nei Vitolis , nei keliai ju realiai nematys ... bus panaisai kaip su NT mokesciu ......
duok paskui ziniu kaip te kasmarenas rašė:tada daugelis taip dare.ritoi reiks nuvaziuot paklaust.jai kitaip zmoniems neisregistros zmones imsis betkokiu priemoniu.