o pasakyk, kad toks gudrus, kas tuose dyzeliuose sugede buna, jei duma juoda meta? 

Klausimas kiek pats tai gali matytVytenisnl rašė:.....oks juodas dūmas man nesiveržia iš paskos. ....
Hipy, nevožtelėjo saulutė per smegenis? Nes panašu čia į kabinėjimąsi prie žodžių ir norėjimą ginčytis bile dėl ginčyjimosi.hipy rašė:o pasakyk, kad toks gudrus, kas tuose dyzeliuose sugede buna, jei duma juoda meta?
Turi jungt prie kompo tada kai trauka dingusi, kitaip sunku pasakyt. Daviklių daug šiuolaikiniuose varikliuose pradedant akseleratoriaus padėties, baigiant kuro slėgio.Gedcka rašė:sonca tu matau praktikas as tik teoretikas kame gali but sita problema be oro srauto daviklio ?
lygiai tas pats buvo zmonos poliuke. ir lygiai taip pat spresdavau problema, kai jos masina vairuodavau - isjungi degima ir ant 5 begio vel isijungi. Tik as pastebejau, kad tas trauka dingdavo, kai apsukos pasiekdavo tam tikra riba ir ji budavo perlipama.Gedcka rašė:pas mane tas pats skodos dyzeli dingsta trauka po kazkokio laiko virs simto desimt nors tik ka idejau kitaiska oro srauto matuokle kuri ir taip durnas agregatas bet as radau viena buda traukos praradima atstatyt tai kai dingsta trauka uzgesint vaziuojant ant laisvo begio ir vel be ant 5 ar 4 begio uzvest ir kur problema ? trauka vel atsiranda kol neperspaudi bet cia jau gal kokie davikliai ku problema?
ps prie kompo nejungiau pakeites nes ten dar reikia ir gera kompiuterista susirast?
Panašu, jog esam kolegos.bobis rašė:viską čia suprantat apie dyzelius, tai pasakykit, ar jau man laikas vartyt savo Vektrą į servisą. O buvo taip:
grįždamas iš žvejybos lenkiant kažkokį benzavozą, pasiekus greitį 120 km/h dingo trauka, užsidegė prietaisų skydelį variklio lemputė... vos bepralenkiau... Taip ir grįžau tuos likusius 10 km su puse gazo, nes duodant daugiau, pradėdavo nebetraukt, lyg trūktų kuro...dūmai nerūko...
Kai grįžęs prie garažo viską išsikroviau, pagalvojau, ar iš vis beužsikursiu... Bet ne, viskas normaliausiai, užsikūriau, nebedegė nei variklio ženklas, savaitę su virš važinėju, problema neapsikartojo....
Labai galimas dalykas. Kai aš šitą opelį tikrinau prieš pirkdamas, tai jis turėjo būtent šią bėdą. Tik vakuuminės žarnelės ne plyšusios buvo, o nušokusios, arba nuimtos nuo antgalių.andrius0302 rašė:Nereikia ten jokių laidų žiūrėt. 90% kad bus kažkur vakuminė žarnelė įtrūkus ir nesandari vakuminė sistema tampa, nuo to streikuoja turbos valdymas ir dingsta trauka ir užsidega chekas. Aš čia kalbu apie opelius, nes bent 3 auto tokias problemas pašalinau radęs vos vos trukusia žarnele. Dažniausiai trūksta guminiai kampukai, nuo ten ir pradėkit.
juodas dumas - nesudege degalai, paprasčiausiai jis išmetamas staigiai daugiau nuspaudus gazo pedalą, jei juodas dumas metamas pastoviai tai gali būti ir oro filto užsikišimo priežastis, ir purkštukai nevisai dirbandis, ir neteisingas degimo nustatimas, ir siurblys kuro daugiau duoti nei reikia, ir nepakankamas slėgis cilindre uždegimo momentu...hipy rašė:o pasakyk, kad toks gudrus, kas tuose dyzeliuose sugede buna, jei duma juoda meta?
Va čia sonca teisus.sonca rašė:Turi jungt prie kompo tada kai trauka dingusi, kitaip sunku pasakyt. Daviklių daug šiuolaikiniuose varikliuose pradedant akseleratoriaus padėties, baigiant kuro slėgio.