P.s. ok, matau kur dar galėjau padidint normą net ir vidaus vandenyse

o gal tiek kiek sugebi?hipy rašė:buvau savaitgaly meskeriot - nepagavau tiek kiek norejau, speju pensininkas klysta...
pravilnyj otvet v studiju: pagaut galima tiek kiek pasiseks...
kadangi istatymas parasytas labai dviprasmiskai, tai kiek galima "paimti" priklauso nuo to, kokio lygio advokata pazysti ir nuo jo sugebejimu teismeTadass rašė:Gal parasysi savo spejima, kiek galima "paimti"
durni cia klausimu neuzdavinejapensininkas rašė:Ale Tads gudras
ar galbut turi oficialu sito klausimo isaiskinima publikuota valstybes ziniose? tada jo, mano sitas atsakymas neteisingas. o kitaip tai.... nu galim i bliavyzgas persikelt padiskutuot.SauliusM rašė:kadangi istatymas parasytas labai dviprasmiskai, tai kiek galima "paimti" priklauso nuo to, kokio lygio advokata pazysti ir nuo jo sugebejimu teismeTadass rašė:Gal parasysi savo spejima, kiek galima "paimti"
o tai tas isaiskinimas buvo publikuotas valstybes ziniose ar ne? nes jei ne, tai ji galima gincyti teisme.Tadass rašė:esu kazkada uzklauses ir gaves is AM atsakyma-isaiskinima.
bet nemaciau nei vieno irodymo, kad jinai yra negincijama teisme.Per parą galima sugauti:
5 vnt. pirmoje punkto (skaičiuojamų vienetais) dalyje išvardintų žuvų (pvz. 1 šamas + 2 upėtakiai + 1 lydeka + 1 starkis) IR 5 kg vidaus vandenyse (7 kg Kuršmarėse) pirmoje punkto dalyje neišvardintų žuvų (pvz karšiai, kuojos, ešeriai ir t.t.) IR DAR 50 vnt. vėžių.
O pvz. Baltijos jūroj:
5 vnt. vienetais skaičiuojamų žuvų (pvz. 1 lašišą + 4 otus) IR 15 vnt. menkių IR DAR 15 kg neskaičiuojamų vienetais žuvų (plekšnių, silkių, vėjažuvių ir t.t.)
uzuojauta jamvava rašė:tegul Xrapas sprendzia, hu iz hu